Dotaz pro švadlenu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@malinika Proč by nešly? Úplet se dá koupit a šít taky. Akorát na šatech je hladký a na rukávech žebrový, ale i to se dá vyřešit. Nebyly by 100% totožné, ale určitě by se daly ušít tak, že laik rozdíl nepozná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 A tak já je nemusím mít naprosto stejné. Strašně se mi líbí ta sukně a to řešení toho pasu. Myslím, že by mi mohly slušet. Nosím sice tak 40 -42 velikost (hubnu), ale i tak myslím, že by na mně mohly být hezké. Chci pro sebe trošku kvalitu, aby to bylo nositelné dýl, než do jednoho oprání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 Když si zvětšíš fotku, uvidíš, že nejsou z úpletu ale upletené z příze (je to hodně znát např. u lemování výstřihu. Takového efektu nikdy s úpletem nedosáhneš.
Z úpletu se určitě ušít dají (také jsem to výše psala. Z dálky rozdíl nepoznáš, z blízka už ano. Ale nemyslím, že by to mělo něčemu vadit - šaty to budou krásné tak jak tak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malinika Jakože je to jakoby svetřík? Ta úpletová příze? Tak to myslíš? Myslíš, že to by se koupit nedalo? Omlouvám se za dotazy, nevím, jestli to dobře chápu.
Já vidím, že to má upletené pevné kraje, což by samozřejmě po doma nešlo. Ale jak píšeš, i kdyby se ušily podobné z dostupných materiálů, tak budou pořád krásné. Ale bude to náročné sehnat ty materiály ve stejném odstínu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 Tohle je normálně celé upletené z vlny - prostě pletené šaty - stejně jako např. pletený svetr. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malinika píše:
@Aries6 Tohle je normálně celé upletené z vlny - prostě pletené šaty - stejně jako např. pletený svetr.
Jo, jasně, tak jsem to myslela a pochopila. Tak jsem zvědavá, co @Genovesa vymyslí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 No, to já taky jsem zvědavá. Myslíte, že ty šaty budou slušet i menšímu knedlíku, nejen té štíhlé slečně?
![]()
Jdu asi hledat švadlenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Genovesa Hele, to je o sebevědomí. Já od doby, co mám břicho po dětech, tak bych si obtaženou věc nevzala. I před tím jsem nosila málo. Ale věřím, že i paní, co není kost a kůže můžou slušet, to jo. Kolikrát vidím krásně oblečenou holku, co je silnější, jak já, ale já bych si to nevzala, byť jí to sluší.
Taky každý máme jiné měřítko na to, co to znamená být štíhlý a co už je kilo navíc
Takže směle do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 Diky. Tak ja moc bricho nemam, spis boky a zadek a to mi schovaji
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit