Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla jsem se zeptat, koupila jsem u CK Blue style dovolenou. Letos v září jsme tam byli a úžasné místo.
V říjnu jsem v rámci first minute koupila dovču a když jsem se chtěla mrknout jaká cena teď za dovču, zjistila jsem že už ho nemají na internetu v katalogu.,,Litujeme, tento hotel není v nabídce, ale můžete zvolit jinou alternativu.,,
Ovlivní to ten zaplacený zájezd? ![]()
Už jsem psala Blue style ale zatím žádná odpověď.
Já bych řekla, že nejspíš vyprodali daný hotel a tak není v nabídce.
Tak nejspíš byl o něj velký zájem a cestovka už vyprodala svou kapacitu
@Malike Bud uz je vyprodany anebo vas ubytuji v jinem hotelu ![]()
@zoy píše:
Já bych řekla, že nejspíš vyprodali daný hotel a tak není v nabídce.
Teď sotva to dali do prodeje a od března do listopadu když loni bylo míst ještě na last minute? A extra třída to taky není..to se mi moc nezdá.
@Malike píše:
Teď sotva to dali do prodeje a od března do listopadu když loni bylo míst ještě na last minute? A extra třída to taky není..to se mi moc nezdá.
Třeba právě kvůli tomu tam letos mají méně míst a už se to vyprodalo
uvidíš, co ti odepisou…
@Jitul.kaaa9 píše:
Třeba právě kvůli tomu tam letos mají méně míst a už se to vyprodalouvidíš, co ti odepisou…
Tak to asi…jen se bojím aby se nezrušila s nima smlouva a my nemuseli jinam ![]()
Je pro mé autistické dítě přímo ideální.
@Malike uvidíš, oni ti určitě brzy napíšou. My kupovali v červenci dovolenou na září a pak ten hotel asi na měsíc taky zmizel z nabídky. Potom tam znovu byl, ale termíny až na listopad a prosinec.
@Jitul.kaaa9 píše:
@Malike uvidíš, oni ti určitě brzy napíšou. My kupovali v červenci dovolenou na září a pak ten hotel asi na měsíc taky zmizel z nabídky. Potom tam znovu byl, ale termíny až na listopad a prosinec.
No snad ano..uvidím. Rada bych si kdyžtak zvolila jiný hotel dřív než při nástupu do letadla jak je u CK zvykem když jim mění hotel. ![]()
To je uplne normalni, ze hotely se nenadale objevuji a mizi z nabidek. Mohla se kapacita mist pro danou CK vyprodat nebo sam hotel vyhlasil novym rezervacim stopku. Pak treba nekdo odrekne, nezaplati zalohu apod, tak se hotel zase objevi. Delam v cestovnim ruchu a je to bezne.
@Pajka89 píše:
To je uplne normalni, ze hotely se nenadale objevuji a mizi z nabidek. Mohla se kapacita mist pro danou CK vyprodat nebo sam hotel vyhlasil novym rezervacim stopku. Pak treba nekdo odrekne, nezaplati zalohu apod, tak se hotel zase objevi. Delam v cestovnim ruchu a je to bezne.
Tak dnes mi psali z Blue style a bohužel se stalo to, čeho jsem se obávala.
Cestovka rozvázala smlouvu, takže mi dali na výběr..no defakto mi poslali jeden hotel který můžou vyměnit.
@Malike No jo, tak se treba nedohodli s hotelem na podminkach nebo cene pro pristi sezonu, nebo kdovi co se prihodilo… To me mrzi. Tak najdete jiny a treba jeste lepsi
A jina cestovka nebo nejaky rezervacni portal ten hotel nenabizi?
@Pajka89 píše:
@Malike No jo, tak se treba nedohodli s hotelem na podminkach nebo cene pro pristi sezonu, nebo kdovi co se prihodilo… To me mrzi. Tak najdete jiny a treba jeste lepsiA jina cestovka nebo nejaky rezervacni portal ten hotel nenabizi?
Důvod byl údajně ve změně managmentu a vystoupení z řetězce Magic.
( Zní mi to jak McDonald)
Cestovka nabízí výměnou o kategorii lepší hotel prakticky nedaleko.
Recenze výborný a tak jsem to přijala.
Ale zda to bude lepší nebo ne nevím. Tenhle hotel měl na 3* perfektní recenzí a z loňské zkušenosti byl opravdu na 3* fantastický.
Ocenila jsem ten tichý koutek u bazénu.
Jiná cestovka nenabízí.