Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Líbil se mi XQ,ale jak tady každý psal o XA tak už mě XQ nezajímá.XA je bomba.A všem kdo ještě naní těhotný tak přeji brzké otěhotnění…je jaro tak ať se daří. ![]()
Ahoj, právě jsem si koupila X lander XA 2007 a chtěla bych si přešít boudičku, aby měla tu odepínací část - protaženou boudičku. Prosím, byl by někdo tak moc hodný a pomohl mi? V podstatě by mě zajímalo, jestli je boudička vystužená nějakým drátem u obou částí zipů (aby když se to otevře a boudička se zvětší, tak aby držela tvar). No a pak kde vlastně je ten zip? Taky kdyby byl někdo tak strašně hodnej a třeba mi to nafotil, tak bych byla nejšťastnější. Moc děkuji.
Ještě zvažuji, že bych si ušila nějakej větší nánožník
Starší x landery měly jiné nánožníky? nevíte? Děkuji a omlouvám se za tolik dotazů. Jana
jsem taky takový typ že se nebojím si něco opravit ke svému obrazu,při druhém dítku jsem měla kočárek stéjny jak kámoška byl kupovaný po někom a neustále mi do něho foukalo a tak jsem všude ručně našila suché zipy.Kámoška jak mě viděla s vylepšeným kočárkem tak si to doma vylepšila taky.Co bych udělala asi Já, tak by jsem si nastříhala nějakou pevnou látku a sešila,na straně kde by přidělávala přístřešek ke kočárku by našila suchý zip a na druhou stranu by nechala v látce zapošité místo na drát nebo na plastovou pružnou tyč.Pokud to chcete dělat uprostřed stříšky tak jak to mají nové typy tak to budete muset asi vystužit.Já ten kočárek nemám doma,ale viděla jsem ho několikrát na netu tak si to tak myslím.Nic víc Vám nemohu poradit snad jen ať se Vám to podaří.
jeanice
http://www.novobebe.com/…ils--34.html
Hned ze začátku je tam pár fotek boudy, jak roztažený tak normální, jinak neporadim, kočár nemam…
Moc děkuji za odkaz. Je to tam super vidět, tak se asi inspiruji. nicméně jdu s dalším problémem.
Kočárek jsem si koupila - x lander xa 2007. Přišel mi včera domů a nan první pohled jsem z něj byla nadšená. Ale. Přední kolečka mi přijdou vyžvatlané - jedno docela v pohodě, ale druhé je jakoby v tom kloubu (myslím to místo, kde se kolo spojuje s konstrukcí kočárku). Kolečka jsou krásná jako nejetá.
Taky když zaaretujeme kolečka, tak když s ním normálně po místnosti jedeme, tak jedno kolečko místama (to vyčvachtané) nejede, je jakoby ve vzduchu. a když s kočárkem se zaaretovanýma kolečkama couváme, tak po pár metrech se ty kolečka dostanou do takového úhlu - tak se nějak divně vytočí dovnitř až se bojíme, abychom je neulomili.
Nevím, jestli je to normální, nebo jestli to máme reklamovat.
Viděla jsem kočárek jen ten nový a to ještě letmo a tohle vůbec netuším a ani jsem to nenašla nikde v diskuzích. Tak prosím poraďte. Nevím, co mám dělat. Jestli si kočárek nechat?
Díky Jana
No jestli jsem pochopila tak ten kočárek není nový,ale po někom.Pokud máte už teť pochyby tak ho raději vraťte.Je to blbá situace,ale než to zjistit později tak raději to řešit hned.Nic víc Vám nemohu poradit taky ten kočárek nemám,ale pořád ho vidím a to v černé barvě,ale bude to spíš novější typ.
jeanice píše:
Moc děkuji za odkaz. Je to tam super vidět, tak se asi inspiruji. nicméně jdu s dalším problémem.Kočárek jsem si koupila - x lander xa 2007. Přišel mi včera domů a nan první pohled jsem z něj byla nadšená. Ale. Přední kolečka mi přijdou vyžvatlané - jedno docela v pohodě, ale druhé je jakoby v tom kloubu (myslím to místo, kde se kolo spojuje s konstrukcí kočárku). Kolečka jsou krásná jako nejetá.
Taky když zaaretujeme kolečka, tak když s ním normálně po místnosti jedeme, tak jedno kolečko místama (to vyčvachtané) nejede, je jakoby ve vzduchu. a když s kočárkem se zaaretovanýma kolečkama couváme, tak po pár metrech se ty kolečka dostanou do takového úhlu - tak se nějak divně vytočí dovnitř až se bojíme, abychom je neulomili.
Nevím, jestli je to normální, nebo jestli to máme reklamovat.Viděla jsem kočárek jen ten nový a to ještě letmo a tohle vůbec netuším a ani jsem to nenašla nikde v diskuzích. Tak prosím poraďte. Nevím, co mám dělat. Jestli si kočárek nechat?
Díky Jana
Vrátit a hned! To by dělat nemělo…
jeanice píše:
Moc děkuji za odkaz. Je to tam super vidět, tak se asi inspiruji. nicméně jdu s dalším problémem.Kočárek jsem si koupila - x lander xa 2007. Přišel mi včera domů a nan první pohled jsem z něj byla nadšená. Ale. Přední kolečka mi přijdou vyžvatlané - jedno docela v pohodě, ale druhé je jakoby v tom kloubu (myslím to místo, kde se kolo spojuje s konstrukcí kočárku). Kolečka jsou krásná jako nejetá.
Nevím, jestli je to normální, nebo jestli to máme reklamovat.Viděla jsem kočárek jen ten nový a to ještě letmo a tohle vůbec netuším a ani jsem to nenašla nikde v diskuzích. Tak prosím poraďte. Nevím, co mám dělat. Jestli si kočárek nechat?
Díky Jana
přední kolečka vycvakněte a pořádně namažte.Oni jsou potřeba dost mazat a jestli nebyl kočárek delší dobu používán,tak jsou potřeba kolečka promazat.Taky nám to občas udělá.Mám x-lander 2007 a dělalo to už od začátku a to mám novej,ale když manža kolečka namazal,tak super.
Tak my už jsme přendali dceru do sportáku, v korbě už se jí nelíbilo, protože nic neviděla, ted už je spokojená a já taky, sporták je super, nánožník má teplou vložku, kolem hlavy se dá stáhnou a bouda se dá prodloužit a na malou tak nefouká a v létě nesvítí sluníčko, navíc je vzadu velká kapsa na věci, takže nemusim dávat tašku, takže moje dojmy jsou skvělé, navíc se dá položit uplně do lehu, takže já jsem vážně nadšená
![]()
Holky dnes jak jsem šla od zubaře tak jsem zahlédla kočár byla to ta světlá barva světle krémová a s troškou tmavší krémovou.Byl moc pěkný i barevně… on kdyby byl bílý tak by to moc nebylo ani praktické,ale k tomu co jsem chtěla napsat i tak ho na krají nánožníku měla od něčeho špinavý a to jak nějaké zabarvení od modré barvy no chcí říct že na tom světlým kočárku jde vidět každý flíček,ale je moc krásný i v te světlé barvě.
Holky prosím Vás neviděli jste někdo na vlastní oči koč. v modré barvě..někdo tady myslím psal že je moc křiklavý aspoň pokud se nepletu.Děkuji moc.