Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jpichova píše:gsimča píše:Tak tu jsem naživo ještě neviděla,ale vím,že ta jungle 2010 je zase hnusně zelený brčál. Kámoška ho má a jako
Holky,protože jsem sledovala barvy které se mi líbí,tak jsem si vůbec neuvědomila,že v tom velkoskladu musel být X-LANDER 2011 a to v té nové zelené barvě.Teť jsem se dívala na net a ta barva je taková jako na obrázku a mohu říct nevypadá pěkně takový křiklavý brčál.Pokud se budu nudit což se nudím každý den tak tam opět zajedu a pozeptám se kdy budou mít ty nové barvy na obchodě…tím myslím i tu fialovou,teť mi to vrtá hlavou,že mě to nenapadlo.
,ale nechci urazit ty které ho mají
Tak to mě se jungle 2010 líbí moc. Chtěla jsem ho ale manžel chtěl ocean tak máme ten.
No právě že ta barva byla tak hodně světlá a výrazna,tak si myslím že by to nemohla být ta starší verze zelené ona je trošku tmavší,ale tu jsem taky neviděla naživo,ale pokud by ta nová barva měla být ještě světlejší tak to už si nedovedu ani představit. ![]()
Mi se zelená taky moc nelíbí,ale třebas moje bývala švagrová na zelenou nedá dopustit.
možná kdyby byla kombinovaná s jiným odstínem než zase zeleným tak by se mi líbil více.Včera jsem info. mojeho milého,že opět pojedem do našeho milého obchodu. ![]()
Holky mám dylema opět si nejsem jistá zda jít do XA nabo do XQ,můj milovaný je vyšší postavy a mu nevyhovuje polohování rukojeti u XA, u XQ je lepší a že neuvidí na mimi! Jak jsem tady psala poprvé tak jsem byla pro XQ,ale nějak jsem přešla na XA bylo to hlavně kvůli těm nenafukovacím kolečkám.Bože nevím jestli se mi bouří hormóny,ale čím víc se blíží ten porod tak nevím co chci a jsem nějak povolnější v názorech
Budu ráda za každý názor a přežiju i kritiku
![]()
Tak já bych šla rozhodně do XQ,koukala jsem že jsi i v diskuzi na tento kočárek,ale raději přikládám video znova
http://www.youtube.com/watch?…
Je to první X lander,který má otočnou sedačku,a to je důvod proč já ten svůj prodávám. Má i pěkný ty kolečka a ta rukojeť jak se polohuje a vysouvá,to už si myslím je kočárek,který stojí za těch x tisíc u XA bych už takové peníze nedala. ![]()
včera jsem musela zajet na diskusi XQ… vše jsem o tom četla,protože jak říkám ten můj je jiného názoru a chce mít taky své pohodlí a ještě je to jeho první dítě tak se mu nedivím. ![]()
Ahojky už dlouho tady nikdo nepsal
Tak už máš prodaný koč.XA a koupený nový Mamas Papas Sola-láska ![]()
ahojky holky potřebuju poradit…rodit bych měla koncem srpna a bojím se,že se mi melej nevleze do korbičky..až mu bude tak půl roku:( vybrala jsem si X-Lander XA Volcano 2010..máte nějaké zkušenosti??děkuji moc… ![]()
ahoj vím jen že holky psaly pokud si dobře pamatuji tak ten 5 měsíc no pak si myslím i já že se ti tam nevleze.A to už budeš mít únor a pokud to půjde tak dáš mimi do sporťáku. ![]()
takže myslíte,že je X lander 2010 dobrá volbo i pro zimní miminko? ![]()
Ono to dítko v hluboké korbě stejně dlouho nevydrží. Kolem toho 5-6 měsíce už chce koukat kolem co se děje a ne aby pořád leželo, že jo… teda to je aspoň má zkušenost. Máme únorové mimi a počítám, že v létě už ve sporťáku. A kdyby mělo být ve sporťáku v zimě tak v tom taky problém nevidím.
Holky já už to ani neřeším zaprvé ještě nevím co budu kupovat buď XA a nebo XQ u nás nikde nepotkáš XQ a to ani v obchodě a to jich tu máme hafo a mám dylema že bych ho neprodala a XA potkávám na každém kroku.Pokud koupím kočárek tak se budu řídit jim a pokud už bude pro mimi těsný tak ho dám do sporťáku…mi totiž připadá že ty korby vyrábějí čím dál menší. ![]()
Kočárek je našlapaný i pohledově,ale vím že pokud ho koupím tak stejně na ním najdu nějakou výtku a tak pokud koupím tak budu muset improvizovat no přece nebudu vyhlašovat okolí že se mi něco nelíbí. ![]()
wajinka píše:
ahojky holky potřebuju poradit…rodit bych měla koncem srpna a bojím se,že se mi melej nevleze do korbičky..až mu bude tak půl roku:( vybrala jsem si X-Lander XA Volcano 2010..máte nějaké zkušenosti??děkuji moc…
Máme XA 2010 Rocky, malá se narodila v 7/2010 a do sporťáku jsem ji dávala až začátkem 3/2011. Ne že by se do korby už nevešla (a to tam byla i s fusakem Cocoon od Emitexu - je celkem mohutný), měla ještě trochu místo, ale obávala jsem se, že na veletrhu (v Brně před 14dny) už bude divoká.
Takže pokud nebudete mít obříka, měli byste zimu celkem v pohodě zvládnout. ![]()
holky potřebuju ještě jednu radu..teď jsem si všimla jak je to madlo co má mimčo před sebou ( u sporťáku) vysoko:( vždyť to má mimčo až u hlavy:( nedá se to nějak zmenšit…nebo jak jste to řešily vy:( přijde mi to docela nepraktické , aby se mimčo koukala celou dobu na tyčku před sebou..:(nehledě na to,že mi spodem vypadne ![]()
Tak tu jsem naživo ještě neviděla,ale vím,že ta jungle 2010 je zase hnusně zelený brčál. Kámoška ho má a jako
,ale nechci urazit ty které ho mají