X-lander XA 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6551
28.2.11 19:30
kattarinka píše:
Ahojky…
přidávám se k tomu, že barvy je lepší vidět naživo…
my měli z obrázku tento

Tak to jsou opravdu rozdílné barvy.To si chvilku počkám než ho uvidím na živo,protože je to novinka a moc obchodu jí zatim nenabízí a některé jsou v prodeji myslím že od poloviny dubna. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
28.2.11 19:32
Sandy1506 píše:
A skutečnost je taková

jestli vidím dobře tak na obrázku je šedivá,ale jinak modrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
28.2.11 19:34

Připadaj vám že na živo jsou barvy hezčí než na obrázku,nebo obráceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
28.2.11 19:35

Jak které :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
28.2.11 19:37
Luciján píše:
Připadaj vám že na živo jsou barvy hezčí než na obrázku,nebo obráceně.

Je to spíš tmavě fialová, mě se ten náš líbí víc na živo než na obrázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
28.2.11 19:41
lucije28 píše:
ahoj holky, taky mám XA 2010 a zatím tam máme nasazenou hlubokou korbu a chci se zeptat, jestli vám taky přední kolečko pořád cuká :((, jde o to, že jak to není zatížené na předek, kvůli té hluboké korbě, tak se to kolečko pořád hýbe do stran a mne to točí :( … já mám tu šedivo-oranžovou variantu a vypadá naštěstí úplně stejně, jako na obrázku, když jsem si ho objednala :D

přední kolečka taky nám cukají nebo se zasekávají (každé si dělá co chce, takže občas vypadám jak blázen co zmateně kličkuje s kočárem :evil: ). Dost mě to štve, nevím jestli málo promazáváme nebo je to vada

Lucián: ta fialová barva v kolekci 2011 se mi taky moc líbí, škoda, že nebyla už loni. Určitě budou opět na veletrhu Pro dítě v Brně. Loni vystavovali všechny dostupné barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
28.2.11 19:45

Pavelas - no, přítel si to kolečko rozdělal a zlobil se, že je to laicky udělané, za ty prachy prej … :(, prý tam nejsou ložiska, jen nějaký plastový věci (nevím, jak to jmenoval) a že to je tím… prý to bude muset opravit :D .. JJ, pořád cuká, a je to šílený, mne to tedy vadí, ale nedá se s tím nic dělat, ale když to zatížím, tak to nedělá.. Taky to máte holky některá tak ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
28.2.11 19:47
Pavelas píše:
lucije28 píše:
ahoj holky, taky mám XA 2010 a zatím tam máme nasazenou hlubokou korbu a chci se zeptat, jestli vám taky přední kolečko pořád cuká :((, jde o to, že jak to není zatížené na předek, kvůli té hluboké korbě, tak se to kolečko pořád hýbe do stran a mne to točí :( … já mám tu šedivo-oranžovou variantu a vypadá naštěstí úplně stejně, jako na obrázku, když jsem si ho objednala :D

přední kolečka taky nám cukají nebo se zasekávají (každé si dělá co chce, takže občas vypadám jak blázen co zmateně kličkuje s kočárem :evil: ). Dost mě to štve, nevím jestli málo promazáváme nebo je to vada

Lucián: ta fialová barva v kolekci 2011 se mi taky moc líbí, škoda, že nebyla už loni. Určitě budou opět na veletrhu Pro dítě v Brně. Loni vystavovali všechny dostupné barvy.

myslím že jsou tři nové barvy a nevypadaj špatně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.3.11 11:14

pro sandy

Děkuji moc :palec:

jinak děkuji všem za foto kočárku a hlavně modrého.V ponděli jedu do obchodu tak pokud tam uvidím i novou kolekci tak dám určitě vědět. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
1.3.11 12:11
gsimča píše:
Děkuji moc :palec:jinak děkuji všem za foto kočárku a hlavně modrého.V ponděli jedu do obchodu tak pokud tam uvidím i novou kolekci tak dám určitě vědět. :-)

Ozvi se ,jsem zvědavá jestli už jsou v prodeji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.3.11 13:53

amethyst (konec dubna 2011) tak to píšou na netu,ale v prodejně se zeptám na podrobnosti.Ta fialová je fakt moc šik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.3.11 13:56

objednat se může už teť,ale našla jsem je bez setu,v setu jsem je neviděla.To bude asi až na konci toho dubna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
1.3.11 14:10
gsimča píše:
objednat se může už teť,ale našla jsem je bez setu,v setu jsem je neviděla.To bude asi až na konci toho dubna.

Díky.Právě,já chci ten set. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
1.3.11 14:11
Luciján píše:
gsimča píše:
objednat se může už teť,ale našla jsem je bez setu,v setu jsem je neviděla.To bude asi až na konci toho dubna.
Díky.Právě,já chci ten set. :-(

Mám termín v polovině července tak ho doufám seženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.3.11 15:39

taky mám termín v červenci spíš konec měsíce.Tak to budeme nakupovat + - stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí