Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jpichova píše:Ammalka píše:Hm,tak to je pěkně blbý. Taky teď máme provizorium.Já hlubokou vaničku už prodala a sporťák tahat nechci a tak musíme jezdit v golfáčích,mají sice otočnou sedačku a skoro leh,že na malýho vidím,ale i tak už se nemůžu dočkat na nový sporťáček. Pokud není záložní a něco se stane,je člověk jak bez ruky.jpichova píše:Ten přesně máme. Zatím s hlubokou korbou. Akorát jediné co mě teď štve je, že mi jedno kolečko ( to aretovací) škube a cuká
a ještě s nánožníkem.Manžel se mi na to musí podívat…doufám, že to je nějaká prkotina protože kočár náhradní nemám a taky se teď nemám jak dostat v případě reklamace do Hostivic
Zatím jsem vyčetla, že prý to občas někomu taky takhle dělá a stačí tam dát nějaký šroubek. Snad to pomůže. Ono to tomu asi nevadí ale mě to strašně rozčiluje když vidím jak se to třepotá.
Mě se kolečka přední třepotala jen když jsem utíkala na bus,to se sekly a já málem hodila hubu. ALe není určen k běhu,výrobce to uvádí
. Tak to zkuste než reklamovat,ale pozar opatrně oni to pak poznají a neuznají.
taky jsem si říkala že ta černá je strašná pro mimi,ale tady u nás okolo Ostravy ho má snad každý černý tak nevím jestli je to hit.Barva je na místech černá a takové ty větší části více viditelné jako třebas nánožník je tmavě fialový…tak aspoň to trošku tu černou tlumí,spíš si myslím že v něm bude vedro a ještě půjde vidět vše co drobek sní,ale to asi na všem
.Mám doma dva kluky a tak jsem aspoň trošku doufala že by se ta holka mohla podařit,ale jak se mě doktor zeptal co mám doma tak mi bylo jasno že holka mi není souzená,ale jak říkám je jedno jestli mě dvě snachy dostanou do Opavy nebo tři
už se na mimi nemůžu dočkat,ale to asi každý
No nedovedu si představit že bych taky utíkala na bus a ty kolečka se šprajcly to je doopravdy o hubu…dobré vědět,ale jinak při rychlejší chůzi se nešprajcuji? ![]()
mám takové tušení že tady někdo psal,že se mají často promazávat kolečka pak prý je vše ok. ![]()
gsimča píše:
taky jsem si říkala že ta černá je strašná pro mimi,ale tady u nás okolo Ostravy ho má snad každý černý tak nevím jestli je to hit.Barva je na místech černá a takové ty větší části více viditelné jako třebas nánožník je tmavě fialový…tak aspoň to trošku tu černou tlumí,spíš si myslím že v něm bude vedro a ještě půjde vidět vše co drobek sní,ale to asi na všem.Mám doma dva kluky a tak jsem aspoň trošku doufala že by se ta holka mohla podařit,ale jak se mě doktor zeptal co mám doma tak mi bylo jasno že holka mi není souzená,ale jak říkám je jedno jestli mě dvě snachy dostanou do Opavy nebo tři
už se na mimi nemůžu dočkat,ale to asi každý
No nedovedu si představit že bych taky utíkala na bus a ty kolečka se šprajcly to je doopravdy o hubu…dobré vědět,ale jinak při rychlejší chůzi se nešprajcuji?
Určitě ne,tohle byl běh o život,máme v Praze tak skvělou hromadnou dopravu,že k nám jezdí bus dopoledne co půl hodiny a nízkopodlažák jednou za hodinu. A představa,jak čekám s uřvaným prckem jsem to prostě dala. Autobusák počkal
,kola se ustálila a vše bylo ok. Musím říct,že ty nafukovací jsou super,zvlášť do zimy. Pořád si říkám,že když nikdo nekoupí,odjezdím v něm příští zimu. Na ty nedám dopustit. Mě holt vadí,že na mimi nevidím,proto kupuji nový…X lander má prostě krásnej podvozek.
jo a s tou černou,tak už vím,ona je fakt spíš do černo fialova,taky pěkná. jinak se loňské a letošní barvy moc nepovedli ![]()
Ammalko- tak přesně zohle nám taky jedno kolečko dělá. Jsem docela naštvaná, o to víc, že je z druhé ruky a paní udávala, že je jako nový. Jakmile zrychlím chůzi, už se třepotá. Mám pocit, že je křívá konstrukce..:-( někdy je jakoby trošku ve vzduchu. O běhu nemůže být s ezaaretovanými ani řeč - a to myslím třeba jen popoběhnutí přes silnic. ![]()
jeanice píše:
Ammalko- tak přesně zohle nám taky jedno kolečko dělá. Jsem docela naštvaná, o to víc, že je z druhé ruky a paní udávala, že je jako nový. Jakmile zrychlím chůzi, už se třepotá. Mám pocit, že je křívá konstrukce..:-( někdy je jakoby trošku ve vzduchu. O běhu nemůže být s ezaaretovanými ani řeč - a to myslím třeba jen popoběhnutí přes silnic.
Jestli mohu vstoupit do diskuze,tak to není chyba paní,nebo že je z druhé ruky. To ty kolečka dělají,jak nemají uplně rovný terén,jedno prostě vypadne a ve vzduchu třepotá. Proto jsem při rychlém běhu málem hodila hubu,když jsem najela na nerovnost. Ono i při normal.chůzi to kolečka udělají,jak dojde na nerovnost. A tím,jak nejou zaaretovaná a nemají třecí plochu,tak ve vzduchu začnou třepotat ![]()
Super jsem se nasmála,ale hlavně že ten autobusak počkal.Pochopila jsem dobře že máte doma x-lander xa a teť budete kupovat XQ?
gsimča píše:
Super jsem se nasmála,ale hlavně že ten autobusak počkal.Pochopila jsem dobře že máte doma x-lander xa a teť budete kupovat XQ?
No ono teď je to sranda,ale tenkrát jsem byla jak pes s vyplazeným jazykem a do toho trapas před všema Brandýsákama
,ale plus autobusákovi,kolikrát odmítne,když má poloprázdný bus,ale má tam 2 kočárky
.
Ano teď mám XA a kupuji uplně jiný - Mamas Papas Sola-láska na první pohled,ale je to spíš designovka,X lander je fakt do zimy,nafukovací jsou nejlepší,ale já jsem holt magor. Apropo,jak jsem hanila černou barvu,dnes jsem narazila na golfky,které sice máme,ale těžké a já bych chtěla ještě na doma na uspávání a po nákup.centrech a ty jsou černé,takže mlčím
![]()
ono jak se někomu něco líbí tak se holt musí smířit i s tou barvou.
,ale hlavně jak to splní účel. ![]()
ještě že ten můj pracoval v Praze musel mi vysvětlit co je to Brandysákama.
to je tak vždycky člověk letí jak splašený a fšichni čumi jak puci.Já mám trošku jiný zážitek..jela jsem v buse seděla jsem na prvním sedadle a řidič přijel na zastávku,chtěl se rozjet a zahlídl jak utíká paní se dvěmi taškami,ale to nic taková macanda a ty kozy v té vygajdané podprdě ji začaly tak kroužit,že se řidič neudržel a chytil takový záchvat smíchu
…no a pak se chlamal celý bus.Je to hrozné že se ty ženské aspoň trošku nad sebou nezamyslí. ![]()
gsimča píše:
ještě že ten můj pracoval v Praze musel mi vysvětlit co je to Brandysákama.![]()
to je tak vždycky člověk letí jak splašený a fšichni čumi jak puci.Já mám trošku jiný zážitek..jela jsem v buse seděla jsem na prvním sedadle a řidič přijel na zastávku,chtěl se rozjet a zahlídl jak utíká paní se dvěmi taškami,ale to nic taková macanda a ty kozy v té vygajdané podprdě ji začaly tak kroužit,že se řidič neudržel a chytil takový záchvat smíchu
…no a pak se chlamal celý bus.Je to hrozné že se ty ženské aspoň trošku nad sebou nezamyslí.
[/citace
jo jo čuměli jak puci,to uplně nesnáším,být bez dítěte,tak dělám,že nechci nastoupit,ale…K nám do Vinoře totiž jedou 4 busy z toho jen 1 pražskej a tak my pražácíííí
![]()
musíme jezdit s těma brandýsákama,stejně to všechno vystoupí u nás a dál jede prázdnej bus
![]()
. A to jsem jednou,když jsem šla opět z práce v 8 hodin místo v 5 a bus byl narvanej jak sviňa,nás pražáky autobusák chtěl vyhodit,ať si prej počkáme na pražskej-sem mu vynadala,že ten jede na půl hodiny a že tu jako kráva nehodlám čekat,když takhle debilně upravili dopravu,no a svezla jsem se taky. Ale to je jiná diskuze
S tou paní se nedivím,že se smál,ono je to strašné kolikrát něco takového potkat a ještě když to má na sobě co by si nevzala ani mladá a štíhlá. Ale já mám takovou mámu i babičku a obě ségry též začínají inklinovat. Já se naštěstí nepovedla-jsem do jinýho rodu
![]()
. Ale nějak se to vymyká tématu X lander
.
Holky,protože jsem sledovala barvy které se mi líbí,tak jsem si vůbec neuvědomila,že v tom velkoskladu musel být X-LANDER 2011 a to v té nové zelené barvě.Teť jsem se dívala na net a ta barva je taková jako na obrázku a mohu říct nevypadá pěkně takový křiklavý brčál
.Pokud se budu nudit což se nudím každý den tak tam opět zajedu a pozeptám se kdy budou mít ty nové barvy na obchodě…tím myslím i tu fialovou,teť mi to vrtá hlavou,že mě to nenapadlo. ![]()
Hm,tak to je pěkně blbý. Taky teď máme provizorium.Já hlubokou vaničku už prodala a sporťák tahat nechci a tak musíme jezdit v golfáčích,mají sice otočnou sedačku a skoro leh,že na malýho vidím,ale i tak už se nemůžu dočkat na nový sporťáček. Pokud není záložní a něco se stane,je člověk jak bez ruky.