X-lander XA 2010

• Fotoalbum (30)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
allowik
4.1.11 21:31

Aspera:
Já už kočárky studuju rok zpátky, ale když se zadaří, tak už to snad bude letos i aktuální :pankac:

• Citovat
  • Upravit
allowik
4.1.11 21:32

janasib:
Nemůžu říct, že je hnusnej, to jsou jiný kočáry, ale je takovej divnej, něco mi na tý barvě vadí, nebo možná jenom ta kombinace těch šedých :think:

• Citovat
  • Upravit
30301
4.1.11 21:35

Alowik, tak u nás to bude aktuální nejdřív koncem roku. No uvidíme třeba stihnu ještě i novou kolekci, i když mě se tahle líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6216
5.1.11 09:42
allowik píše:
janasib:
Nemůžu říct, že je hnusnej, to jsou jiný kočáry, ale je takovej divnej, něco mi na tý barvě vadí, nebo možná jenom ta kombinace těch šedých :think:

to já taky neříkám že je hnusnej :lol: .jen mám ráda živější barvy :palec:
mě se vždycky ještě líbila trojkolka od peg perégo gt3,ale barvy teda taky nemají zázračný a nakonec jsem trojku nechtěla…a je teda i dost drahej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
5.1.11 10:28

janasib:
Mně se trojkolky nelíběj, i když jedna vyjímka je a to MC mura :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3115
5.1.11 12:58

Ahoj holky, tak uvažuji o nákupu X-landera XA a jak se tady neustále bavíte o kolekci 2011 tak mi bylo prodejcem řečeno, že kromě přehazovaní rukojeti se snad nic zásadně měnit nebude…ani barvy ne a to mi ty současné varianty nabízí bohužel jenom jednu volbu a to tu, která je na diskuzi k vidění na fotkách. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
5.1.11 14:09

Ilena:
Takže dle tvých informací kolekce 2011 bude, jo? A prosimtě co to bylo za prodejce, ixáčko přece nemůže mít přehazovací rukojeť, protože si nějak nedovedu představit, jak bych měla u svých nohou ty hejbací a hlavně užší kolečka, to bych po tom věčně šlapala…to je podle mě blbost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
41
5.1.11 14:09

Ahojky. Přidávám se k budoucím uživatelkám x-landeru :-) Měla jsem co dělat vybrat kočárek, který by mi vyhovoval a taky líbil. Stálo mě to dost nervů a nakonec zvítězil x-lander v barvě ocean. Tento týden si pro něj jedeme. Barvičky jsem všechny viděla naživo a můžu říct, že fakt ani jedna neodpovídá ve skutečnosti fotkám :lol: Až na rocky a artic se mi líbí ale všechny. Ta zelená je ve skutečnosti fakt strašně pěkná a šla bych do ní ( ale manžel prostě chce modrou…). Ta černá mě překvapila, ona není do šeda jak je na obrázcích ale spíše černo-fialová, fakt moc pěkná! Doufám, že budu spokojená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.1.11 14:14

Paní z Malvíku na facebooku psala, že nová kolekce x-landerů má být v květnu. Na internetu jsem zatím vyčmuchala jen XQ 2011 a barvy jsou úplně stejné… http://www.klokanek-online.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
5.1.11 14:16

Ammalka: Že by posel dobrých zpráv? Jestli je to tak jak říkáš, tak někam budu muset zajet, protože to je hrozný, ta nevědomost a řídit se podle barev, který se fakt jenom tváří, že tak vypadají…já bych tu černou chtěla a jestli je to s nádechem do fialova, tak sem zamilovaná :srdce: :mrgreen:
A prosimtě když už ho máte vybranej, nezkoušela si tu střechu, jestli jde zvětšit (rozšířit)? Myslim na sporťáku proti sluníčku…

• Citovat
  • Upravit
41
5.1.11 14:24

Má odlesky do fialova fakt úplně jiný než na těch ofiko fotkách. Vnitřek ale šedý je, i tak vypadá pěkně. Doporučuji shlédnout naživo nebo třeba fotky od ostatních uživatelek protože ty barvy se strašně liší.
S tou stříškou moc nevím…nezkoušela jsem to. Prodavačka nám bude ten kočárek předvádět až tento týden ale podle toho co jsem četla a viděla na fotkách, tak je tam zip a ta stříška se prodlouží tím pádem na mimčo nesvítí sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
5.1.11 14:29

Ammalka:
Tak až budeš vyškolená, tak doraž a pěkně se nám svěř a prozraď vychytávky :palec:
Ty se máš, já už bych taky nejradši kupovala :-D

• Citovat
  • Upravit
1326
5.1.11 18:04

S tou střechou to opravdu jde,viděla jsem to u jedné maminy a ségra to má už i u té 2009.
A ted me překvapilo, že májí být s tou přehazovací rukojetí,nám paní v malvíku řikala,že změna nebude.No každopádně, pro mě v květnu už je docela pozdě,takže já půjdu do toho 2010 rocky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
5.1.11 21:19

Zuzkka: Ta přehazovací rukojeť musí bejt omyl 8-o
Ta střecha - vim, že to jde v kol. 2009, ale nebyla sem si jistá, jestli od toho třebas neupustili u 2010 :-)

• Citovat
  • Upravit
1326
6.1.11 10:17

Psala jsem paní do Malvíku, a nic o tom,že by měla být přehazovací rukojet neví.Prý je to blbost, všechny kočárky, které s tím začly,tak pak i rychle zkončily,takže to je opravdu jen fáma..ale na tom odkazu klokánek, opravdu píšou,že sedačka se dá otočit pro i proti směru jízdy,tak nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí