Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
kattarinka píše:
Ahojky…
přidávám se k tomu, že barvy je lepší vidět naživo…
my měli z obrázku tento
Tak to jsou opravdu rozdílné barvy.To si chvilku počkám než ho uvidím na živo,protože je to novinka a moc obchodu jí zatim nenabízí a některé jsou v prodeji myslím že od poloviny dubna. ![]()
Sandy1506 píše:
A skutečnost je taková
jestli vidím dobře tak na obrázku je šedivá,ale jinak modrá.
Připadaj vám že na živo jsou barvy hezčí než na obrázku,nebo obráceně.
Luciján píše:
Připadaj vám že na živo jsou barvy hezčí než na obrázku,nebo obráceně.
Je to spíš tmavě fialová, mě se ten náš líbí víc na živo než na obrázku
lucije28 píše:
ahoj holky, taky mám XA 2010 a zatím tam máme nasazenou hlubokou korbu a chci se zeptat, jestli vám taky přední kolečko pořád cuká, jde o to, že jak to není zatížené na předek, kvůli té hluboké korbě, tak se to kolečko pořád hýbe do stran a mne to točí
… já mám tu šedivo-oranžovou variantu a vypadá naštěstí úplně stejně, jako na obrázku, když jsem si ho objednala
přední kolečka taky nám cukají nebo se zasekávají (každé si dělá co chce, takže občas vypadám jak blázen co zmateně kličkuje s kočárem
). Dost mě to štve, nevím jestli málo promazáváme nebo je to vada
Lucián: ta fialová barva v kolekci 2011 se mi taky moc líbí, škoda, že nebyla už loni. Určitě budou opět na veletrhu Pro dítě v Brně. Loni vystavovali všechny dostupné barvy.
Pavelas - no, přítel si to kolečko rozdělal a zlobil se, že je to laicky udělané, za ty prachy prej …
, prý tam nejsou ložiska, jen nějaký plastový věci (nevím, jak to jmenoval) a že to je tím… prý to bude muset opravit
.. JJ, pořád cuká, a je to šílený, mne to tedy vadí, ale nedá se s tím nic dělat, ale když to zatížím, tak to nedělá.. Taky to máte holky některá tak ?
Pavelas píše:lucije28 píše:
ahoj holky, taky mám XA 2010 a zatím tam máme nasazenou hlubokou korbu a chci se zeptat, jestli vám taky přední kolečko pořád cuká, jde o to, že jak to není zatížené na předek, kvůli té hluboké korbě, tak se to kolečko pořád hýbe do stran a mne to točí
… já mám tu šedivo-oranžovou variantu a vypadá naštěstí úplně stejně, jako na obrázku, když jsem si ho objednala
přední kolečka taky nám cukají nebo se zasekávají (každé si dělá co chce, takže občas vypadám jak blázen co zmateně kličkuje s kočárem
Lucián: ta fialová barva v kolekci 2011 se mi taky moc líbí, škoda, že nebyla už loni. Určitě budou opět na veletrhu Pro dítě v Brně. Loni vystavovali všechny dostupné barvy.). Dost mě to štve, nevím jestli málo promazáváme nebo je to vada
myslím že jsou tři nové barvy a nevypadaj špatně ![]()
Děkuji moc ![]()
jinak děkuji všem za foto kočárku a hlavně modrého.V ponděli jedu do obchodu tak pokud tam uvidím i novou kolekci tak dám určitě vědět. ![]()
gsimča píše:
Děkuji mocjinak děkuji všem za foto kočárku a hlavně modrého.V ponděli jedu do obchodu tak pokud tam uvidím i novou kolekci tak dám určitě vědět.
Ozvi se ,jsem zvědavá jestli už jsou v prodeji ![]()
amethyst (konec dubna 2011) tak to píšou na netu,ale v prodejně se zeptám na podrobnosti.Ta fialová je fakt moc šik.
objednat se může už teť,ale našla jsem je bez setu,v setu jsem je neviděla.To bude asi až na konci toho dubna.
gsimča píše:
objednat se může už teť,ale našla jsem je bez setu,v setu jsem je neviděla.To bude asi až na konci toho dubna.
Díky.Právě,já chci ten set. ![]()
Luciján píše:gsimča píše:Díky.Právě,já chci ten set.
Mám termín v polovině července tak ho doufám seženu.
taky mám termín v červenci spíš konec měsíce.Tak to budeme nakupovat + - stejně.