Dotaz ohledně kožní

NicolaR7
9.4.23 15:19

Dotaz ohledně kožní

Ahoj holky,

mam dotaz, když bych si chtěla nechat čistě z estetického důvodu odstranit ze zad dve znaménka…musí se to pokaždé vyřezávat?

Mam je v listopadu kontrolované jako neskodne…nemeni se nic, neslo by je jen upalit tim laserem? Uz mi tak delala nejakej kozni vyrustek, jdou takhle k znaminka nebo to se musi pokazde na chiru a vyriznout? Mam obe v urovni zapinani podprdy a proste se mi nelibej😃

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5692
9.4.23 16:32

Vyříznout ti to může i na kožním, ne? Já bych do laseru nešla, znamínko se nedá poslat na rozbor, „co kdyby“ a kamarádka má po laseru ve výstřihu dost hnusnej flek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9154
9.4.23 16:36
@NicolaR7 píše:
Ahoj holky,

mam dotaz, když bych si chtěla nechat čistě z estetického důvodu odstranit ze zad dve znaménka…musí se to pokaždé vyřezávat?

Mam je v listopadu kontrolované jako neskodne…nemeni se nic, neslo by je jen upalit tim laserem? Uz mi tak delala nejakej kozni vyrustek, jdou takhle k znaminka nebo to se musi pokazde na chiru a vyriznout? Mam obe v urovni zapinani podprdy a proste se mi nelibej😃

Já bych šla na klasické vyříznutí, já má takhle vyříznutých znamének už asi 7, nebo 8. Někdy mi to řezali na kožním (VFN Praha) a pak na chirurgii (chodím do kožní ambulance, kde to jen kontrolují, ale posílají mě na chirurgii vždycky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
9.4.23 16:44

@Lollitka prave me to kontroluji na koznim a kdyz neco tak poslou na chiru🙈uz mi takhle rezali pihu na brise…ale zustala mi hnusna jizva no😞myslela jsem ze ten laser bude setrnejsi, ten vyrustek byl pryc behem minutky…

• Citovat
  • Upravit
5236
9.4.23 19:41

@NicolaR7 Mne odstranovali laserem dve znaminka v obliceji a jizvy nemam zadne. A to mam sklony je keloidnim jizvam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
9.4.23 20:29

Mne potom vyrustku taky nezustala jizva…mne spis zajimalo, jestli to vubec jde i u znamenek jakoze jen vzit laserem? Nebo se musi vyrezavat pokazde ☺️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex