X-lander XA 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
2.2.11 03:22

Ahoj má tady někdo zkušenosti s xa 2010?mosc se mi líbí a přemýšlím o koupi setu včetně autosedačky,ale zatím jsem neměla možnost pořádně vidět kočárek live tak nevím jestli je poruchový nebo tak něco,jak se píše o některých kočárkách např.polské výroby.předem díky za všechny pro i proti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
2.2.11 07:32
Gabrielka S. píše:
Ahoj má tady někdo zkušenosti s xa 2010?mosc se mi líbí a přemýšlím o koupi setu včetně autosedačky,ale zatím jsem neměla možnost pořádně vidět kočárek live tak nevím jestli je poruchový nebo tak něco,jak se píše o některých kočárkách např.polské výroby.předem díky za všechny pro i proti :palec:

Ahoj Gábi, já ho sice nemám, ale jelikož ho chci, tak si pročítam různý diskuze a nikde si nikdo na nic nestěžoval…byly tam akorát takový defekty jako píchnutý kolo (což není vada kočárku) a pak že se loupalo madlo (to jak držíš ty), ale to byla diskuze z roku 2007, od tý doby sem to nikde nenašla…taky by mi to zajímalo, čekam tady na někoho, kdo už má odježděnou korbu a už drandí se sporťákem…ale zatim se tu nikdo neobjevil :-D

• Citovat
  • Upravit
326
2.2.11 13:30

Ahoj,v noci jsem nemohla spat a pročítala celou diskusi a od tebe to beru jako nejpolehlivější zdroj info.,myslím že toho o tom kočárku víš hned po výrobci nejvíc :potlesk: mám vybranej set jak jsem říkala a ráda bych ještě věděla jak je to s autosedačkou a bezpečností a jako milovník černé a bílé barvy jsem si vybrala samozdřejmě bílou tak by mě ještě zajímalo jestli se dá dobře udržovat,někde jsem četla že vše se dá sundat a vyprat,ale to mi přijde spíš jako reklamní tah :think: nerada bych ten sporták měla jak čuně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
2.2.11 14:08
Gabrielka S. píše:
Ahoj,v noci jsem nemohla spat a pročítala celou diskusi a od tebe to beru jako nejpolehlivější zdroj info.,myslím že toho o tom kočárku víš hned po výrobci nejvíc :potlesk: mám vybranej set jak jsem říkala a ráda bych ještě věděla jak je to s autosedačkou a bezpečností a jako milovník černé a bílé barvy jsem si vybrala samozdřejmě bílou tak by mě ještě zajímalo jestli se dá dobře udržovat,někde jsem četla že vše se dá sundat a vyprat,ale to mi přijde spíš jako reklamní tah :think: nerada bych ten sporták měla jak čuně :-(

Ahoj, já mám černofialový xa 2010 a opravdu se to dá sundat a skoro vše vyprat, jinak se dobře udržuje, stačí otřít mokrou houbou, kamarádka má bílý a udrže je ho v pohodě. S autosedačkou zkušenost nemám, tu jsme nekupovali, měli jsme fusak, ale dali jsme ho pryč nebyl nejteplejsí a taška není moc prostorná, takže já si koupila kolekci 2009 a jsem spokojená, jinak tašky jsou super dá se nacvaknout na kočárek, to má málokterá značka a taky je tam dost prostorý košík, to jsou mé postřehy. Já používám zatím korbičku a dcera se do ní v poho vejde, má 66 cm ve 4 měsících, a s fusakem od emitexu, ten doporučuji, tkže já jsem zatím maximálně spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
2.2.11 14:19
Gabrielka S. píše:
Ahoj,v noci jsem nemohla spat a pročítala celou diskusi a od tebe to beru jako nejpolehlivější zdroj info.,myslím že toho o tom kočárku víš hned po výrobci nejvíc :potlesk: mám vybranej set jak jsem říkala a ráda bych ještě věděla jak je to s autosedačkou a bezpečností a jako milovník černé a bílé barvy jsem si vybrala samozdřejmě bílou tak by mě ještě zajímalo jestli se dá dobře udržovat,někde jsem četla že vše se dá sundat a vyprat,ale to mi přijde spíš jako reklamní tah :think: nerada bych ten sporták měla jak čuně :-(

Děkuju :kytka: Ale zatim pořád jenom teoreticky :mrgreen:
Autosedačka - mně se ta jejich líbí, ale dost lidí kupuje maxi cosi (pasuje na ty adaptéry taky), takže já zatím rozhodnutá ještě nejsem, šla bych do MC (ta je hodně bezpečná), ale manžel chce koupit rovnou celej set, takže zatim fakt rozhodnutá nejsem…
Já taky četla, že se vše dá sundat a i to máme potvrzený od Sandy :palec: A s tím otíráním taktéž :palec:
Já tu bílou taky chtěla, ale ona není jenom bílá, je tam i žlutá a to se mi tam moc nelíbilo a hlavně, to červený madlo před prckem se mi nelíbí, ale to je otázka vkusu. Ty si ho viděla naživo? :wink:
Jinak já se díky Sandy rozhodla pro tu černou, vždycky sem jí chtěla, ale na obrázku mi mátla ta šedivá, tak sem nevěděla a teď už mam rozhodnuto i doma schváleno :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
allowik
2.2.11 14:26
Sandy1506 píše: …já mám černofialový xa 2010… …taška není moc prostorná, takže já si koupila kolekci 2009 a jsem spokojená…

Ahoj Sandy :mavam: , prosimtě ty máš teda 2010 s taškou 2009 nebo celou kolekci 2009? Teď se nějak nechytam :mrgreen:

Jinak s tim fusakem souhlasim, taky mam už vybranej ten emitex, ale pokud budem kupovat celej set, tak budu ráda i za ten originál, jak je tenčí, tak bude fajn na jaro, kdy už bude tepleji, ale zase ne až tak, aby to šlo bez fusaku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
326
2.2.11 18:41

Ahoj,ja viděla na živo jen ten v barvách rocky a ten se mi nelíbil.o té bílé jsem slyšela že není tak artická jak uvádí nazev,ale pokud nevipadá jak žluklý máslo tak by mi to nevadilo :lol: musím ho videt ale v Brně jsem ho fakt ještě v bílé nevidela :-? já chtěla taky kupovat sedačku od maxi cosi jenže chci i vše co nabízí plná výbava,bohužel nikde neprodávajset komplet výbavičku jen bez sedačky a dokupovat vše zvlášt to jsem po dlouhém zvažování zavrhla,sedačka samotná stojí kolem 2500,–i víc což mi nepřijde nejmín tak by to nemusel být šunt,ještě mě všichni straší s velikostí korbičky,ale mě to přijde všechno cca stejně valký víc bych se bála sportáku jestli proporcově vyhovuje opravdu až do 3let věku dítěte jak píšou,protože švagrová ma rok a půl starou holčičku a má sporták od patrona a malá tam je jak serdinka a bezpeč.pásy už nezapne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
2.2.11 19:02

Gabrielka S.
S tou korbičkou souhlasim, zase tak tragický to být nemůže, za prvé je plno mamin, co x landery mají a za druhý, když vyloženě nekupuješ hlubokáč, ale kombinaci, tak ty korby vyjdou na stejno, některý jsou větší, některý i menší…
No ona ta bílá tam je, ale pak je tam právě ještě jakoby i ta žlutá, ale ne kanárková, ale taková zvláštní no…jako to máslo :mrgreen: Nee, sranda, nevim jak to popsat, já to neviděla na živo, ale na fotkách…kdybych na ně narazila, hodim ti je sem, ale v to moc nedoufej, nevim kdo mi je ukazoval…
A s tou autosedajdou, já to taky počítala, všechno (kdybys to chtěla přeposlat, hoď mi mejla do vzkazu) a nevyplatí se to prostě nakoupit zvlášť, ten set i s tou autosedajdou prostě vyjde nejlíp…já tam třebas zase nepotřebuju slunečník ani držák na pití ani deku, ale to bych to musela všechno pokoupit zvlášť a to se nevyplatí…na druhou stranu si říkam, až se to někdy bude prodávat, tak se to možná prodá snáž 8-)
No se sporťákem asi problém není, viděla sem v něm dost dětí, různě věkově :palec:

• Citovat
  • Upravit
326
2.2.11 20:01

Mě se právě líbí že je to všechno pohromadě ve stejných barvách to sem si na tom hned zamilovala :-) původně jsem měla vybranej kočárek od Taka už nevím ten název přesně,ale byl to myslím warior carbon.pak jsem uviděla x-landra a bylo rozhodnuto láska na první pohled,viděla jsem už hodně kočárků ale tohle je můj šampion.ještě se mi moc líbil Quiny buzzy 4,ale ta cena byla hrozná vzhledem k tomu že kočárek je vhodnej jen na výlety do centra někam na zahrádku na kafíčko,kola nic moc a ta taška připevněná až u země no nevím kdo tohle vymýšlí :nevim: ještě by ho mohli trošku slevnit a byl by ideální :lol: nejmín jsem ho našla za 15500,–což je sice adekvátní cena ale za 15taců juse si koupila auto :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
2.2.11 20:33

allowik - urcite si kup autosedacku Maxi Cosi, jsou na ni ADAC testy, bezpecnost je rozhodujici. Ja ji mela taky jako v setu - kupovala jsem korbu, sportak a sedacku MC. (sezona 2009). Pak meli totez v setu se sedackou X Car, a totez v setu se sedackou Cybex Aton (ta je taky super, ale ja tehdy Cybex neznala) - s MC neprohloupis, mimi v ni krasne pololezi, to umi maloktera sedacka.
A co si budeme povidat - je to proste znacka a je smrncovnejsi :wink: nez nejaka sedajda od X Landeru.

Bila barva - neni ve skutecnosti bila, je to takove zazloutle, a na jednom kocarku vic odstinu (ruzne materialy). Bily sportak - nevim nevim :think:

Jeste jste tu nektera zminila sportak - ja jsem z nej nadsena, ale ma svoje mouchy, napr. nizkou zadovou operku, sed by mohl byt lepsi atd, ted v zimni bunde uz malyho zapinam jenom kolem pasu - pres ramena uz to nenacpeme, ale to ani v golfkach. Ja uz tu toho napsala na tema X Lander tolik, ze se mi znovu nechce :lol: ale kdo jste si ho vybral a zamiloval se do nej, tak doporucuju. Me nezklamal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
2.2.11 21:15

ještě by mě zajímalo kde berete ty černý :think: já jsem nikde xa2010 v černé neviděla jen v šedé,nebo o něčem nevím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
3.2.11 07:52

nakukovatelka
Díky za radu :palec: Uvidíme, až to bude aktuální a až budem kupovat, jestli to někde seženeme s MC, ale myslim, že by nemusel být problém…
A jakou máš barvu ty? :wink:

• Citovat
  • Upravit
allowik
3.2.11 07:55
Gabrielka S. píše:
ještě by mě zajímalo kde berete ty černý :think: já jsem nikde xa2010 v černé neviděla jen v šedé,nebo o něčem nevím?
Sandy nám ho fotila, stačí zalistovat trochu zpátky, nebo koukni tady do -fotoalbum tématu (11)- je to ten černej, konstrukce s korbou…a je to právě ten šedej, kterej ve skutečnosti šedej není, ale je černej s fialovým odleskem :dance:
Holt to maj nafocený se strašným přesvícením, protože jinak si to logicky nedovedu vysvětlit, proč to maj jako šedý, když to ve skutečnosti vypadá jinak…ale neřešim to, mně to nevadí, prostě ho chci :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
41
3.2.11 09:43

Já už s tím kočárkem chci vyjet ale malýmu se nějak nechce ještě ven :think: Včera jsem viděla kočárek, který měl úplně stejnou barvu jako z kolekce xa 2010 (ocean) ale na korbě nebylo napsáno x-lander a vnitřek byl bílý.....podvozek si nejsme jistá. Nevíte jestli existuje nějaký kočárek, který je x-landeru podobný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
3.2.11 09:45

určitě bych kupovala autosedaačku maxi cosi. jednak je (spolu s roemerem) nejbezpečnější na trhu (se základnou isofix) a jednak je nejpohodlnější pro novorozence! má super vložku, žádná jiná takovou nemá, miminko tam opravdu leží, ne sedí.. navíc se vlpžka vyndá a sedačka je zas docela velká.
určitě sjou sety s MC, viděla jsem i sety s cybex aton. která je taky dobrá. Xcar určitě nebrat, ani se nenamáhali jí testovat…

velikosti korby bych se nebála, měla jsem podobně malou korbu (QUinny). pravda, že při letním/pozdně letním dítku bych váhala, aby do těch 6m mohlo v ní jezdit.. takže bych si pořídila nějaký fusak z funkčního materiálu, aby byl při teplosti co nejtenčí a zbylo co nejvíc místa na dítě..

jináč XA opravdu nejde kombinovat s vložnou taškou -to pro případ, že by se gsimča ještě podívala.. :)nikdo tu nepsal, že by si dítě ničilo záda ve vložné tašce! jen že nepasuje na kočár, nepasuje ani na XV/XQ, ten má zase naklápěcí sedák. je jen do Xtwinu! vložné tašky mají někdy šikmo matraci, aby vyrovnaly nerovnost danou ne uplně plochým lehem na kočáru..
no a v okamžiku, když zkombinujeme něco, co nepasuje, opravdu si pak dítě může ničit záda..

jinak poruchové nejsou, jen mi přijde, že se 2010 hůř skládá, že je to ve finále větší balík, než u předchozích kolekcí.. taky není nejlehčí..

tak dobře vyberte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4