Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj, kamarádka má ted červený, sice ti odpovím trochu mimo téma, ale dej si pozor na ten sporták, je neuveřitelně úzký, opravdu, má ted holčičku 11 měsíců a jsou úplně vyřízený, protože jak je teple oblečená je tam akorát, ramínka jí čouhají ven, malá tam vůbec nechce být, vzteká se celou jízdu a to je celkem drobný miminko a to ještě na zimu bude ve fusaku to si neumím představit, jestli můžu poradit rozhodně ho nekupujte
Zuzko - na sporťák kašlu, ten opět vynecháme a přejdeme plynule do golfek ![]()
Potřebuju prostě kočárek, kde jde na podvozek hluboká korba + vajíčko a který nebude stát víc, jak 8 tis.
Martina
Ahoj, já jsem kupovala DorJan sice ne Danny sport ale Cross country v Č. Budějovicích v Bejbycentru a barva přišla opravdu taková, jaká byla na obrázku
Posílám i odkaz jestli se Ti bude hodit http://www.bejbycentrum.cz/?… ![]()
Jinak jsme si to tam byli omrknout, paní moc příjemná, ukázala jak se skládá, jak se z něj dělá sporťák, polohování atd atd., pak jsme ho objednali přes net a do týdne přišel, stál 6500 a poštovné mají zdarma nad 4tisíce myslím.. Takže já jsem spokojená ![]()
Ještě se doprodávají a právě, že za dobrou cenu. A navíc se mi ten hnědý fakt hodně líbí, jen mám strach, aby to pak nebyla nějaká vyblitá hnědá.
Martina
Ahoj mi jsme kopily Dorjan spring Cool dá se kopit za 7000 a mají ho v různých barvách.Má skvělé odpružení a barva odpovídá fotkám mi jsme spokojení s touhle značkou máme i autosedačku ve stejné značce.
Michaellla píše:
Ahoj mi jsme kopily Dorjan spring Cool dá se kopit za 7000 a mají ho v různých barvách.Má skvělé odpružení a barva odpovídá fotkám mi jsme spokojení s touhle značkou máme i autosedačku ve stejné značce.
Trošku nechápu, já se ptala na hnědou barvu a jestli ten kočárek někdo má. ![]()
Já si tu prostě nikdy nezvyknu na to, že se tu nikdy neodpovídá na otázku ![]()
Prosím pěkně, neviděla jste některá tenhle kočárek v hnědé barvě, naživo?
Je to tento: http://www.darababy.cz/…y-sport-2009
Opravdu je to taková hnědá jako na obrázku? Případně kdybyste někdo věděl, kde ho mají a kde by se dal okouknout, byla bych moc ráda.
Díky
Martina