Bolest v levém boku a podbrišku v 36tt

81
5.11.11 17:27

Dotaz- Porod

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jsem 36 tt a dnes mě celý den pobolívá na levém boku a do toho jsem teď večer měla 3 x za sebou bolesti v podbříšku jako při menstruaci..myslíte, že to něco znamená? Od středy do čtvrtka jsem byla v nemocnici, vypadalo to na porod, otevřená na dva prsty a kontrakce nepravidelné. Nález celý den stejný, tak mi ve čtyři hodiny odpoledne píchli injekci do zadku, že se to buď rozjede nebo uklidní. Uklidnilo se to a ve čtvrtek mě pustili domů. A dneska celý den bolesti na levém boku a bolest zad. Prosím poraďte co dělat. Půjdu zkusit asi tu vanu. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
5.11.11 17:31

Pokud vana nepomůže, tak to bude buď porod nebo velmi urputné poslíky. Je skoro 6 večer, pokud se ti nerozjedou kontrakce po výlezu z vany, tak jdi spát. Kdyby to bylo k porodu, tak se na to potřebuješ aspoň pár hodin vyspat, věř mi, že by ti pak hodně chyběli.
V 36.tt ti už zřejmě porod zastavovat nebudou, miminko už je dostatečně vyvinuté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
5.11.11 18:42

buď to to budou ti známí poslíčci nebo porod,dej si vanu pokud ustanou jdi spát a pokud se rozjedou,tak až budeš mít bolesti po 5 minutách,jed do porodky :palec: :palec: ,přeji hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100