Doporučte kšíry do sporťáku

1371
29.9.10 13:32

Prosím doporučte KŠÍRY do sporťáku

Ahoj, už jsem musela vyštrachat kšíry na kočárek a teď koukám, že jsou pěkně blbý - jen takový fórový tkaničky, vypolostrování bídný, hrozně blbě se upravujou délky.
Tenkrát při výběru jsem na tohleto asi vůbec nemyslela, vůbec mě nenapadlo si je nějak prohlídnout :zed:
Zkrátka mě tedy napadlo, že koupím nějaký univerzály nebo od nějakýho jinýho kočárku.
V našem kočárku to je na přichycení na dvou místech karabinama.
Nedokupoval jste taky někdo dodatečně kšíry? Máte nějaké tipy nebo aspoň obecný doporučení, co nebrat a na co koukat?
Jsem vám všem vděčná za čásek a chuť poradit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1709
29.9.10 13:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
29.9.10 13:50

Já jsem pro klasické staré kožené jako za našich maminek. Upínání na kovovou sponu.Dost těžce se shánějí, nové je málokde mají, na MMB jsem před časem viděla.

Taky jsem malou vozila přivázanou na kšírách ve sporťáku, aby mohla klečet a stát, přikurtovaná originálními by řvala jak tur.
Měli jsme stejné jako v odkazu od Libušky, upínání bylo forové - umělohmotná přeska, uvolnilo se to.

Ta kovová karabina na kšírách v odkazu není zapínání ke kočárku, ale zapínání zbytku kšír k dítěti. Kšíry mají 2 části, jednu má dítě na těle, druhá je u kočárku. Když dítě vytahuješ, tak ho prostě odepneš, abys ho nemusela vyvlíkat. Ke kočárku patří fakt ta umělohmotná přeska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MariePP
29.9.10 14:34

Ahoj já jsem pro kšíry od Milana Kříže f. Xandy :palec: , je to český výrobce, má docela i dost barev na výběr, jsou podložený bílou plstí, takže se dítku nikam nezadírají a popruhy jsou pohodlně štelovatelné. Koupila jsem je v Brně na veletrhu, je tam pokaždé :) stojí okolo 150,– až 200,–

• Citovat
  • Upravit
merett
29.9.10 14:59

my koupili u Růžovýho Pantera v Brně za 199kč nylonový, podložený bílou plstí, univerzální, drží na dvou karabinách kdekoliv v kočárku. Malej může sedět, ležet co se mu zlíbí :palec: trošku hůř se nastavují ale pak se to aspon nepovoluje a jsou bezpečné…

• Citovat
  • Upravit
9090
14.5.13 13:50

Holky můžete mi prosím doporučit nějaký dobrý kšíry do sporťáku (Tako Warrior)? Už jsem zoufala, v kočárku sice popruhy máme ale jsou úplně k ničemu, malá je bez problémů sundá a když je moc utáhnu, tak ji to zase tlačí. Musíme tam něco mít, jinak z kočáru nemůžu spustit oči a to prostě nejde. Potřebuju něco, z čeho se sama nedostane a aby byly pohodlné, neškrtily…budu ráda za každý tip, děkuju moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25142
14.5.13 21:14

@Verca1989 Máme canpol babies a jsou vynikající. Ty v kočáře jsem ani nezkoušela používat - vlastně to nešlo, malou jsem dlouho vozila na bříšku. Dítě odepneš i s kšírama, může běhat a pak ho zase jednoduše připneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.5.13 13:53

@avm3 moc děkuju za tip, právě jsem je objednala, tak snad budeme mít konečně klidnější procházky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25142
15.5.13 14:52

@Verca1989 Mě malá v kočárku pak stála a koukala po okolí. Není nějaký divoch, ale nedokážu si představit, že bych ji připoutala do kočáru těma, co tam byli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.5.13 14:58

@avm3 u nás to malá včera vyřešila, ten střední popruh co jde mezi nohama urvala, takže ji stejně připoutat nemůžu. Potřebuju ty kšíry, protože ona si hned stoupá a vůbec se nedívá, že by mohla spadnout, taky už jednou vypadla a to byla připoutaná, během vteřiny se z toho dostala, na chvilku jsem se otočila a už to bylo…a asi ty popruhy budem nosit i na nákupy, protože z vozíku taky leze ven :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.7.15 09:12

Prosím moc maminky o radu, potřebuji kšíry do sporťáku a to co nejbezpečnější. Plastovým karabinkám moc nevěřím, a děsí mne při četbě v diskuzích že se př. někde uvolní spona či se dítě vyvlíkne.
Stačilo by mi kdyby maminky které některé kšíry vlastní napsaly s kterými byly spokojeny/ nespokojeny, či dokonce selhaly- a jaké.
Mne se zdají solidní př. tyto-
http://www.rukavice-emko.cz/…Y-DO-KOCARKU
Nemáte zkušenost? Vaše dojmy?
Díky za odpověď a váš čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25142
19.7.15 10:36

Já mám canpol babies a nedám na ně dopustit. Nikdy nepovolily, ani děcka sami si je nedokázaly rozepnout. Na kočárku tady držely, jak přibitý… Už je měli dvě děti a třetí je určitě taky využije. Jejich výhoda je ta, že se dají odepnout od kočárky karabinkou a dítě může běhat. Ty delší popruhy jsou stabilně na kočárku.
Známá na nich taky odvozila dvě děti a nikdy žádný problém.
 http://www.heureka.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.7.15 11:02

Tak to jsou pořádně odzkoušený :D Mne se na nich líbí ta kovová karabinka.
Ale mám strach že tam něco povolí nebo nevydrží nějaká z těch plastových částí když by se malá převrhla a vysela z kočárku. Vydržely ti ty kšíry třeba i toto při nehodě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25142
19.7.15 11:37

@AlčaM Nikdy se nám nic nestalo, holky na kočáře stály, hopsaly (stejně tak děti té známé)… Na těch plastových přezkách to drží hodně, až jsem zírala. Z kočárku nikdy nevisely, měla jsem kšíry dané tak, aby byly dost krátké a nemohlo se to stát. Samozřejmě je důležitý i stabilní kočárek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.7.15 11:47

Tak děkuji, zdá se že obtěžkávací zkoušku obstály :andel:, půjdu do nich…
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4