Dorjan Danny sport-hnědý

Anonymní
29.9.10 22:36

Dorjan Danny sport-hnědý

Prosím pěkně, neviděla jste některá tenhle kočárek v hnědé barvě, naživo?
Je to tento: http://www.darababy.cz/…y-sport-2009

Opravdu je to taková hnědá jako na obrázku? Případně kdybyste někdo věděl, kde ho mají a kde by se dal okouknout, byla bych moc ráda.

Díky
Martina

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
29.9.10 22:41

ahoj, kamarádka má ted červený, sice ti odpovím trochu mimo téma, ale dej si pozor na ten sporták, je neuveřitelně úzký, opravdu, má ted holčičku 11 měsíců a jsou úplně vyřízený, protože jak je teple oblečená je tam akorát, ramínka jí čouhají ven, malá tam vůbec nechce být, vzteká se celou jízdu a to je celkem drobný miminko a to ještě na zimu bude ve fusaku to si neumím představit, jestli můžu poradit rozhodně ho nekupujte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.10 22:51

Zuzko - na sporťák kašlu, ten opět vynecháme a přejdeme plynule do golfek :wink:
Potřebuju prostě kočárek, kde jde na podvozek hluboká korba + vajíčko a který nebude stát víc, jak 8 tis.
Martina

• Citovat
  • Upravit
10052
29.9.10 23:38

aha, tak jinak prý byla spokojená, ale s tou barvou nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.10 07:26

Ty už se snad ani neprodávaj,tedˇjsou kolekce 2010.

• Citovat
  • Upravit
19200
30.9.10 07:35

Ahoj, já jsem kupovala DorJan sice ne Danny sport ale Cross country v Č. Budějovicích v Bejbycentru a barva přišla opravdu taková, jaká byla na obrázku :palec: Posílám i odkaz jestli se Ti bude hodit http://www.bejbycentrum.cz/?… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
30.9.10 07:36

Jinak jsme si to tam byli omrknout, paní moc příjemná, ukázala jak se skládá, jak se z něj dělá sporťák, polohování atd atd., pak jsme ho objednali přes net a do týdne přišel, stál 6500 a poštovné mají zdarma nad 4tisíce myslím.. Takže já jsem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.10 08:56

Ještě se doprodávají a právě, že za dobrou cenu. A navíc se mi ten hnědý fakt hodně líbí, jen mám strach, aby to pak nebyla nějaká vyblitá hnědá.

Martina

• Citovat
  • Upravit
805
30.9.10 14:38

Ahoj mi jsme kopily Dorjan spring Cool dá se kopit za 7000 a mají ho v různých barvách.Má skvělé odpružení a barva odpovídá fotkám mi jsme spokojení s touhle značkou máme i autosedačku ve stejné značce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
30.9.10 14:40

A mají super autosedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina755
9.10.10 09:08
Michaellla píše:
Ahoj mi jsme kopily Dorjan spring Cool dá se kopit za 7000 a mají ho v různých barvách.Má skvělé odpružení a barva odpovídá fotkám mi jsme spokojení s touhle značkou máme i autosedačku ve stejné značce.

Trošku nechápu, já se ptala na hnědou barvu a jestli ten kočárek někdo má. :nevim:

Já si tu prostě nikdy nezvyknu na to, že se tu nikdy neodpovídá na otázku :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí