Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Máte někdo zkušenost s těmito botami. Opravdu to funguje jako goretex, nepromočí se a je v nich teplo? Nyní mají výprodej loňských modelů za rozumné ceny. Dost nad nimi přemýšlím
Ahoj, vloni jsme měli sněhulky dei-tex a byla jsem strašně zklamaná. Paní nám už při prodeji radila, ať stříkáme sprejem proti vlhkosti, že to není jako gore-tex. Stříkali jsme poctivě a syn měl mokrou nohu, jako z kaluže vody. A ještě se asi za měsíc rozlepily, takže jsme je reklamovali a dostali jsme zpět peníze. Já jsem moc spokojená se zimními boty z fy FARE, mají taky membránu, ale narozdíl od dei-tex tato funguje. Radka
Z Deichmana už radši nic, sněhule se máčely, sandálky rozlepovaly. Takže tuhle zimu jsem koupila holce botky v DPK aqua-tech a byly suprový, ani jednou neměla mokrý nohy. Raději víc investovat, goretex je prostě goretex.
Markéta
Mám taky Dei tex, myslím si že je to na nic, studí v těch botech při jakékoliv teplotě, jsou nefunkční.
já jsem spokojená, máme je, malá není z těch, co výrazně lákají louže naštěstí
a ze sněhu mokré nebyly. Budou jí tři roky, takžem i normálně řekne, jestli jí studí nohy nebo ne a nevšimla jsem si toho, do zimních bot nosí punčocháče a ponožky. Máme ještě jedny sněhule ze Sportissima, stály skoro tisícovku a v těch, když šlápla do louže, tak mokré ponožky trošku měla, takže je to na tobě, já bych se té koupě nebála ![]()