Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Díky, před chvílí jsme to zkoumali a manžel na to přišel, nám bylo totiž skladání ukázáno jinak a ještě jsme si říkali, jak je to u spoŕťáku nepraktický
.
Mám x landra xt 08,jen sporťák,na to skákání miminka v kočárku,zkuste nemít úplně dofouklý kola,jednou jsem je napumpovala k prasknutí,a pak to s ním hrozně hopsalo,když jsou trochu míń nafouklý,je to úplně jiný
a s tím sklonem sedátka,malýmu taky vadilo,že málo sedí,vzadu na levé polovině sedačky je jeden zbytečný šev,stačí ho rozpárat,jestli to teda u těch nových je stejné.
ahojda. termin mam v kvetnu. ale uz ted tak uvazuji o kocarku. dost me zaujal x-lander xa. a tak me docela zajima do kdy se da pouzivat hluboka korbicka. jestli ma nekdo zkusenosti. dekuji.
ahoj Pexeso,Tobik se narodil 5.5 a ve sportaku byl poprve dneska,protoze uz musi byt ve fusaku a ten se s nim do hlubokeho nevleze ,jinak jezdil v hluboke korbe a mozna by v ni jeste vydrzel,kdyby nemrzlo.. byl tam zabaleny do nanozniku a deky,vazi 7.100 g a meri 70 cm
A kolik mu je? Našemu bude ve středu 8 týdnů, v 6 týdnech měl 5,5 kg a 60 cm a zatím se mi ještě vejde, v kombinéze a s origoš fusaku, tak doufám, že aspoň do ledna vydržíme ![]()
Zuzie píše:
ahoj Pexeso,Tobik se narodil 5.5 a ve sportaku byl poprve dneska,protoze uz musi byt ve fusaku a ten se s nim do hlubokeho nevleze ,jinak jezdil v hluboke korbe a mozna by v ni jeste vydrzel,kdyby nemrzlo.. byl tam zabaleny do nanozniku a deky,vazi 7.100 g a meri 70 cm
zuzie ahojda. dekuji za info. neco takoveho jsem mela na mysl. chtela bych ho brat hodne ven - polni cesty, trava. bude to v poho?
Mám X-landra 2007. Byla jsem s ním moc spokojená. Ale sporťák jsem vytáhla, když bylo synovi ani ne 5 měsíců, nevešel se. To samé u dcery. Oba se narodili v prosinci a ve fusaku a kombinéze se tam prostě nevlezli.
Ale bohužel už nám nefunguje brzda, je už pořád dole, nedrží.
Barique bude mu 7 mesicu ted v nedeli,myslim,ze do ledna ti v hluboke jeste vydrzi,taky zalezi jak rychle ti pribyva na vaze.Pexeso trava je v pohode,ale ty polnacky,asi zalezi jak ktere,x-lander neni moc dobre odpruzeny,ikdyz Tobikovi to nikdy moc nevadilo,nejake drncani
,ale primo po polnackach jsme nejezdili tak nevim,ale jak jsme ted presli na sportak tak uz ten kocar tak hrozne nedrnca,ta hluboka korba byla takova vratka,nevim jak bych to presne popsala…Lumpisek a neslo by to jeste nejak opravit nebo sehnat nahradni dil? Ja bych chtela kocarek pouzit i pro druhe mimi-doufam,ze nejake bude..tak za dva roky…Takze pokud to pujde a neco se ulomi nebo pokazi,asi se to budu snazit nejak opravit,ted prave premyslime s manzelem jak rychle davat sportak do sedu,mam pocit,ze nam tam chybi nejaky pasek nebo neco,tak ja nevim jak to budu resit,zatim Tobik nebude sedet v kacarku dokud si sam nesedne,ale pak by to chtelo nejak zprovoznit,asi jak nekde uvidim nejakou maminku s xlandrem sportakem,tak ji zastavim a poprosim jestli bych se mohla podivat,jak to ma byt ![]()
zuzie, manžel na to koukal, ale je to zanýtovaný, takže šroubovákem to utáhnout nejde. Zkusím zapátrat na netu, jestli vůbec nějaké opravny na kočárky existujou. Nemáte tip?
Ahojte holky ![]()
S manželem máme vybraný kočárek, právě x lander xa a chtěla jsem se zeptat, jestli by jste některé nebyly ochotné vložit sem reálné fotky kočárku…všude jsme našli akorát kol 08 nebo 09, ale žádné 2010 (i když jsem taky velice zvědavá na 2011 až budou, přeju si návrat černé barvy) ![]()
Byla bych ráda za reálnou vnitřní velikost korbičky, jestli je na sporťáku furt ta roztahovací stříška (rozdělávala se zipem) a nejsem si jistá, jestli to nebylo jen na 09, jestli není nějakej problém s předníma kolečkama, jestli dobře sedí a neprotáčí se. Taky by mi zajímalo to zadní rozpětí kol. Je to opravdu tak široké? Každé normální dvěře jsou přece 80tky, to kočár neprojede? Výtah nemám, kufr od auta je dost velký a u doktorů snad taky počítám s 80tkama…taky se chci zeptat, jestli nedělá nějaký potíže to polohování rukojeti, je to na kloub a nějak se bojim, aby se to při zvedání na chodník nevyklinkalo, nejradši bych byla, kdyby to bylo vyřešený jako u MC mury, ale třebas s tim problém není…
Nikde jsme se ještě naživo podívat nebyli, protože mimi ještě ani nečekáme, teprv plánujeme, možná Vám to přijde divný, ale prostě nás to baví a snad Vás tim neotravuju…děkuju moc
![]()
tak můžu dát jenom fotku s korbičkou,protože sporťák jsme nevyfotili-to až bude mimi
80desátkama rozhodně projede-máme u tchýně v ložnici…na sporťáku to rozepínací není-je tam rovnou celý výřez,kudy vidíš na děcko…rozměr korbičky nevím-třeba poradí někdo jiný-neměřili jsme
jinak ten kloub a kolečka teprve vyzkoušíme až bude mimčo ![]()
janasib:
Děkuju ti moc, až bude mimi, budu ráda za fotky i s nim, když je kočárek prázdnej, nedokážu si představit, jak je ta korba velká…to samý sporťák, někdo píše akorát, někdo malej, někdo že se tam vejde i starší dítě a tak…
To s tou střechou sem nemyslela na koukání na dítě, ale proti sluníčku, rozepne se zip a ta střecha se jakoby prodlouží…
http://www.youtube.com/watch?…
janasib:
jinak na tu barvu rocky, co máš ty, tak na tu jsem taky koukala, ale nakonec to asi vyhraje bílá, podle toho teda, s čim přijdou v kol 2011 ![]()
nemáš zač,na to video jsem koukla a až budu u tchýně tak se ti můžu podívat a i oměřit tu korbu…nám se právě nejvíc líbil rocky ![]()