Kočárek Teutonia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
27.9.10 08:26

Kočárek Teutonia

Ahoj maminky, jsem v 6. měsíci těhotenství a vybírám kočárek. Značku jsem si vybrala Teutonia a jsem ráda, že jsem na ni slyšela jen samou chválu. Nemám ale jasno, který si vybrat podvozek. Rozhoduji se mezi Cosmo a Lambda. Nemáte některá s těmito variantami zkušenosti? Předem děkuji za odpovědi a přeji všem co nejvíce radosti se svými ratolestmi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Teutonia Cosmo V3?

Přidejte zkušenost s Teutonia Cosmo V3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2248
27.9.10 21:54

My máme trojkolku Spirit, takže já osobně moc neporadím :-) , ale známá má Cosmo a je spokojená. Spíš bych si je jela vyzkoušet obě /např. v Liberci prodejna Babyrenka-výhradní dovozce a nebo Špuntík v Praze 4/ a tam by ti poradili více.
JInak chválím výběr značky :-)
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
28.9.10 06:59

Myslilm, ze Lambdu vyrazuji v nove sezone z vyroby, protoze se moc neprodavala. Taky bych radila zajet se podivat na prodejnu a vyzkouset osobne. Nejen Babyrenka, ale prave treba i ten Spuntik jsou primi dovozci od dodavatele. Ja mam objednany Mistral S, tento tyden pro nej jedem, uz se nemuzu dockat. Mam ho prave ze Spuntika :-) .

• Citovat
  • Upravit
tecka
28.9.10 10:34

ahoj, měla jsem nejdřív Spirit - trojkolku a pak Cosmo - čtyřkolku. S oběma se mi jezdilo super, ale čtyřkolka je pro mě přece jen vždy lepší. Doporučuju Cosmo. Lambda se kvůli nezájmu už dále prodávat nebude a mají novinku Be You - něco jako Cosmo a Mistral s nafukovacími zadními kolečky, přehazovací rukojeťí, vylepšenou síťkou v boudičce (už se nebude krčit) a taky v sedačce budou mít výškově nastavitelné pásy. Až budu mít další mimčo, jdu do Be You. Podle mě teď ideální kočárek. Tady na e-miminu se o Teutonii moc nedozvíš, jsou tady mega diskuze ale příznivkyň jiných značek. Zkus mrknout sem: http://www.modrykonik.cz/…nia-kocarky/?…

• Citovat
  • Upravit
7
28.9.10 19:15

Děkuju moc za informace. A je kočárek vhodný i pro vyšší rodiče? Já mám asi 178 a manžel 188 cm a proto jsem uvažovala o variantě Lambda. Kočárky jsem viděla v liberecké Babyrence osobně, ale chtěla jsem znát také názor uživatelů a né jen prodávajících :-). Navíc v Liberci asi preferují Spirit, mají ho tam všichni a v obchodě mi ho také několikrát vychválili :-)
O nové variantě Be You jsem už také četla, ale má se prodávat až od března nebo dubna příštího roku a to už je pro nás trochu pozdě.
Tak moc děkuju všem za informace!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4