Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak to já bych si ho koupila znovu, pořád zjištuji jak jsem udělala dobře, stačí mi ted když jsme malou přendali do sportáku, jen jsme přehodili sporták za korbu a hotovo, nemuseli jsme nic řešit, ale kamartádky co maj jhiné kočárky pořád něco řeší, nejde jim dát do lehu ani do úplného sedu, většina z nich nemají nánožníky a ani se nedělají a to jsou dražší kočáry než mám já, tašky na kočár jim padají, to já ji nacvaknu a jedu a sporták má velkou kapsu, takže tašku ani nevozím a navíc je super u 2010 ta nastavitelná boudička, chrání před sluncem a větrem, to jsem na jiném kočárku neviděla, takže já za x-landera budu bojovat, jsem maximálně spokojená ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11823.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11823.gif
dobrý den chtěla bych se Vás zeptat jestli se ta korbička doopravdy tak hýbe,docela mě to zaskočilo nikdo nic takového nepsal.Kočárek se mi strašně líbí a tak bych nic podobného řešit nechtěla.Děkuji moc za odpověď.Pořád odkládám návštěvu obchodu kde ho mají a tak na příští týden tam zajedu.
Luciján píše:angieblack píše:Tak to jsem na ten kočárek zvědavá,hodlám si ho pořídit.
Odpružený je opravdu minimálně. Hluboká korbička ukrutně drncá, jak je na těch adaptérech. Na nějaké opravdu nerovné cesty to moc není. Nicméně holky tady píšou, že prý je to jen u hluboké korby, ne u sporťáku. Tak se nechám překvapit, máme zatím jen hlubokou, synovi jsou 4 měsíce.
To já dnes jela po kostkách, po blbý nerovný cestičce a malej spokojenej…trošku to drncalo ale nic ukrutnýho. Kolečka jsem teda měla obalená blátem jako prase ale díky tomu, že jsou hladká, jsem je jen lehce otřela a super.
Sandy1506 píše:
Tak to já bych si ho koupila znovu, pořád zjištuji jak jsem udělala dobře, stačí mi ted když jsme malou přendali do sportáku, jen jsme přehodili sporták za korbu a hotovo, nemuseli jsme nic řešit, ale kamartádky co maj jhiné kočárky pořád něco řeší, nejde jim dát do lehu ani do úplného sedu, většina z nich nemají nánožníky a ani se nedělají a to jsou dražší kočáry než mám já, tašky na kočár jim padají, to já ji nacvaknu a jedu a sporták má velkou kapsu, takže tašku ani nevozím a navíc je super u 2010 ta nastavitelná boudička, chrání před sluncem a větrem, to jsem na jiném kočárku neviděla, takže já za x-landera budu bojovat, jsem maximálně spokojená ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11823.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11823.gif
Tak to se na kočárek těším čím dál víc.Přemýšlím o této barvě
janasib píše:Ammalka píše:jsem s ním taky moooooc spokojená
Ahoj. Tak náš maličký už je na světě a včera jsem poprvé vyzkoušela i náš x-lander. Musím říct, že ta manipulace je vážně super! Kočárek vezu jednou rukou, vše super lehké..no paráda! Jediné z čeho mám strach je, že korbička se trošku hýbe ( ne moc jen maličko), nevím jestli to tak má být ale drží tak nevím… No a taky doufám, že brzy bude teplo a ne takový mrazy protože malýho musím fakt extrémně zabalit a skoro tam není vidětAž budu mít nějaké fotky tak nafotím…jinak jak jsem kdysi psala - máme X-lande XA 2010 v barvě Ocean.
a ta korbička se hýbe protože je na těch adaptérech,ale to jen když do ní strčíš ne?!Nebo pořád??Nám jen když s ní zahýbeš,ale to je fakt to upevnění adaptérama…nic to není
Aha, tak to bude tím. Právě když třeba kočár nadzvednu nebo do korby strčím, tak se lehounce hýbe. Dneska už mi to při procházce ani nepřišlo.
Luciján píše:Sandy1506 píše:Tak to se na kočárek těším čím dál víc.Přemýšlím o této barvě
Ta barva je super…jen by mě zajímalo, jak vypadá ve skutečnosti. Ony ty barvy u x-landerů na obrázku jsou trošku zkreslené. Ale vypadá super!
gsimča píše:
dobrý den chtěla bych se Vás zeptat jestli se ta korbička doopravdy tak hýbe,docela mě to zaskočilo nikdo nic takového nepsal.Kočárek se mi strašně líbí a tak bych nic podobného řešit nechtěla.Děkuji moc za odpověď.Pořád odkládám návštěvu obchodu kde ho mají a tak na příští týden tam zajedu.
Mám doma x3, a nezdá se mi že by se korbička hýbala
a co se týče odpružení, tak to bylo první, co jsem potřebovala k nám do terénu a myslím, že odpružený je dost ![]()
Jinak tu fialkovou vidím prvně, moc hezká barva, ale jsem zvědavá, jak vypadá naživo ![]()
gsimča píše:
Korbička se nehýbe, jen malinko jakoby pruží jak je nasazená na těch adapterech, takže je to v pořádku, nemusíte se bát ![]()
Ta fialková barvička je super, ale vážně obrázky zkreslují, doporučuji vidět naživo, náš kočár na obrázku vypadal takto
Ahojky…
přidávám se k tomu, že barvy je lepší vidět naživo…
my měli z obrázku tento
ahoj holky, taky mám XA 2010 a zatím tam máme nasazenou hlubokou korbu a chci se zeptat, jestli vám taky přední kolečko pořád cuká
, jde o to, že jak to není zatížené na předek, kvůli té hluboké korbě, tak se to kolečko pořád hýbe do stran a mne to točí
… já mám tu šedivo-oranžovou variantu a vypadá naštěstí úplně stejně, jako na obrázku, když jsem si ho objednala ![]()
lucije28 píše:
ahoj holky, taky mám XA 2010 a zatím tam máme nasazenou hlubokou korbu a chci se zeptat, jestli vám taky přední kolečko pořád cuká, jde o to, že jak to není zatížené na předek, kvůli té hluboké korbě, tak se to kolečko pořád hýbe do stran a mne to točí
… já mám tu šedivo-oranžovou variantu a vypadá naštěstí úplně stejně, jako na obrázku, když jsem si ho objednala
Mě se tohle nestávalo ani s korbou ani ted se sportákem, už v obchodě nám říkali, že je důležité kolečka promazávat, takže manžel je promazává pravidelně a zatím ok.