X-lander XA 2010

• Fotoalbum (30)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5051
28.2.11 10:19

Tak to já bych si ho koupila znovu, pořád zjištuji jak jsem udělala dobře, stačí mi ted když jsme malou přendali do sportáku, jen jsme přehodili sporták za korbu a hotovo, nemuseli jsme nic řešit, ale kamartádky co maj jhiné kočárky pořád něco řeší, nejde jim dát do lehu ani do úplného sedu, většina z nich nemají nánožníky a ani se nedělají a to jsou dražší kočáry než mám já, tašky na kočár jim padají, to já ji nacvaknu a jedu a sporták má velkou kapsu, takže tašku ani nevozím a navíc je super u 2010 ta nastavitelná boudička, chrání před sluncem a větrem, to jsem na jiném kočárku neviděla, takže já za x-landera budu bojovat, jsem maximálně spokojená ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11823.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11823.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
28.2.11 17:28

pro sandy

dobrý den chtěla bych se Vás zeptat jestli se ta korbička doopravdy tak hýbe,docela mě to zaskočilo nikdo nic takového nepsal.Kočárek se mi strašně líbí a tak bych nic podobného řešit nechtěla.Děkuji moc za odpověď.Pořád odkládám návštěvu obchodu kde ho mají a tak na příští týden tam zajedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.2.11 17:32
Luciján píše:
angieblack píše:
Odpružený je opravdu minimálně. Hluboká korbička ukrutně drncá, jak je na těch adaptérech. Na nějaké opravdu nerovné cesty to moc není. Nicméně holky tady píšou, že prý je to jen u hluboké korby, ne u sporťáku. Tak se nechám překvapit, máme zatím jen hlubokou, synovi jsou 4 měsíce.
Tak to jsem na ten kočárek zvědavá,hodlám si ho pořídit.

To já dnes jela po kostkách, po blbý nerovný cestičce a malej spokojenej…trošku to drncalo ale nic ukrutnýho. Kolečka jsem teda měla obalená blátem jako prase ale díky tomu, že jsou hladká, jsem je jen lehce otřela a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
28.2.11 17:35
Sandy1506 píše:
Tak to já bych si ho koupila znovu, pořád zjištuji jak jsem udělala dobře, stačí mi ted když jsme malou přendali do sportáku, jen jsme přehodili sporták za korbu a hotovo, nemuseli jsme nic řešit, ale kamartádky co maj jhiné kočárky pořád něco řeší, nejde jim dát do lehu ani do úplného sedu, většina z nich nemají nánožníky a ani se nedělají a to jsou dražší kočáry než mám já, tašky na kočár jim padají, to já ji nacvaknu a jedu a sporták má velkou kapsu, takže tašku ani nevozím a navíc je super u 2010 ta nastavitelná boudička, chrání před sluncem a větrem, to jsem na jiném kočárku neviděla, takže já za x-landera budu bojovat, jsem maximálně spokojená ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11823.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11823.gif

Tak to se na kočárek těším čím dál víc.Přemýšlím o této barvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.2.11 17:35
janasib píše:
Ammalka píše:
Ahoj. Tak náš maličký už je na světě a včera jsem poprvé vyzkoušela i náš x-lander. Musím říct, že ta manipulace je vážně super! Kočárek vezu jednou rukou, vše super lehké..no paráda! Jediné z čeho mám strach je, že korbička se trošku hýbe ( ne moc jen maličko), nevím jestli to tak má být ale drží tak nevím… No a taky doufám, že brzy bude teplo a ne takový mrazy protože malýho musím fakt extrémně zabalit a skoro tam není vidět :-D Až budu mít nějaké fotky tak nafotím…jinak jak jsem kdysi psala - máme X-lande XA 2010 v barvě Ocean.
jsem s ním taky moooooc spokojená :wink: a ta korbička se hýbe protože je na těch adaptérech,ale to jen když do ní strčíš ne?!Nebo pořád??Nám jen když s ní zahýbeš,ale to je fakt to upevnění adaptérama…nic to není :wink:

Aha, tak to bude tím. Právě když třeba kočár nadzvednu nebo do korby strčím, tak se lehounce hýbe. Dneska už mi to při procházce ani nepřišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.2.11 17:36
Luciján píše:
Sandy1506 píše:
Tak to se na kočárek těším čím dál víc.Přemýšlím o této barvě

Ta barva je super…jen by mě zajímalo, jak vypadá ve skutečnosti. Ony ty barvy u x-landerů na obrázku jsou trošku zkreslené. Ale vypadá super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
28.2.11 17:56
gsimča píše:
dobrý den chtěla bych se Vás zeptat jestli se ta korbička doopravdy tak hýbe,docela mě to zaskočilo nikdo nic takového nepsal.Kočárek se mi strašně líbí a tak bych nic podobného řešit nechtěla.Děkuji moc za odpověď.Pořád odkládám návštěvu obchodu kde ho mají a tak na příští týden tam zajedu.

Mám doma x3, a nezdá se mi že by se korbička hýbala :nevim: :palec: a co se týče odpružení, tak to bylo první, co jsem potřebovala k nám do terénu a myslím, že odpružený je dost :wink:
Jinak tu fialkovou vidím prvně, moc hezká barva, ale jsem zvědavá, jak vypadá naživo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
28.2.11 19:12
gsimča píše:

Korbička se nehýbe, jen malinko jakoby pruží jak je nasazená na těch adapterech, takže je to v pořádku, nemusíte se bát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
28.2.11 19:14

Ta fialková barvička je super, ale vážně obrázky zkreslují, doporučuji vidět naživo, náš kočár na obrázku vypadal takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
28.2.11 19:16

A skutečnost je taková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
28.2.11 19:17

Ahojky…
přidávám se k tomu, že barvy je lepší vidět naživo…
my měli z obrázku tento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
28.2.11 19:18

a naživo vypadal takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
28.2.11 19:18

A sporťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
28.2.11 19:21

ahoj holky, taky mám XA 2010 a zatím tam máme nasazenou hlubokou korbu a chci se zeptat, jestli vám taky přední kolečko pořád cuká :((, jde o to, že jak to není zatížené na předek, kvůli té hluboké korbě, tak se to kolečko pořád hýbe do stran a mne to točí :( … já mám tu šedivo-oranžovou variantu a vypadá naštěstí úplně stejně, jako na obrázku, když jsem si ho objednala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
28.2.11 19:22
lucije28 píše:
ahoj holky, taky mám XA 2010 a zatím tam máme nasazenou hlubokou korbu a chci se zeptat, jestli vám taky přední kolečko pořád cuká :((, jde o to, že jak to není zatížené na předek, kvůli té hluboké korbě, tak se to kolečko pořád hýbe do stran a mne to točí :( … já mám tu šedivo-oranžovou variantu a vypadá naštěstí úplně stejně, jako na obrázku, když jsem si ho objednala :D

Mě se tohle nestávalo ani s korbou ani ted se sportákem, už v obchodě nám říkali, že je důležité kolečka promazávat, takže manžel je promazává pravidelně a zatím ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí