Dotykač telefon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
21.5.13 23:40
@Žirafátko píše:
Já jsem zásadně androiďák :P, telefon mi padá furt, není mu nic. Spokojená jsem, Apple bych rozhodně nechtěla.

Nevíš, o co přicházíš :jazyk: My jsme jablečná rodina, ani PC s okenním virem u nás již pár let nenajdeš a musím říct, že je radost v jablečném sadu posedět - jak to všechno spolu krásně, lehce a svižně spolupracuje a pracuje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.5.13 23:43
@MiskaKosa píše: :palec: :potlesk: JJ nesmrtelný telefon! Taky mám a největší spokojenost. Nešla bych už do ničeho jiného než do iphone :-)

Mám taky 4S a jiný než ufoun bych nechtěla - naprostá spokojenost a souhra ;) Manžel má ufona 3, chce si pořídit 5tku, ale pořád čeká, že mu třeba ten jeho ufoun už konečně po letech začne klekat a ono nic a nic nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.5.13 00:32
@zelenaprisera píše:
no, první jsem si pořídila před mateřskou, ale já platím i tdď za pětku 389 SEK (cca 1100 českých korun) se smlouvou na 2 roky za telefon + 300 minut zdarma + 300 sms a ještě nějaký GB a mms k tomu. český operátory bych :pocitac: :pocitac: :pocitac: jsou to vydřiduši

tak to máš super :palec:

• Citovat
  • Upravit
47759
22.5.13 06:37
@Mar__tanka1983 píše:
můj chlap taky řiká, že to byl nejvíc telefon všech dob - a kdyby ho někde sehnal, tak ho bude používat až do smrti…já dotykáč měla, tři roky, malej s nim házel kolikrát, oslintal ho a kdesi cosi a pohoda, a najednou umřel. Popravdě, já už dotykáč nechci. Měla sem Sony Ericson, hrozně mě štvalo, že nevydržela baterka a pak to, že měl hrozný prodlevy mezi stisknutím „klávesy“ a reakcí :zed: na to sem si nezvykla za celé tři roky.
Teď mám starou nokii a zlatej telefon je to. Baterka držák, dovolám se, sms napíšu a já vlastně nic moc jinýho nepotřebuju, už sem z toho nějak vyrostla :nevim:

jestli pouzivas jen ten základ, tak je úplně jedno jaký máš telefon, já si třeba neumím predstavit, že musím sedět u počítače, tam lezu jen v případě, že potřebuju něco vytisknout, jinak používám telefon i na připojení k internetu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
22.5.13 06:47

Mám Samsung Galaxy Mini - už 1,5 roku. Několikrát mi spadl a v pohodě. :palec:
Muž si koupil nokii (ve stejnou dobu, typ nevím, ale dotykovou) a po třech měsících ji reklamoval. Teď je na reklamaci znova, ale vypadá to, že už ji nevyreklamuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.5.13 07:47

Dotykáč jsem si pořídila nedávno z důvodu, že můj starý klasický už zase přestal zvonit. No zatím jsem si nezvykla.

Výhody: Spousta aplikací, které využívám a nemusím tak často na počítač (třeba gmail, běžné připojení k netu a další)

Nevýhody: krátká výdrž baterky, psaní sms :zed: když mě pořád někdo šťouchá (děti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
22.5.13 07:49

Já mám dotykový Samsung a neměnila bych :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.5.13 08:15
@pannacotta píše:
JO mám, ale jak říkám, opatrně s ním, jednou spadne trochu víc a je po něm :zed: :zed:

Blbost, mně padá furt - třeba z kapsy na dlažbu, beton, asfalt, občas s ním malá flákne… Mám ho už dva roky a v pohodě :lol: (Nokia 5230 asi za 3500,–)

Jinak na dotykáč jsem si zvykla úplně okamžitě, nemám jediný problém. Možná občas se „netrefím“ do písmenka při psaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.5.13 08:17

Mám Sony Ericsson Arc S už spadl několikrát a pořád drží.. Koupila jsem si na něj takový ten silikonový obal, on opravdu dost ran zadrží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.5.13 08:18

Můj chlap chválí samsungy. Taky máme rádi android. Mám sony xperii u a už mám prasklý displej, spadl mi fakt blbě, ale funguje dál. Je to estetická vada. Chlap si brousí zuby na s4… hodil by se nám samsung doma. Oba máme xperii. Máme samsung telku, samsung note 10.1 tablet ( super hračka) a mám tyto zařízení propojené přes allshare cast a tak si vyhraju, ještě ten samsung telefon by to doladil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.5.13 08:21

Taky mám dotykáč Samsung galaxii. Jediný co mě neba tak je psaní jinak co mě vyhovuje, že s mojí šikovností přežil už pár pádíků a zatím bez újmy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.5.13 09:04

@bartsch já windows nemám a věř, že nepřicházím o nic. Taky mi všechno krásně a svižně pracuje a spolupracuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
22.5.13 09:41
@Žirafátko píše:
@bartsch já windows nemám a věř, že nepřicházím o nic. Taky mi všechno krásně a svižně pracuje a spolupracuje :palec:

Asi nevíš, o čem mluvím - ale to jsem kdysi nevěděla taky. Je fakt, že jeden notebook není u nás jablečný - je už starší a pro svoji potřebu ho používají především děti - ten má Linux.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.5.13 09:58

@bartsch já počítače prodávám, já vím, o čem mluvím. Mám Linux, na mobilu Android, na druhém PC Android, tablet Android :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
22.5.13 11:11
@Žirafátko píše:
@bartsch já počítače prodávám, já vím, o čem mluvím. Mám Linux, na mobilu Android, na druhém PC Android, tablet Android :mrgreen:

Jojo, to už mi došlo dříve - nicméně z hlediska uživatele a programátora to mám zase já :mrgreen: Nicméně -co jsme si, to jsme si, ne? :kytka: ;)
Teď spíš řeším mobil pro dceru k 8. narozeninám (no, na drahý si bude muset holka ještě dloooooouho počkat) - koupit jí ho chce tedy babička s dědou, jejich argumenty (proč už teď) jsou rozumné a tak jsme s manželem souhlasili - no, tipz nějaké už máme, jen ještě pořád přemýšlíme :think: a rozhodujeme se, jestli je ten vybraný správný :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová