Který kočárek je podle vás nejlepší?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.10.10 10:58

Poraďte, prosím

Dobrý den!
Již nějakou dobu sháním kočárek, ale když jsi nějaký vyberu a mrknu na net, najdu na něj jen negativní ohlasy. Proto to chci zkusit opačně, zda mi poradíte, který kočárej je podle Vás ten nejlepší.
Ráda bych čtyřkolku a kombinaci sporťák + korba (ev. i autosedačka).
Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
2.10.10 11:00

Já snad čtu svůj příspevěk :mrgreen: . Neboj taky se poád nemůžu rozhodnout a navíc nechci dát nějakou přehnanou sumu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13709
2.10.10 11:04

To je dost široká specifikace :wink:

Co třeba cena, v jakém budeš jezdit terénu, jaká váha apod.

Jinak bych ti doporučila třeba x-lander, to je podle mně kvalitní kočárek, dá se koupit dobře i z druhé ruky a nenašla jsem na něj moc negativ (samozřejmě že někomu nevyhovuje, ale to záleží co po něm chceš). Měla jsem ho taky vybraný, ale nakonec rozhodla váha a šla jsem do jiného.

Podívej se třeba na tuhle diskuzi https://www.emimino.cz/…e/sos-49765/, tam je dost tipů, podle čeho vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
2.10.10 11:22

my máme tenhle a zatím spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VandaG
23.10.10 15:55

nejlepší kočár

Ahoj,těžká otázka, neexistuje jeden nejlepší kočár pro všechny. Pamatuju si své zoufalství při vybírání kočárku před půl rokem, pročítání diskuzí atd., nikde žádný jednoznačný názor. Proto píšu taky svůj názor. Neříkám zdaleka, že mám nejlepší kočár, ale zatím jsem moc spokojená. Hlavní naše kritéria při výběru byla- 4 kola, přední otočná, musel se vejít do auta, být lehký. Po dlouhém vybírání jsme zvolili Bebetto Holland. Jeho hlavní pozitiva: je hezký, poměrně lehký (nosím ho sama i se 4m dítětem 1 schody v baráku bez výtahu), dobře se skládá a rozkládá (to děláme velmi často a zatím bez problémů), úžasně se řídí, např. v krámu ho hravě řídím 1 rukou, v 2. mám košík, je odpružený, výborný i do terénu (manžel zásadně vycházkuje v lese, přes kořeny, pangejty apod.), nezanedbatelná byla i skvělá cena- ač jsem si původně stanovila hranici 20tis., koupili jsme trojkombinaci za 9 tisíc. Autosedačka taky vyhovuje, zatím nemám vyzkoušený sporťák, ale při výběru jsem sledovala to, aby byl polohovatelný do plného sedu a lehu, což je a což není u všech kočárků automatické. Oproti např. X landeru, který jsme také zvažovali, protože je dost podobný, zvítězil i větší korbičkou o 4 cm, což u dítěte nar. v pol. roku hraje roli. Prostě ve finále jsem si řekla, že pokud naším dost brutálním zacházením (časté skládání, zdolávání šílených terénů)kočár zničíme už s 1. dítětem, tak za tuhle cenu je to přijatelné, u dvacetitisícového kočáru by mě to mrzelo víc. Takže shrnuto, s kočárkem velká spokojenost, ale nenutím, každopádně hodně hodně doporučuju hlavně vybrat otáčecí přední kola, když vydím to lopocení matek s kočárky s pevnými koly- hrůza (aspoň teda pokud jste z města a potřebujete dostatečně „kličkovat“). Přeju šťastnou ruku při výběru!

• Citovat
  • Upravit
613
23.10.10 16:06
VandaG píše:
Ahoj,těžká otázka, neexistuje jeden nejlepší kočár pro všechny. Pamatuju si své zoufalství při vybírání kočárku před půl rokem, pročítání diskuzí atd., nikde žádný jednoznačný názor. Proto píšu taky svůj názor. Neříkám zdaleka, že mám nejlepší kočár, ale zatím jsem moc spokojená. Hlavní naše kritéria při výběru byla- 4 kola, přední otočná, musel se vejít do auta, být lehký. Po dlouhém vybírání jsme zvolili Bebetto Holland. Jeho hlavní pozitiva: je hezký, poměrně lehký (nosím ho sama i se 4m dítětem 1 schody v baráku bez výtahu), dobře se skládá a rozkládá (to děláme velmi často a zatím bez problémů), úžasně se řídí, např. v krámu ho hravě řídím 1 rukou, v 2. mám košík, je odpružený, výborný i do terénu (manžel zásadně vycházkuje v lese, přes kořeny, pangejty apod.), nezanedbatelná byla i skvělá cena- ač jsem si původně stanovila hranici 20tis., koupili jsme trojkombinaci za 9 tisíc. Autosedačka taky vyhovuje, zatím nemám vyzkoušený sporťák, ale při výběru jsem sledovala to, aby byl polohovatelný do plného sedu a lehu, což je a což není u všech kočárků automatické. Oproti např. X landeru, který jsme také zvažovali, protože je dost podobný, zvítězil i větší korbičkou o 4 cm, což u dítěte nar. v pol. roku hraje roli. Prostě ve finále jsem si řekla, že pokud naším dost brutálním zacházením (časté skládání, zdolávání šílených terénů)kočár zničíme už s 1. dítětem, tak za tuhle cenu je to přijatelné, u dvacetitisícového kočáru by mě to mrzelo víc. Takže shrnuto, s kočárkem velká spokojenost, ale nenutím, každopádně hodně hodně doporučuju hlavně vybrat otáčecí přední kola, když vydím to lopocení matek s kočárky s pevnými koly- hrůza (aspoň teda pokud jste z města a potřebujete dostatečně „kličkovat“). Přeju šťastnou ruku při výběru!

Vando moc děkuju za tenhle článek, teď jsem se na kočárek dívala a musím říct, že se mi moc líbí :-) Jsem taky jedna ze „zoufalek“ co si nemůže kočárek vybrat :zed: Chci se tě ještě zeptat, kupovali jste ho u nás nabo v PL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
23.10.10 23:43

easy walker quatro, teutonia cosmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VandaG
24.10.10 17:17

Kupovali jsme ho v Plzni, protože tu bydlíme, což bylo další plus při jeho výběru, v tom krámu (u Chmelařů) navíc zajišťují jeho servis a prý taky zapůjčení jiného kočárku při opravě toho vašeho, umí své zboží předvést, doporučit (nevím, zda je toto vše samozřejmostí v jiných obchodech).V.

• Citovat
  • Upravit
746
4.2.11 00:36

ahoj,jen bych vám chtěla ukázat svůj kočárek,je úžasnej,prostornej,krásně houpe,jsem z něj unešená.Byla jsem štastná když jsem ho sehnala.
Nejspíš většině z vás se líbit nebude,ale přesto,koukněte :-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
4.2.11 04:35

Nejlepsich kocarku je hrozna spousta :wink: Kazdemu se libi a vyhovuje neco jineho…Ja osobne si brousim zuby na Mutsy 4Rider :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
23.2.11 23:34
pegalle píše:
Nejlepsich kocarku je hrozna spousta :wink: Kazdemu se libi a vyhovuje neco jineho…Ja osobne si brousim zuby na Mutsy 4Rider :-D .

Ahoj, jo jo,každý má jiný názor a pro každou mámu, je nejlepší ten její kočárek. Jestli chceš Mutsy tak ti z vlastní zkušenosti nedoporučuji 4rider, jestli chceš mutsy kup urban r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
24.2.11 01:00

Dik :-) . Ja ale nepotrebuji Urbana, potrebuji 4 Rider, taky jsem ho koupila a jsem maximalne spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna86
24.2.11 01:49
Tazatelka199 píše:
Dobrý den!
Již nějakou dobu sháním kočárek, ale když jsi nějaký vyberu a mrknu na net, najdu na něj jen negativní ohlasy. Proto to chci zkusit opačně, zda mi poradíte, který kočárej je podle Vás ten nejlepší.
Ráda bych čtyřkolku a kombinaci sporťák + korba (ev. i autosedačka).
Moc děkuji!

Já bych spíše dala otázku: Který kočárek v cenové kategorii do 10 tis. je nejlepší a který kočárek v cenové kategorii do 20 tis. je nejlepší. Nebo alespoň tak trošku rozdělila značkové, drahé kočárky a pak ty levnější, kterých je spousta a některé jsou kvalitní a některé úplné šunty. Ale stejně tak, i ty drahé nejsou vždy úplně domyšlené :think:

• Citovat
  • Upravit
1610
24.2.11 09:51

Tak hlavně ať dobře slouží. My ho po měsíci reklamovali,další měsíc kámoška, která ho měla také.A navíc kočárek ve sněhu vůbec nejezdí :cry: . Ale věřím, že někomu dle jeho potřeb dobře poslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
24.2.11 10:01
resli píše:
ahoj,jen bych vám chtěla ukázat svůj kočárek,je úžasnej,prostornej,krásně houpe,jsem z něj unešená.Byla jsem štastná když jsem ho sehnala.
Nejspíš většině z vás se líbit nebude,ale přesto,koukněte :-D :srdce:

A tak to mně se zase líbí moc :palec:…staré kočárky se mi hrozně líbí, ale ty ceny… :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí