Kmitající přední kola u kočárku

532
6.10.10 21:42

Kmitající přední kola u kočárku

Ahoj holky, mame tri mesice kocarek (Retrus Fire 3v1) a pred mesicem nam zacali kmitat pri jizde predni kolecka a trese se cela boudicka. Byli jsme to reklamovat, ale zamitli to, ze to je pry normalni. Ale vymenili kolecka. A ted zacina zase kmitat :-/ Mate s tim nektera z vas taky zkusenost?? Treba i u jineho kocarku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
6.10.10 21:50

Ahoj,
tak to jsem zvedava, jestli se to da resit. Ja mela takovy kocary dva. Babywelt Niagara, 6ti kolka, predni dvoukolecka se rozkmitaly pri rychlejsi jizde a to tak, ze kdyz jsem vybehla na autobus, zasekly se a ja se malem prizabila (dite nastesti ok). U druhyho uz nevim znacku, ale stejny typ. Delal to tedy min, zato kmital i pri pomaly jizde. Dala jsem ho pryc a Niagara slouzi jako pojizdna zidle u babicky uz pro treti dite. Jezdit se s tim dalo dost blbe :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
6.10.10 21:59

Tak koukam, ze to dela asi u vicero kocarku. A Tys to reklamovala? Kdyz to bude zase delat vic, tak to dam zas na reklamaci. Zbavovat se toh okocarku zas nechci. Jo,a na to, ze bych s tim mohla bezet na bus taky muzu zapomenout:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.10.10 22:04

Nereklamovala jsem. Vlastne ani nevim proc. Jen se mi u tech kocaru podvrdilo, ze nejsem tak bohata, abych kupovala levny kocary. Niagara asi 3500, ten druhy 1600. :evil: Mas dvojkolecka nebo jedno? Pokud to novy nedelal a pak jo, urcite bych reklamovala dokud to pujde a pak ho proste vratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.10.10 22:25

vetsinou to byvaji spatny loziska…chce to menit a menit a menit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
6.10.10 23:42

nooo, koukala jsem na fota, nevím jestli máš ty kolečka u sebe (jako 3kolku) nebo jako 4kolku … každopádně upnutí je stejné … dle mého musíš při rychlé chůzi kola zaaretovat (jde li to). I když je pravda že mě to 3kolka (Peg perego GT3) udělala jen když jsem už fakt frčela, ne li skoro běžela… to se kolo zozvibrovalo šíleně že jsem musela rychle kočár postavit na zadní.
Při normální nebo svižné chůzi by to teda ale dlat nemělo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29730
7.10.10 08:52

Ono by se to nemelo stavat pri zadny chuzi, podle mne je to konstrukcni vada. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
7.10.10 21:42

Tak ten nas kocarek nebyl zrovna nejlevnejsi, stal i s autosedackou a sportovni verzi 9500kc. Kupovali jsme takovy, abu nam vydrzel jeste i na dalsi detatko, ktere snad jednou jeste prijde :-) Mam ctyrkolak, a predni dve kolecka jdou i zaaretovat. Jak to zase bude kmitat porad, tak to pujdeme reklamovat. Ale obavam se toho, ze vtomto state se pri reklamacich vraci penize malokdy :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
7.10.10 21:43

Myslis, ze to muzou byt loziska, kdyz ten kocarek mame treti mesic? Ze by tak rychle odchazeli? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
7.10.10 21:44

Prave ze podle nas, by to kmitani nemelo byt vubec, pri chuzi, pri rychlejsi chuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.10.10 12:55

nám dělal kočárek to stejné. Když jsme jeli s kočárem pomalu, bylo vše v pohodě, ale jak jsme nabrali rychlost, kolečka začaly kmitat a s kočárem se nedalo takřka jezdit. Máme kočárek Mutsy, reklamovali jsme to a v pohodě nám to uznali a závadu odstranili. Teď je vše naprosto OK a kočár jezdí skoro sám. Pokud jsou v kolech ložiska, tak je to určitě ložisky. My máme kola bez ložisek a závada byla v tom uchycení koleček. A každopádně bych reklamovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65427
15.10.10 12:59

Tak holky to řešili i v tématu Peg perego GT3…
a na osku navlékly malý těšnící kroužek…co se dává třeba na vodovodní kohoutek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí