X-lander XA 2010

• Fotoalbum (30)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
1.3.11 17:02

Holky, co máte x-lander…chci se zeptat…na těch kolečkách jak jsou ty čouhající šroubky…je jen na jedné strašně, nebo i na té druhé? Dneska jsem si všimla, že ho mám jen na jedné. Na druhé nic není…není to špatně? Na této fotce jej taky vidím jen na jedné… https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…{s%3A4%3A%22sort%22%3Bs%3A26%3A%22ID|core_image.image_id|ASC%22%3Bs%3A7%3A%22options%22%3Ba%3A2%3A{s%3A6%3A%22typeId%22%3Bi%3A25%3Bs%3A9%3A%22object2Id%22%3Bs%3A5%3A%2252238%22%3B}s%3A13%3A%22cacheLifeTime%22%3Bi%3A0%3B}&target=www.emimino.cz%2Fdiskuse%2Fx-lander-xa-2010-52238%2Fstrankovani%2F14%2F ???? Má to tak být??? Myslím vepředu, vlevo je ale vpravo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
1.3.11 17:38
Ammalka píše:
Holky, co máte x-lander…chci se zeptat…na těch kolečkách jak jsou ty čouhající šroubky…je jen na jedné strašně, nebo i na té druhé? Dneska jsem si všimla, že ho mám jen na jedné. Na druhé nic není…není to špatně? Na této fotce jej taky vidím jen na jedné… https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…{s%3A4%3A%22sort%22%3Bs%3A26%3A%22ID|core_image.image_id|ASC%22%3Bs%3A7%3A%22options%22%3Ba%3A2%3A{s%3A6%3A%22typeId%22%3Bi%3A25%3Bs%3A9%3A%22object2Id%22%3Bs%3A5%3A%2252238%22%3B}s%3A13%3A%22cacheLifeTime%22%3Bi%3A0%3B}&target=www.emimino.cz%2Fdiskuse%2Fx-lander-xa-2010-52238%2Fstrankovani%2F14%2F ???? Má to tak být??? Myslím vepředu, vlevo je ale vpravo ne.

ten je tam proto,když se sporťák složí,tak se za ten šroub zajistí popruhem,který máte na rukojeti,aby sporťák držel složenej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.3.11 21:08
janikhlavik píše:
Ammalka píše:
Holky, co máte x-lander…chci se zeptat…na těch kolečkách jak jsou ty čouhající šroubky…je jen na jedné strašně, nebo i na té druhé? Dneska jsem si všimla, že ho mám jen na jedné. Na druhé nic není…není to špatně? Na této fotce jej taky vidím jen na jedné… https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…{s%3A4%3A%22sort%22%3Bs%3A26%3A%22ID|core_image.image_id|ASC%22%3Bs%3A7%3A%22options%22%3Ba%3A2%3A{s%3A6%3A%22typeId%22%3Bi%3A25%3Bs%3A9%3A%22object2Id%22%3Bs%3A5%3A%2252238%22%3B}s%3A13%3A%22cacheLifeTime%22%3Bi%3A0%3B}&target=www.emimino.cz%2Fdiskuse%2Fx-lander-xa-2010-52238%2Fstrankovani%2F14%2F ???? Má to tak být??? Myslím vepředu, vlevo je ale vpravo ne.
ten je tam proto,když se sporťák složí,tak se za ten šroub zajistí popruhem,který máte na rukojeti,aby sporťák držel složenej :palec:

Aha, takže je jen na jedné straně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.3.11 22:14

pro luciján

Holky asi to všechny znáte,ale mě to napadlo až dnes :-D jak se otevře google s odkazem X-LANDER tak na levé straně je napsáno… vše-obrázky-video…no jak jsem klikla na obrázky tak mi vyjely všechny foto které jsou na netu,jsou tam i bazary a fotky přímo z domova :palec:

pro Luciján foto na pokochání-kočárek je pěkný,ale tak mě napadlo že fialová je roztržitá barva. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.3.11 22:16

další foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
1.3.11 22:25

Moc pěkná kombinace barev,kdybych kupovala lander dneska tak jdu do týhle barvy,byla jsem sním moc spokojená :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
2.3.11 08:40
gsimča píše:
Holky asi to všechny znáte,ale mě to napadlo až dnes :-D jak se otevře google s odkazem X-LANDER tak na levé straně je napsáno… vše-obrázky-video…no jak jsem klikla na obrázky tak mi vyjely všechny foto které jsou na netu,jsou tam i bazary a fotky přímo z domova :palec:pro Luciján foto na pokochání-kočárek je pěkný,ale tak mě napadlo že fialová je roztržitá barva. :think:

Právě,chěla bych tu barvu vidět na živo,budu mít kluka tak barvu pro kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
2.3.11 08:42
gsimča píše:
Holky asi to všechny znáte,ale mě to napadlo až dnes :-D jak se otevře google s odkazem X-LANDER tak na levé straně je napsáno… vše-obrázky-video…no jak jsem klikla na obrázky tak mi vyjely všechny foto které jsou na netu,jsou tam i bazary a fotky přímo z domova :palec:pro Luciján foto na pokochání-kočárek je pěkný,ale tak mě napadlo že fialová je roztržitá barva. :think:

jukno na Google a pokochám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
3.3.11 09:06
Luciján píše:
gsimča píše:
Holky asi to všechny znáte,ale mě to napadlo až dnes :-D jak se otevře google s odkazem X-LANDER tak na levé straně je napsáno… vše-obrázky-video…no jak jsem klikla na obrázky tak mi vyjely všechny foto které jsou na netu,jsou tam i bazary a fotky přímo z domova :palec:
tam je tich obrázků,a na video jsem jukla.
pro Luciján foto na pokochání-kočárek je pěkný,ale tak mě napadlo že fialová je roztržitá barva. :think:
jukno na Google a pokochám se.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
3.3.11 12:17
gsimča píše:
taky mám termín v červenci spíš konec měsíce.Tak to budeme nakupovat + - stejně.

a kdy začneš nakupovat,já přemýšlím tak květen,červen. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
3.3.11 15:21
Ammalka píše:
janikhlavik píše:
Ammalka píše:
ten je tam proto,když se sporťák složí,tak se za ten šroub zajistí popruhem,který máte na rukojeti,aby sporťák držel složenej :palec:
Aha, takže je jen na jedné straně?

Ano,jen na jedné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
3.3.11 16:20

pro luciján

ahojky tak to vidím tak červen,červenec dřív to asi nepůjde chtěli bychom udělat dětský pokoj už ho máme doma,ale není poskládaný.A tak by se nám to tady všechno motalo a ještě máme kompletní rekonstrukci baráku :-( je to tu jak v blázinci a to skončí měsíc po mém porodu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
3.3.11 16:23
gsimča píše:
ahojky tak to vidím tak červen,červenec dřív to asi nepůjde chtěli bychom udělat dětský pokoj už ho máme doma,ale není poskládaný.A tak by se nám to tady všechno motalo a ještě máme kompletní rekonstrukci baráku :-( je to tu jak v blázinci a to skončí měsíc po mém porodu. :lol:

Tak to ti nezávidím,my chcem pouze malovat dvě mísnosti,to je proti tomu nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
7.3.11 17:54

Ahojky tak jsme dneska byli v tom velkoskladu všeho hafo že jsme nevěděli na co se dříve podívat.Kočárku velký výběr dvě obrovské místnosti x-lander xa tam měli v černé,červené,zelené a šedo oranžové barvě,jinak k dispozici katalog a ojednávka do 14 dnů cena bohužel stejna jak na netu.
Takže-jízdní vlastnosti ok,
místo pro nastavení rukojeťi je docela nízko mohlo by být výše jako např.má espiro,
při odepinání zipu pro otevření korby se zip zaseknul o rukojeť je tam málo místa měla s tím problém i prodavačka,
korba se doopravdy trošku hýbe,ale není to nic čeho by jsme se měli bát,spíše nám to pomůže pro mírné nadzvednutí korby aby jsme mohli snadněji odepnout zip,
taška na odepinání ok,
zapojení korby do adaptéru super rychle bez námahy,
barva černá a trošku do fialova,ale nádherná :-D ,červená pěkná,ale nemusím,zelená byla hodně křiklavá až brčalová no prostě hodně zelený,oranžovo šedý..oranžová barva je hodně výrazná světlá,bude se hodně špinit :cry:,
nebyl tam na vidění modrý kočárek trošku škoda prý je pěkný a nám se docela líbí. :palec:
Nevyzkoušeli jsme vše jako např.zvedání opěrky tam jsme uvízli a prodavačka se věnovala dalším maminkám.
Odepinání stříšky u sporťáku super.Kolečka pod rukojeti dělají dojem že je moc široký,ale to je k vůli stabilitě.No prostě na každém kočárku je něco co by se dalo vylepšit,ale XA je super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
7.3.11 18:58
gsimča píše:
Ahojky tak jsme dneska byli v tom velkoskladu všeho hafo že jsme nevěděli na co se dříve podívat.Kočárku velký výběr dvě obrovské místnosti x-lander xa tam měli v černé,červené,zelené a šedo oranžové barvě,jinak k dispozici katalog a ojednávka do 14 dnů cena bohužel stejna jak na netu.
Takže-jízdní vlastnosti ok,
místo pro nastavení rukojeťi je docela nízko mohlo by být výše jako např.má espiro,
při odepinání zipu pro otevření korby se zip zaseknul o rukojeť je tam málo místa měla s tím problém i prodavačka,
korba se doopravdy trošku hýbe,ale není to nic čeho by jsme se měli bát,spíše nám to pomůže pro mírné nadzvednutí korby aby jsme mohli snadněji odepnout zip,
taška na odepinání ok,
zapojení korby do adaptéru super rychle bez námahy,
barva černá a trošku do fialova,ale nádherná :-D ,červená pěkná,ale nemusím,zelená byla hodně křiklavá až brčalová no prostě hodně zelený,oranžovo šedý..oranžová barva je hodně výrazná světlá,bude se hodně špinit :cry:,
nebyl tam na vidění modrý kočárek trošku škoda prý je pěkný a nám se docela líbí. :palec:
Nevyzkoušeli jsme vše jako např.zvedání opěrky tam jsme uvízli a prodavačka se věnovala dalším maminkám.
Odepinání stříšky u sporťáku super.Kolečka pod rukojeti dělají dojem že je moc široký,ale to je k vůli stabilitě.No prostě na každém kočárku je něco co by se dalo vylepšit,ale XA je super. :palec:

Kde jsi prosím tě byla v tom velkoskladu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4