Jake boticky na doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13503
31.8.09 14:17

Jake boticky na doma

Ahoj holky

mala uz mi vice jak tyden chodi,beha,proste uz vubec nelozi-jen chodi.
Doma chodi non-stop tak premyslim jake botky.
Mudra mi rekla at koupim bud s Elefantem nebo nejake pevnejsi ale ze urco boty ma mit i doma.
Koupila jsem dnes v Deichmannu s Elefantem,jsou celokozene ale uvazuji zda v tom male nebude horko.Prodavacky mi rekla ze nebude.

Jake jste porizovaly vy detem botky na doma?

Diky Tamara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5618
31.8.09 14:43

Ahoj,

pevne, kozene boty jsme na doma nikdy nemeli, vzdycky backorky - samozrejme s certifikaci. Ty uplne prvni byly plne, od dalsich kupuju typ sandalku, jelikoz synovi se extremne poti noha. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270

Ahoj pořídila jsem Petříkovi stejné. Dokonce taky v Daichmannu. Mě tam připadají dobré boty za solidní ceny. Nosí je týden a zatím neměl zpocenou nohu. Rozhodně by měly být kožené, kotníkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621

Ahoj,
já jsem na doma pořizovala kotníčkové bačkůrky u Deichmana asi za 100,–, ale malej v nich ze začátku dost zakopával. Teď už chodí (spíš lítá) suveréně, ale přiznám se, že jsem flink a většinou doma lítá v ponožkách protiskluzkách :wink: . Na doma mi přijdou botičky fakt zbytečně neprodyšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
31.8.09 14:45

Ahoj! My zadne. Tady - Nemecko- se spise propaguje chozeni naboso. Moc by me zajimaly nejake statistiky o spatnem vyvoji nozky Cechu a Nemcu, dokud je nemam nehodnotim :wink:
Takze my behame v protiskluzovych ponozkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.8.09 14:53

No ja si taky myslim ze je mozna pro tak male dite lepsi at beha bosky ale doktori preferuji obuti.
Ja si teda nedokazu predstavit ze bych doma chodila v uzavrene obuvy.

Hamo backurky?Ja tam totiz zadne primo „backurky“ nevidela.Pokud tedy backurkama myslis domaci boticky a ne botky ktere se daji nosit i ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
31.8.09 14:57

my stridame chozeni na boso a papucky kotnikovy… nic znackoveho asi, ale je to pevne v pate, o coz jde hlavne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
31.8.09 14:58

Tami - klasika plátěný bačkůrky. U nás měli několik druhů naházených v takovým drátěným koši. Poprvé jsem je taky přehlídla. Jinak malej má vyšší nárt, takže výběr botiček a bačkůrek je fakt žůžo :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21473
31.8.09 15:12

dma chodí bosky nebo v ponožkách, ale je doma minimálně, od roku chodí do jeslí. do jeslí a teď do školky má klasické kožené sandálky s plnou patou. vytáčela mi nohy do strany a tyhle boty zabraly a chodí v pohodě. nohy teda spocené nikdy neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
31.8.09 15:26

Ahoj, dcera nosí kožené capáčky. První dostala Inch Blue, když jí byl necelý rok, další Nolen nosila na jaře do kočárku a ještě má jedny Nolen „náhradní“. Obojí jsou super a hlavně vůbec nekloužou. Pevné botičky by mělo mít dítě, až když víc chodí než leze, což u nás bylo až v červenci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.8.09 15:54

Nám pediatr doporučil zdravotní obv na ven a na doma aby chodil bos :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
31.8.09 16:01

Kotníkové kožené sandálky s otevřenou špičkou. Chodili v nich oba kluci do 3 let. Nám se osvědčilo Fare.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
31.8.09 16:05

Ahoj,
asi i záleží, co máte doma na podlaze. Opravdu se doporučuje pevnou obuv (po venku, dlažbě, na linu, plovoučce) střídat s chozením naboso (po trávě, písku, kobercích), je to dobré pro stimulaci plosky.
My jsme koupili bačkůrky z dpk - hlavně na návštěvy u babi, kde se střídá více povrchů - http://www.dpk.cz/…domaci-obuv/ .
Doma máme převážně koberce a dost teplo, takže ťape buď naboso nebo má ponožky s protiskluznými ťapkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.8.09 16:35

doma mame koberce,jen v kuchyni je dlazba

z dpk mame capacky ve kterych mala chodi ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.8.09 16:57

Ahoj,

malý chodí doma v kotníkových kožených sandálkách od Essi (má je teda i na ven, utírám podrážku :oops: 8) :lol: ) a nebo chodí v ponožkách nebo teďka v létě i dost bosky…no, jak si vzpomenu (ale naštěstí máme v přízemí koberce)…
A tu domácí obuv od DPK u nás v prodejně zdravotní obuvi asi ani nemají…škoda :wink: :wink: :wink:

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková