X-lander XA 2010

• Fotoalbum (30)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
allowik
7.2.11 08:42
kattarinka píše:
potom nechápu proč nám v Malvíku říkali, at ho objedáme co nejrychleji, než se ta kolekce 2010 vyprodá.

Buď to nevěděli a nebo toho jenom využili…

• Citovat
  • Upravit
326
7.2.11 14:46

ahoj allowik :mavam: díky za ty bulharský stránky,to je fakt mazec tak dezailní fotky jsem nečekala,super :potlesk: takže pokud to dobře chápu tak 2010 je 2011kolekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
7.2.11 15:10

pro Havraní

Dobrý den četla jsem co jste napsala v polovině svého článku je fakt že to mě i mého muže zarazilo jako první,že někdo kdo není těhotný se zajímá se o kočárky,prvně jsme si mysleli že je to někdo najatý přes obchod aby tady udržoval a pomáhal vybrat kočárky,tolik informaci,ale teť to asi tak není.Nikoho tímto nechci urazit,allowik nemá sice zkunenosti s miminkem,ale aspoň tady dává maminkám rady o kočárcích co všechno za infornace našla na netu.Jinak taky chci nový a pořádný kočárek a moc nejsem zastáncem několik kočárku mít doma ani nevím kde by to dala.Kočárek XA je vhodný i na terén tak snad pokud pojedu někde do hor tak to přežijem.Dívala jsem se na ty bulharské stránky opravdu moc super googl přeložil. :-D Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
7.2.11 20:09
allowik píše:
Havraní píše:
Jinak teda koukám,jak tu někdo řeší kočárek,aniž by měl už třeba bříško,máš můj „obdiv“,to mě to začalo zajímat tak v šestým měsíci,ono je stejně nejdůležitější ten uzlíček uvnitř,víš,a i když si všechno zjistíš dopředu,každej detail,stejně Ti pak třeba něco vyhovovat nebude,to bys musela mít kočárků víc,já byla spokojená,až když jsem jich měla asi šest,na léto,na zimu,na cestování,do města,do lesa,tak to tak nehroť.Nebo nekupovat novej,a můžeš to prodat,když to nebude vyhovovat,a nic neprodělat.A ještě foto mého favorita.Je to sice trojkolka,ale mě vůbec nevadila.Jde o zvyk. :huban:
No je to moje úchylka a moje věc :pankac:
A naopak, já si zjistim plno věcí a vyberu 100% favorita a s nim budu spokojená, mně zas přijde divný, mít šest kočárů, ale každej to má jinak :wink:
Budu si to hrotit jak chci a rozhodně chci novej, pěkně vyvoněnej pro moje miminko, žádnej uzel v břiše nemam a ani mít nebudu :roll:
A trojkolka se mi prostě nelíbí, chci normální čtyřkolku…ale černou korbu máš pěknou, to ti musim nechat :palec:

Allowik, já tě můžu jen podpořit, kočárky sleduju už taky pár měsíců. Proč nezjistit dopředu komu co vyhovuje a co ne.
Já jsem sice už dva měsíce těhotná byla, nyní bohužel už zase ne, ale to je jiná.
Tohle mě tak nějak baví. Vybírat a koukat a zjišťovat pro a proti, ono až se zadaří tak je na to shánění celkem málo času tak abysme byly připravené že? Jinak jsme šla zatím přes Maxi cosi a Firkon Verano až k X-landeru a zatím se drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.2.11 21:05

tak v tom případku jsem úchylná taky :D
ujišťuju tě Gsimčo, že takových maminek je poměrně dost.. někoho prostě baví vybírat telefony, někoho počítače, někoho oblečení a někdo miluje kočárky. já vybírám kočárky pořád, bez ohledu na to, zda zrovna ten daný typ potřebuju (jsem těhotná či mám batole :mrgreen:). a můžu tě ujistit, že já rozhodně nejsem prodejce, i když jsem svého času uvažovala, že své vědomosti nabídnu do nějaké prodejny, jako poradce,.. :mrgreen: nakonec jsem se „realizovala“ tady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.2.11 22:14

At uz to ma kdokoli jakkoli, me zacinaji byt odpovedi od allowik mirne receno nesympaticke - myslim, ze Havrani nenapsala nic tak strasnyho, aby musela allowik psat cosi o uzlu v brise apod. (prestoze by ho tam rada mela, ze?). Byla to takova jedovata odpoved. Tak ji holt nekdo zrovna neplacal po zadech no, ja se tomu treba taky divim, ze to takhle zkouma … Havrani to nemyslela zle, stejne tak gsimca nemusela byt narcena z toho, ze to ma v hlave pomotany jenom proto, ze nelezi cely dny ve zkoumani kocaru a nezna vsechny detaily z hlavy.
Tohle jednani proste nesnasim.

X Landeru zdar (a nazdar)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
7.2.11 22:21

pro Nataša

Asi jste mě špatně pochopila to vadilo někomu jinému mě to jenom překvapilo,ale vůbec mi to nevadí,že se někdo dívá po kočárcích dokonce jsem psala že aspoň máme více informací.Je třeba číst všechno,nikoho tady nemíním urážet přece tady řešíme kočárky.Ale jsem ráda že nejste poradce jj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
7.2.11 22:25

pro nakukovatelka

Musím se smát…psala jste ve stejnou dobu jako Já,nevím co říct,ale dobře vystižena situace. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
8.2.11 08:04
Gabrielka S. píše:
ahoj allowik :mavam: díky za ty bulharský stránky,to je fakt mazec tak dezailní fotky jsem nečekala,super :potlesk: takže pokud to dobře chápu tak 2010 je 2011kolekce?

Nemáš za co a chápeš to dobře :palec:

• Citovat
  • Upravit
allowik
8.2.11 08:11
gsimča píše:
Dobrý den četla jsem co jste napsala v polovině svého článku je fakt že to mě i mého muže zarazilo jako první,že někdo kdo není těhotný se zajímá se o kočárky,prvně jsme si mysleli že je to někdo najatý přes obchod aby tady udržoval a pomáhal vybrat kočárky,tolik informaci,ale teť to asi tak není.Nikoho tímto nechci urazit,allowik nemá sice zkunenosti s miminkem,ale aspoň tady dává maminkám rady o kočárcích co všechno za infornace našla na netu.Jinak taky chci nový a pořádný kočárek a moc nejsem zastáncem několik kočárku mít doma ani nevím kde by to dala.Kočárek XA je vhodný i na terén tak snad pokud pojedu někde do hor tak to přežijem.Dívala jsem se na ty bulharské stránky opravdu moc super googl přeložil. :-D Děkuji

Hihihi, to sem se docela pobavila, já sem úplně mimo obor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já vim, že to asi vypadá divně, ale já prostě strašně miluju vožení kočárku a každý kamarádce sem vozila, vozim a budu vozit a když už jsme se rozhodli, že nějaký to mimino taky chcem, tak jsem se hned vrhla do vybírání…sem možná cáklá, já vim, já holt studuju kočárky někdo BT-hlen-čípek, takže asi tak nooo :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
allowik
8.2.11 08:14
Aspera píše:
allowik píše:
Havraní píše:
Jinak teda koukám,jak tu někdo řeší kočárek,aniž by měl už třeba bříško,máš můj „obdiv“,to mě to začalo zajímat tak v šestým měsíci,ono je stejně nejdůležitější ten uzlíček uvnitř,víš,a i když si všechno zjistíš dopředu,každej detail,stejně Ti pak třeba něco vyhovovat nebude,to bys musela mít kočárků víc,já byla spokojená,až když jsem jich měla asi šest,na léto,na zimu,na cestování,do města,do lesa,tak to tak nehroť.Nebo nekupovat novej,a můžeš to prodat,když to nebude vyhovovat,a nic neprodělat.A ještě foto mého favorita.Je to sice trojkolka,ale mě vůbec nevadila.Jde o zvyk. :huban:
No je to moje úchylka a moje věc :pankac:
A naopak, já si zjistim plno věcí a vyberu 100% favorita a s nim budu spokojená, mně zas přijde divný, mít šest kočárů, ale každej to má jinak :wink:
Budu si to hrotit jak chci a rozhodně chci novej, pěkně vyvoněnej pro moje miminko, žádnej uzel v břiše nemam a ani mít nebudu :roll:
A trojkolka se mi prostě nelíbí, chci normální čtyřkolku…ale černou korbu máš pěknou, to ti musim nechat :palec:
Allowik, já tě můžu jen podpořit, kočárky sleduju už taky pár měsíců. Proč nezjistit dopředu komu co vyhovuje a co ne.
Já jsem sice už dva měsíce těhotná byla, nyní bohužel už zase ne, ale to je jiná.
Tohle mě tak nějak baví. Vybírat a koukat a zjišťovat pro a proti, ono až se zadaří tak je na to shánění celkem málo času tak abysme byly připravené že? Jinak jsme šla zatím přes Maxi cosi a Firkon Verano až k X-landeru a zatím se drží.

No to sem ráda, že nejsem sama, už sem fakt začínala pochybovat, jestli nejsem magor :mrgreen: :mrgreen:
To mi mrzí, že to neklaplo, tak držím palce, ať se zadaří co nejdřív :palec:
Nad firkonem sem ani neuvažovala, spíš občas mi hlodá to MC, ale manžel ho nechce, takže my máme taky zatim to XAčko jako favorita :palec: Zrovna včera jsem ho viděla, sice 2009, ale černou a prostě krása :lol:

• Citovat
  • Upravit
allowik
8.2.11 08:16
Nataša píše:
tak v tom případku jsem úchylná taky :D
ujišťuju tě Gsimčo, že takových maminek je poměrně dost.. někoho prostě baví vybírat telefony, někoho počítače, někoho oblečení a někdo miluje kočárky. já vybírám kočárky pořád, bez ohledu na to, zda zrovna ten daný typ potřebuju (jsem těhotná či mám batole :mrgreen:). a můžu tě ujistit, že já rozhodně nejsem prodejce, i když jsem svého času uvažovala, že své vědomosti nabídnu do nějaké prodejny, jako poradce,.. :mrgreen: nakonec jsem se „realizovala“ tady..
:palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
allowik
8.2.11 08:41

Já jenom, aby se to tady uklidnilo a nějak jsem objasnila holkam, kterým to vadí: bohužel mam povahu po tatím a to takovou, že prostě někdy se neudržim a napíšu i něco, co ostatním může připadat špatný, zlý, urážlivý, prostě jsem nervák, ale ve skutečnosti to nemyslim nijak zle a nechci se hádat ani vyvolávat nějaký hádky a nikoho urážet…prostě to někdy napíšu tak, jak bych to napsat neměla, ale v tu chvíli prostě nějak nemyslim - omlouvám se :kytka:
Nechci se obhajovat, to co sem napsala sem napsala, jenom se to pokusim vysvětlit, jak to bylo myšleno…
Havraní mně je jedno, že píšete, že máte uzlík v bříšku, já ale na takový slovní spojení prostě nějak nemam povahu, v břiše je mimino a tim to pro mě hasne. Nechtěla jsem tim říct nic jinýho, prostě pouze konstatování :wink:
gsimča To samý s tebou, opět sem to nemyslela nijak zle, ale snažila jsem se ti pomoct a nakonec jsem stejně vlastně nevěděla, o jakým kočárku se bavíme, každopádně jsme si to potom vyřešily, takže myslim, že xa, že jo? 8-)
nakukovatelka Na druhou stranu nechápu Vás, nic z toho se Vás netýkalo, ale prosím každý si může říct svuj názor, děkuju za upozornění, že může něco vyznít jinak než mělo, mně ostatní názory nevadí, naopak, podle ostatních názorů si já tvořim svoje, od toho tu diskutujem :palec:

Takže snad sem to napsala aspoň trošku srozumitelně, nechci tady bejt za nějakou prudičku :kytka: :kytka:
A to se snažim všude cpát smajlíky, asi málo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10482
8.2.11 09:16
gsimča píše:
Asi jste mě špatně pochopila to vadilo někomu jinému mě to jenom překvapilo,ale vůbec mi to nevadí,že se někdo dívá po kočárcích dokonce jsem psala že aspoň máme více informací.Je třeba číst všechno,nikoho tady nemíním urážet přece tady řešíme kočárky.Ale jsem ráda že nejste poradce jj :lol:

sorry, píšu ve spěchu, vzhledem k měsíčnímu novouši a tříleťákovi, oba s rýmou.. myslela jsem to tak, že jsem Vás chtěla ujistit, že nejsem prodejce. ta první věta o úchylce byla určená obecně všem.. ale tak to vypadá, když si to po sobě člověk nemá čas přečíst a přemýšlet, jak to vyzní/nevyzní.. 8-)

jsem ráda že se to tu trochu vyjasnilo., přecejenom, jsou to jen kočárky a nemá smysl se kvůli tomu hádat :palec:

takže XA vede :palec: , musím říct, že z xlanderů jsou opravdu dobré XA a X3, na ostatní nejsou zrovna pozitivní reference..
XV/XQ jsou spíš takové kopie buzze apodobných.. a můžu říct, že jsem na ulici ještě neviděla ani jeden. X1 je těžká jako něco, a xt mívá problémy se stabilitou, podle někoho..
jo, ještě Xrun - ale ten je úzkoprofilový.. ale fakt, že kdo si ho už pořídil, byl spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
8.2.11 09:23

Nataša
Máš pravdu, nikdy mi to nenapadlo, až teď když si to napsala, já vlastně taky XV ani XQ naživo neviděla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4