Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
allowik.
záleží na požadavcích..
Mura má větší hlubokou korbičku, ale menší sedák sporťáku, zato úžasně polstrovaný a tvarovaný. v kol 2010 byla pěkně blbá stříška, s nějakou pojistkou, nedalo se to sklopit, navíc špatně kryla dítě, páč odstranili ten šusťák, co byl v předchozí kolekci (zavíratelný do boudičky).
kol. 2010 je asi o kilo lehčí než předchozí.. takže nějakých 15kg. a kočár se dá dobře skládat i s nacvaklou sportovní sedačkou, a to v obou směrech. u 09 to nešlo..
Mura mi přijde jako dobrý kočár tak do jednoho roku. pak je podle mého už malý a nepohodlný. takže do 1roku bych volila muru, ale jen kol, 09, nebo možná novou, kde má být údajně lepší stříška (pokud je to pravda, ještě jsem ji neviděla), 2010 bych nechtěla ani omylem!!. a pak bych si koupila něco lehkého, jednoduchého, třeba speediho, který je super pro starší děti.
pokud bych chtěla sporťák používat déle, neměnit, a měla větší auto (kombika), volila bych XA. (po složení je fakt velký.. bohužel..)
Děkuju ti mockrát Natašo
![]()
Jinak kočár bych měnit nechtěla, takže asi nakonec vyhraje to XA…včera jsem měla možnost vidět složenou muru 3 a nepřišlo mi to jako extra malý…kámoška je prcek, tak aby to unesla, tak si odcvakla ten sporťák a ta konstrukce byla taky dost široká teda, včetně toho sporťáku jí to zabralo celej kufr a malý auto rozhodně nemá (suzuki liana), ale je pravda, že tam měla i rezervu ![]()
Jinak trojkolka mi domů nesmí, manžel by to v životě nedovolil a ani mně se to nelíbí, přijde mi to divný, kočárek s třema kolama ![]()
On teda nechce slyšet ani o tý muře 4, ta se mu taky nelíbí, ale to bych si ho v nejhorším zpracovala, snad by se nechal ![]()
Jo a co se mi u mury strašně líbilo, byly poutka na kšíry a zrovna sem zjistila, že u XA jsou taky ![]()
Kdyby jste se chtěly podívat na super detailní fotky, tak prosím, jen je to bulharsky, ale google ochotně přeložil
Jo a je to ta bílá, tak můžeš kouknout Gabrielko S.
allowik píše:
Jo a co se mi u mury strašně líbilo, byly poutka na kšíry a zrovna sem zjistila, že u XA jsou taky![]()
Kdyby jste se chtěly podívat na super detailní fotky, tak prosím, jen je to bulharsky, ale google ochotně přeložil
Teda allowik, takhle detailne jsem ten kocar jeste nevidela, a to ho mam skoro 2 rokyJo a je to ta bílá, tak můžeš kouknout Gabrielko S.
![]()
http://www.novobebe.com/…ils--34.html
Koukam, ze muj dovetek vlitnul do Tveho textu, omlouvam se, ale davala jsem „citovat“ stejne jako vzdycky … ![]()
allowik píše:Sandy1506 píše:Jojo, taky se mi víc líbila 2009, pěkně sis to vyřešilaallowik píše:KOčárek je kolekce 2010, ale taška se mi nelíbila, tak mam celou černou z kolekce 2009, taky tam pasuje.Sandy1506 píše: …já mám černofialový xa 2010… …taška není moc prostorná, takže já si koupila kolekci 2009 a jsem spokojená…Ahoj Sandy
Jinak s tim fusakem souhlasim, taky mam už vybranej ten emitex, ale pokud budem kupovat celej set, tak budu ráda i za ten originál, jak je tenčí, tak bude fajn na jaro, kdy už bude tepleji, ale zase ne až tak, aby to šlo bez fusaku, prosimtě ty máš teda 2010 s taškou 2009 nebo celou kolekci 2009? Teď se nějak nechytam
ahoj tak s kočárkem už jezdíme,malá se narodila už 26.1.-jede se s ním super,lehoučký,bezvadně ovladatelný
-malá je tam ve fusaku slabé dece a ještě jedné silnější navrchu a pořád dost místa,takže velikost korby ok!
jsem ráda,že jsme do něj šli ![]()
Gratuluju k miminku,já jsem teprve v očekávání,mám doma skoro 3-letýho procka,a na toho mám xt sporťák,tak jsem si na další mimi pořídila už jen korbu,černou,mám to sice 2008,ale myslím,že tam zásadní rozdíly nebudou,aspoň v rozměrech,už se na hlubokej moc těším,až vyrazíme na procházku,se sporťákem jsem byla celkem spokojená,teď už se tam teda skoro nevejdem,ale oni tyhle starší už chtěj stejně spíš capat pěšky,nebo v zimě na sáňkách.Jinak teda koukám,jak tu někdo řeší kočárek,aniž by měl už třeba bříško,máš můj „obdiv“,to mě to začalo zajímat tak v šestým měsíci,ono je stejně nejdůležitější ten uzlíček uvnitř,víš,a i když si všechno zjistíš dopředu,každej detail,stejně Ti pak třeba něco vyhovovat nebude,to bys musela mít kočárků víc,já byla spokojená,až když jsem jich měla asi šest,na léto,na zimu,na cestování,do města,do lesa,tak to tak nehroť.Nebo nekupovat novej,a můžeš to prodat,když to nebude vyhovovat,a nic neprodělat.A ještě foto mého favorita.Je to sice trojkolka,ale mě vůbec nevadila.Jde o zvyk. ![]()
Ahojky
![]()
chtěla jsem se zeptat,jestli někdo neví, proč zmizeli z obchodů x-landery 2010 a přejmenovali je na 2011?
Nebo je v tom nějaký rozdíl, připadají mi stejné. Děkuji
Vždyť to tady už někdo psal,že mají být stejný,jen přibudou tři barvy,ale že jsou tamty jakoby na dva roky.Prostě jen přepíšou číslovku ![]()
Havraní píše:
Vždyť to tady už někdo psal,že mají být stejný,jen přibudou tři barvy,ale že jsou tamty jakoby na dva roky.Prostě jen přepíšou číslovku
potom nechápu proč nám v Malvíku říkali, at ho objedáme co nejrychleji, než se ta kolekce 2010 vyprodá.
nakukovatelka píše:
Koukam, ze muj dovetek vlitnul do Tveho textu, omlouvam se, ale davala jsem „citovat“ stejne jako vzdycky …
V poho, já taky koukala, že si dal někdo tu práci, ale je to dobrý to takhle vidět ![]()
janasib píše:
ahoj tak s kočárkem už jezdíme,malá se narodila už 26.1.-jede se s ním super,lehoučký,bezvadně ovladatelný-malá je tam ve fusaku slabé dece a ještě jedné silnější navrchu a pořád dost místa,takže velikost korby ok!
![]()
jsem ráda,že jsme do něj šli
Ahoj Jani, gratuluju k narození a spokojenýmu ježdění…si hodná, žes to sem přišla písnout ![]()
Havraní píše:
Jinak teda koukám,jak tu někdo řeší kočárek,aniž by měl už třeba bříško,máš můj „obdiv“,to mě to začalo zajímat tak v šestým měsíci,ono je stejně nejdůležitější ten uzlíček uvnitř,víš,a i když si všechno zjistíš dopředu,každej detail,stejně Ti pak třeba něco vyhovovat nebude,to bys musela mít kočárků víc,já byla spokojená,až když jsem jich měla asi šest,na léto,na zimu,na cestování,do města,do lesa,tak to tak nehroť.Nebo nekupovat novej,a můžeš to prodat,když to nebude vyhovovat,a nic neprodělat.A ještě foto mého favorita.Je to sice trojkolka,ale mě vůbec nevadila.Jde o zvyk.
No je to moje úchylka a moje věc ![]()
A naopak, já si zjistim plno věcí a vyberu 100% favorita a s nim budu spokojená, mně zas přijde divný, mít šest kočárů, ale každej to má jinak ![]()
Budu si to hrotit jak chci a rozhodně chci novej, pěkně vyvoněnej pro moje miminko, žádnej uzel v břiše nemam a ani mít nebudu ![]()
A trojkolka se mi prostě nelíbí, chci normální čtyřkolku…ale černou korbu máš pěknou, to ti musim nechat ![]()
Jojo, taky se mi víc líbila 2009, pěkně sis to vyřešila