X-lander XA 2010

• Fotoalbum (30)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jpichova
29.4.11 12:53

S fusakem

• Citovat
  • Upravit
jpichova
29.4.11 12:53

bez fusaku :-)),do lehu

• Citovat
  • Upravit
5606
29.4.11 23:08

Ahojky tak konečně máš prodáno uf.Tak já narazila na Coletto Giovanni je suprový - sporťák pro i proti směru jízdy ,velká stříška no prostě láska na první pohled :huban: zítra si pro něho jedu.Posílám 3 fotky a pokud chceš vidět víc tak zajeď na diskusi KOČÁREK COLETTO GIOVANNI je tam plno fotek od Jitky ta ho má už doma a je nadšená,velká konkurence X-LANDRU.A cena je 10 500,–. :lol: :palec: nemá žádnou chybu má i dokonce ve hluboké korbě mírně nadzvedavání hlavičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
:huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
:huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
29.4.11 23:10

Ten vypadá fakt pěkně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
29.4.11 23:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
29.4.11 23:11

http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?… To je prodejna odkud to budu brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
30.4.11 10:26

Vypadá pěkně a gratuluji k jiné koupi. Líbí se mi ten pistáciový a nebo modrý,ale lépe se prodá neutrální. Holt v dnešní době,pokud ho nechceš i pro další dítko člověk musí hledět i na případnou prodejnost :-)).

• Citovat
  • Upravit
5606
30.4.11 19:02

A to je právě to o čem mluvíš.Ta modrá je hodně světlá a zelenou barvu nemá moc ráda,spíš sní bojuji.V interieru mi nevadí.Červenou nemůžu budeme mít kluka a ta šeda no prostě jsem se přiklonila k te béžové.Fotky jsem dala na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.5.11 13:29

X-lander

Já jsem se do něho hned zamilovala.Mám ho pár měsíců a jsem s ním 100% spokojená!!!I v terénu je super.Nevidím žádné chyby.Schody vyjedu,vše s ním zvládnu.Doporučuji!!!Jen bych potřebovala poradit,jak nastavit zádovou opěrku,aby dítě sedělo rovně a ne v polosedu.Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
3.5.11 16:08
strelcova píše:
Já jsem se do něho hned zamilovala.Mám ho pár měsíců a jsem s ním 100% spokojená!!!I v terénu je super.Nevidím žádné chyby.Schody vyjedu,vše s ním zvládnu.Doporučuji!!!Jen bych potřebovala poradit,jak nastavit zádovou opěrku,aby dítě sedělo rovně a ne v polosedu.Díky za rady.

Prý u X-landeru to nejde,co jsem slyšela od lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
3.5.11 19:43
strelcova píše:
Já jsem se do něho hned zamilovala.Mám ho pár měsíců a jsem s ním 100% spokojená!!!I v terénu je super.Nevidím žádné chyby.Schody vyjedu,vše s ním zvládnu.Doporučuji!!!Jen bych potřebovala poradit,jak nastavit zádovou opěrku,aby dítě sedělo rovně a ne v polosedu.Díky za rady.

Dítě ve sporťáčku má možnost pouze polosedu a i ten systém polohování mi nepřijde moc praktický :nevim: . Mě se líbil jako hluboký

• Citovat
  • Upravit
11955
3.5.11 21:16
strelcova píše:
Jen bych potřebovala poradit,jak nastavit zádovou opěrku,aby dítě sedělo rovně a ne v polosedu.Díky za rady.

Do absolutního sedu to asi nejde, ale já to nikdy nepotřebovala - dokud prťous neseděl sám, tak jsem ho přizvedávala jen mírně a teď tam sedí jak starosta bez ohledu na zádovou opěrku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.5.11 09:29

opěrka

Děkuji za radu.Ach jo.Syn mi připadá,že se v tom kočárků ztrácí :roll: Přitahuje se ručičkami,aby seděl.Přijde mi,že si neumí pořádně sednout.Máte tam tu vložku v kočárku?Neměla bych ji sundat?Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí