Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
byla jsem v Slezské Ostravě kousek od hradu,ul.těšínská obchod SAM BABY s.r.o.
postřehy mi pomohl zachytit můj milovaný, jezdil s ním po celé prodejně
![]()
gsimča píše:
Ahojky tak jsme dneska byli v tom velkoskladu všeho hafo že jsme nevěděli na co se dříve podívat.Kočárku velký výběr dvě obrovské místnosti x-lander xa tam měli v černé,červené,zelené a šedo oranžové barvě,jinak k dispozici katalog a ojednávka do 14 dnů cena bohužel stejna jak na netu.
Takže-jízdní vlastnosti ok,
místo pro nastavení rukojeťi je docela nízko mohlo by být výše jako např.má espiro,
při odepinání zipu pro otevření korby se zip zaseknul o rukojeť je tam málo místa měla s tím problém i prodavačka,
korba se doopravdy trošku hýbe,ale není to nic čeho by jsme se měli bát,spíše nám to pomůže pro mírné nadzvednutí korby aby jsme mohli snadněji odepnout zip,
taška na odepinání ok,
zapojení korby do adaptéru super rychle bez námahy,
barva černá a trošku do fialova,ale nádherná,červená pěkná,ale nemusím,zelená byla hodně křiklavá až brčalová no prostě hodně zelený,oranžovo šedý..oranžová barva je hodně výrazná světlá,bude se hodně špinit
,
nebyl tam na vidění modrý kočárek trošku škoda prý je pěkný a nám se docela líbí.
Nevyzkoušeli jsme vše jako např.zvedání opěrky tam jsme uvízli a prodavačka se věnovala dalším maminkám.
Odepinání stříšky u sporťáku super.Kolečka pod rukojeti dělají dojem že je moc široký,ale to je k vůli stabilitě.No prostě na každém kočárku je něco co by se dalo vylepšit,ale XA je super.
Ahojky,modrý sporťák zrovna prodávám,tak můžu poslat. Ani jsem jej nevyužila,mám ho zabalený,jen jsem udělala pár fotek
. Tak pro inspiraci barvička.
gsimča píše:
byla jsem v Slezské Ostravě kousek od hradu,ul.těšínská obchod SAM BABY s.r.o.
postřehy mi pomohl zachytit můj milovaný, jezdil s ním po celé prodejně![]()
Díky.Je to od nás daleko,já jsem z Karlových Varů.
Ahojky chtěla bych se zeptat co se stalo že ho prodaváte,máte XA 2010?Jinak dík za foto modrá je fakt pěkná,rozhodovala jsem se ještě pro barvu oranžovo šedou,ale jak jsem viděla tu výraznou oranž.tak raději zůstanu u modrého,ale kdo ví co nakonec koupíme mi už se líbí i ta černá barva. ![]()
No to je hodně z ruky,oni mají více prodejen,ale nic okolo vás je to škoda tam člověk koupí úplně vše,ceny jsou skoro stejné jak na netu na to že je to velkosklad tak by ty ceny mohly být o něco menší,ikdyž je fakt že zase ojednávka přes net tak se ještě platí poštovné,ale v obchodě si to člověk aspoň omacá.Nedívala jses náhodou na net jestli okolo vás není taky nějaký velkosklad třebas je ,ale jiná firma.Možná tam nebude levno,ale aspoň se podíváte na tu krásu pro miminka jen mít tolik peněz to by se nakupovalo. ![]()
gsimča píše:
No to je hodně z ruky,oni mají více prodejen,ale nic okolo vás je to škoda tam člověk koupí úplně vše,ceny jsou skoro stejné jak na netu na to že je to velkosklad tak by ty ceny mohly být o něco menší,ikdyž je fakt že zase ojednávka přes net tak se ještě platí poštovné,ale v obchodě si to člověk aspoň omacá.Nedívala jses náhodou na net jestli okolo vás není taky nějaký velkosklad třebas je ,ale jiná firma.Možná tam nebude levno,ale aspoň se podíváte na tu krásu pro miminka jen mít tolik peněz to by se nakupovalo.
Po velkoskladu jsem se nedívala,to mě nenapadlo,tak se podívám.Na Varech mně štve že jsou docela velké a je tu jen jeden krám s kočárky a to malej ![]()
gsimča píše:
Ahojky chtěla bych se zeptat co se stalo že ho prodaváte,máte XA 2010?Jinak dík za foto modrá je fakt pěkná,rozhodovala jsem se ještě pro barvu oranžovo šedou,ale jak jsem viděla tu výraznou oranž.tak raději zůstanu u modrého,ale kdo ví co nakonec koupíme mi už se líbí i ta černá barva.
Proč prodávám
,protože jsem,jak řekl můj manžel,magor. Pro dcerku jsem měla kdysi jeden kočárek Deltim,naštěstí jsem ho tenkrát donutila prodat,jinak bych v něm jezdila i teď po skoro 7 letech. Mám ráda změnu. Strašně se mi líbila kombinace XA podvozku a hluboké korbičky,s tím,že uvidím,jak sporťáček. Jenže malý je nedonošený a cvičíme Vojtovku,takže rovný leh je nutnost. A on je na mě celkem fixovaný,takže se pořád za mnou otáčí,takhle by si vyvrátil krk. Máme objednaný jiný,který má veškeré tyto moje požadavky
![]()
Mám ještě Loolu od Bébéčka a už teď se koukám po jiných golfkách,jak jsem řekla prostě magor. ![]()
gsimča píše:
Ahojky chtěla bych se zeptat co se stalo že ho prodaváte,máte XA 2010?Jinak dík za foto modrá je fakt pěkná,rozhodovala jsem se ještě pro barvu oranžovo šedou,ale jak jsem viděla tu výraznou oranž.tak raději zůstanu u modrého,ale kdo ví co nakonec koupíme mi už se líbí i ta černá barva.
Do černého bych asi nešla,je to taková smutná barva a hlavně v něm bude v létě prckovi vedro
.
moje polovička mi to říkala taky,ale na to že je to barva tmavá tak vypadá docela šik.Budeme mít na 100% kluka takže vyhraje modrá.Ty koule se nedaly na ultrazvuku přehlédnout. ![]()
No taky jsem mrkla na net jestli bych tam u vás něco nenašla,ale je fakt že moc toho nebylo i ty stránky byly hodně slabé.To asi hodně budeš objednávat přes net? ![]()
gsimča píše:
moje polovička mi to říkala taky,ale na to že je to barva tmavá tak vypadá docela šik.Budeme mít na 100% kluka takže vyhraje modrá.Ty koule se nedaly na ultrazvuku přehlédnout.
gsimča píše:
No taky jsem mrkla na net jestli bych tam u vás něco nenašla,ale je fakt že moc toho nebylo i ty stránky byly hodně slabé.To asi hodně budeš objednávat přes net?
Díky.To budu muset objednávat přes net nebo jed se podívat jinam kde maj víběr.
jpichova píše:
a ještě s nánožníkem.
Ten přesně máme. Zatím s hlubokou korbou. Akorát jediné co mě teď štve je, že mi jedno kolečko ( to aretovací) škube a cuká
Manžel se mi na to musí podívat…doufám, že to je nějaká prkotina protože kočár náhradní nemám a taky se teď nemám jak dostat v případě reklamace do Hostivic ![]()
Super postřehy