X-lander XA 2010

• Fotoalbum (30)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jarca.macho
19.1.11 08:20

My včera byli kouknout na XA a k tomu složení s adaptéry, tak nám paní říkala, že je lepší bez adaptérů, aby se nepoškodili, ale může se to skládat i s nima…
Jinak my čekáme v létě mimi, takže právě zvažujeme, zda nám bude korba stačit v zimě, ale i tak paní říkala, že v 6 měsících chce mimi už koukat, takže do té sesličky bude chtít už i v zimě, myslím si, že nánožník, fusak a deka by mohly v zimě do sesličky stačit. No uvidíme ještě.

• Citovat
  • Upravit
jpichova
19.1.11 16:49

Ahoj,
tak já X-Landera mám 2010 Ocean a můžu říct,že když jsem přijela z porodnice a viděla ho byla jsem zklamaná. Měla jsem koupenou korbičku 2009 grey a potřebovala jen podvozek,ktetý se samo nedá koupit a tak jsem požádala manžela,aby vyzvedl obj.z obchodu. Na netu vypadá barva moc hezky,ale ta vnitřní modrá je spíš tyrkysová a nic moc. Ono celkově je ta kolekce 2010 divná a 2011 taky nic moc. Ony ty barvy vypadají na obr.pěkně,ale realita je uplně jiná. Malý se zatím vejde do korby (5měs.),ale vzhledem k tomu,že je nedonošený a musíme ležet na rovném se poohlížím po rovném kočárku,tak začínám přemýšlet Mamas papas Luna a nebo Sola. Jediný co se mi na té nové kolekcí líbí jsou ty kolečka,ty starý byly hrozný. Jinak i ta sedačka mi vadí,že nevidím na mimi,zvlášť když je malý hrozný kňoura. Pa

• Citovat
  • Upravit
41
19.1.11 19:10
jpichova

To já jsem teda s barvou Ocean naprosto spokojená :-)
Barvy jsou sice opravdu ve skutečnosti jiné než na obrázku ale neřekla bych, že horší. Jen jsem zvědavá, jak dlouho mi malej v korbě vydrží…počítám, že během léta už bude ve sporťáku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
20.1.11 09:44

Ahojte holky, díky za postřehy…sem zvědavá jak ty barvy budou ve skutečnosti 8-)

• Citovat
  • Upravit
6377
24.1.11 13:25

Ahoj, jsem ráda že sem našla diskuzi na x-landera, a o to víš mě potěšilo, když už máte nové barvy kolekce.
my chcem tenhle set http://www.malvik.cz/…XA-2010-XIII
budto modrý nebo červený, to se rozhodne začátkem února na velkým utz podle pohlaví. Byli jsem se na něj i podívat, ale řekli nám že už se doprodávaj, aby mohla přijít na obchod nová kolekce, ale to by mi vubec nevadilo, moc se mi líbí ten zelenej z nové kolekce, je nádhernej.
Jinak my máme letní mimi, segra měla stejnej kočár a květnové mimi, a s korbou neměla problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
24.1.11 13:35

kattarinka
Já si taky nemyslim, že je ta korba až tak malá, stejně bude chtít drobek potom sedět a půjde do sporťáku…červenej se mi taky líbí, ale mi půjdem asi do toho černošedýho (kluk) nebo černofialovýho (holka), ale to je zatim ve hvězdách, dnes teprv dorazila očekávaná MS a pak na tom teprv začnem pracovat :dance:
Jinak sem ráda, že už je tu někdo, kdo kočár má…měla ségra nějakej problém, připomínku, nebo tak něco? :-D Děkuju…

• Citovat
  • Upravit
6377
24.1.11 13:52
allowik píše:
kattarinka
Já si taky nemyslim, že je ta korba až tak malá, stejně bude chtít drobek potom sedět a půjde do sporťáku…červenej se mi taky líbí, ale mi půjdem asi do toho černošedýho (kluk) nebo černofialovýho (holka), ale to je zatim ve hvězdách, dnes teprv dorazila očekávaná MS a pak na tom teprv začnem pracovat :dance:
Jinak sem ráda, že už je tu někdo, kdo kočár má…měla ségra nějakej problém, připomínku, nebo tak něco? :-D Děkuju…
černošedy, černofialový??? ty barvy jsem neviděla…
myslím že ségra žádnou připomínku neměla, taky jsem s nim jezdila, proto jsem si ho vybrala.
Držim palce, at se brzy zadaří.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
24.1.11 13:57

Děkuju ti…ten černofialovej je tady ve fotkách (myslim že si říkala že se ti líbí ten zelenej, tak ten fialovej je hned vedle :mrgreen:) a jinak ten samej, akorát černošedej je tenhle…
 http://img.mimishop.cz/…a1206593.jpg

• Citovat
  • Upravit
6377
24.1.11 14:01
allowik píše:
Děkuju ti…ten černofialovej je tady ve fotkách (myslim že si říkala že se ti líbí ten zelenej, tak ten fialovej je hned vedle :mrgreen:) a jinak ten samej, akorát černošedej je tenhle…
allowik no jo vlastně…mě se také libí ten fialovej, ale trochu me tam klame ta šedivá, já jsem takovej barevnej typ, mám ráda výrazné barvy…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
24.1.11 14:06
kattarinka píše:
allowik píše:
allowik no jo vlastně…mě se také libí ten fialovej, ale trochu me tam klame ta šedivá, já jsem takovej barevnej typ, mám ráda výrazné barvy…

No mně se taky líbí barvy, ale ty chci právě oblíkat na mimi…právě se bojim, že když koupim ten barevnej, tak v něm mimi bude vypadat divně, ale na tý šedočerný bude vypadat dobře všechno, jednou do červena, jednou do růžova, nebo modra, zelena…a v tom fialovým (když bude holčička, tak bude furt v růžovým), tak fialová a růžová mi jde dohromady, tak tý jediný bych se nebránila…ovšem ne celej kočár, ale jenom ta vložka a vnitřek tý střechy, do celý fialový bych nešla…muj sen byl celej černej kočár, ale bohužel není :-D
Omlouvám se, ale koukla sem se do profilu a gratuluju k miminku teda, myslim, že si to zasloužíte, ale hlavně ti to strašně sluší s tim pupíkem, fakt moc…budu sledovat a doufám, že se brzo objeví i kočárek a pak už dokonce i s miminkem :dance:

• Citovat
  • Upravit
6377
24.1.11 14:08
allowik píše:
kattarinka píše:
allowik píše:
allowik no jo vlastně…mě se také libí ten fialovej, ale trochu me tam klame ta šedivá, já jsem takovej barevnej typ, mám ráda výrazné barvy…
No mně se taky líbí barvy, ale ty chci právě oblíkat na mimi…právě se bojim, že když koupim ten barevnej, tak v něm mimi bude vypadat divně, ale na tý šedočerný bude vypadat dobře všechno, jednou do červena, jednou do růžova, nebo modra, zelena…a v tom fialovým (když bude holčička, tak bude furt v růžovým), tak fialová a růžová mi jde dohromady, tak tý jediný bych se nebránila…ovšem ne celej kočár, ale jenom ta vložka a vnitřek tý střechy, do celý fialový bych nešla…muj sen byl celej černej kočár, ale bohužel není :-D
Omlouvám se, ale koukla sem se do profilu a gratuluju k miminku teda, myslim, že si to zasloužíte, ale hlavně ti to strašně sluší s tim pupíkem, fakt moc…budu sledovat a doufám, že se brzo objeví i kočárek a pak už dokonce i s miminkem :dance:

Máš to hezky promyšlené, tak už jen to mimčo…
A já děkuju za pochvalu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
24.1.11 14:09

No chybí to nejzásadnější, no…ale snad to klapne brzo :wink:
Nemáš zač :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1720
24.1.11 14:19

Máme Xlander XA podvozek a sporťák 2010 (ocean) a korba model 2009 (modrá) - nechtělo se mi připlácet 1000 Kč za korbu kvůli barvě:-) (sporťák 2009 už bohužel nebyl k sehnání). Co se korbičky týče, tak opravdu není z největších, je poměrně úzká, to nám ale spíš vyhovuje, malý spí zavinutý, takže pohoda. S fusakem je to na délku celkem mazec a to malej není žádnej čahoun (4,5 měsíce a 63cm) - bez fusaku je tam ale ještě místa dost. No v nouzi budu balit do dek. :nevim: . Jinak kočár není odpružený, ale docela dost toho poberou ty nafukovací kola - kamarádka má kočár bez nafukovacích kol a příjde mi o dost tvrdší). Malýho to drncání vždycky uspí, takže já bych neměnila. Je výborně ovladatelný, jednou rukou úplně v pohodě. Do výtahu jsem se s ním taky vlezla. Trochu mě štvou ty adaptéry (teda fakt, že nejsou stejný pro korbu a pro autosedačku :cert: - máme Cybex Aton+). Celkově jsem ale spokojená, uvidíme, co sporťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
24.1.11 14:28
evi.an píše:
Máme Xlander XA podvozek a sporťák 2010 (ocean) a korba model 2009 (modrá) - nechtělo se mi připlácet 1000 Kč za korbu kvůli barvě:-) (sporťák 2009 už bohužel nebyl k sehnání). Co se korbičky týče, tak opravdu není z největších, je poměrně úzká, to nám ale spíš vyhovuje, malý spí zavinutý, takže pohoda. S fusakem je to na délku celkem mazec a to malej není žádnej čahoun (4,5 měsíce a 63cm) - bez fusaku je tam ale ještě místa dost. No v nouzi budu balit do dek. :nevim: . Jinak kočár není odpružený, ale docela dost toho poberou ty nafukovací kola - kamarádka má kočár bez nafukovacích kol a příjde mi o dost tvrdší). Malýho to drncání vždycky uspí, takže já bych neměnila. Je výborně ovladatelný, jednou rukou úplně v pohodě. Do výtahu jsem se s ním taky vlezla. Trochu mě štvou ty adaptéry (teda fakt, že nejsou stejný pro korbu a pro autosedačku :cert: - máme Cybex Aton+). Celkově jsem ale spokojená, uvidíme, co sporťák…

Díkes za postřehy :palec:
Chci slyšet všechno, to dobrý i špatný…

• Citovat
  • Upravit
4181
26.1.11 13:22

evi.an - se sportakem budes jeste spokojenejsi :wink:
Pak je poznat, ze X-Lander je hlavne sportak, korbicka je jen jakesi prislusenstvi. Taky se sportak mnohem dele vyuzije (my meli korbu 4 mesice). Sportak si krasne „sedne“, a cim je ditko tezsi (a treba nabalenejsi na zimu), tim lepe se jezdi. Ja byla onehda z korbicky trochu rozladena, prislo mi, ze to hrozne drnca, no nastesti jsem se neunahlila a kocarku se nezbavovala, protoze v necelych 5ti mesicich jsme sli do sportaku a to si nemuzu vynachvalit. Malymu je uz rok a tri ctvrte, a porad se mi s nim krasne jezdi. Mam kol. 2009 barvu blue.
Kola ma fakt paradni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4