Dotykač telefon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
22.5.13 11:11

Já mám Samsung Galaxy Mini 3, stojí pár kaček -v německu je za 100 Euro, u nás asi zrovna tak… a uplně ideálka, drží, wifi, s paměťovou kartou písničky, používat jako MP3, rádio, foťák taky stačí… no nemám výtku… za to cenu uplně neuvěřitelný, když si vzpomenu co stávala Nokia 3310 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.5.13 11:15

@bartsch oukej, budeš první jakblíčkář se kterým se budu kamarádit :mrgreen:
co dotovanej telefon od operátora? Nebudete měnit smlouvy na telefon? Já mám takhle už druhej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
22.5.13 11:33
@Žirafátko píše:
@bartsch oukej, budeš první jakblíčkář se kterým se budu kamarádit :mrgreen:
co dotovanej telefon od operátora? Nebudete měnit smlouvy na telefon? Já mám takhle už druhej :)

To víš, my jablečňáci jsme mírumilovní a rádi se kamarádíme :kytka: :mrgreen: S tím mobilem pro dceru fakt zatím nevím :nevim: O dotovaném taky uvažuji, uvidím :think: - budu se muset do toho hledání víc ponořit, narozeniny se jí blíží :think: Chci tak ideál do 2500,–, strop je 3000,– (i to se mi zdá pro ni už drahé) - zatím se rozmýšlím mezi Nokia Asha 311 a Sony Xperia Tipo :think: Chjo, ať je jednoduché ovládání a není zase až tak moc blbý :mrgreen: Teoreticky by jí teď Asha měla stačit - wi-fi má, 3G taky, nějaká ta multimédia též a je jednoduchá na ovládání. Jo a v základní výbavě má Angry birds, které dcera miluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.5.13 11:35

@bartsch dobrý zkušenosti mám s těma čínskýma - huawej a zte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
22.5.13 11:47
@MiskaKosa píše: :palec: :potlesk: JJ nesmrtelný telefon! Taky mám a největší spokojenost. Nešla bych už do ničeho jiného než do iphone :-)

no dyk :mrgreen:…a ještě v případě nouze může sloužit jako zbraň v sebeobraně :lol:…fláknout s nim někoho do hlavy, možná by se mu i zatmělo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
22.5.13 12:08
@Komteska80 píše:
no dyk :mrgreen:…a ještě v případě nouze může sloužit jako zbraň v sebeobraně :lol:…fláknout s nim někoho do hlavy, možná by se mu i zatmělo :P
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
22.5.13 12:17
@Žirafátko píše:
@bartsch dobrý zkušenosti mám s těma čínskýma - huawej a zte

Nad těmi jsem přemýšlela taky chvilku, ale nakonec jsem je vyloučila z výběru. Radila jsem se s kolegou, který má ty mobily nastudované (je to snad jeho koníček, či co :roll: :mrgreen: )a k ruce další nadšence (doma i o pár let starší dceru než je ta moje) a jako první mobil vhodný pro 8 letou holku nám vychází jako nejlepší právě ty mnou uvedené dva typy :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.5.13 12:19

@bartsch to je fakt, že s nimi mám dobré OSOBNÍ zkušenosti. Jde o to, jestli jí chceš dopřát i internet v mobilu, protože jestli ne, tak smart telefony nemají smysl, ta asha by mohla být dobrá volba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
22.5.13 12:25

Ahoj, máte tu některá Sony Xperia Miro? Prosím o zkušenosti, jak jste s tím spokojené apod., plánuju si ho koupit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
22.5.13 12:34
@Žirafátko píše:
@bartsch to je fakt, že s nimi mám dobré OSOBNÍ zkušenosti. Jde o to, jestli jí chceš dopřát i internet v mobilu, protože jestli ne, tak smart telefony nemají smysl, ta asha by mohla být dobrá volba ;)

No, právě :roll: To my u té Ashy vadí - v tomto je opravdu „blbá“. Ještě mě napadl Samsung Galaxy Pocket a možná, jak jsi psala o Huawei, Huawei Ascend Y 100 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
22.5.13 13:16

@bjetuschka :mavam: už jsem tu psala že ho mám a jsem mooooc spokojená je to můj první dotykáč a až na psaní sms :roll: chce to cvik :lol: tak je parádní fakt a má super foťák oboustraný což ani mnohé dražší nemaj krásné fotky velké rozlišení je prostě dobrej hned si ho pořídila ségra a hned na to i její přítel :mrgreen: no a můj chlap má samsung a miro mi závidí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
22.5.13 14:44

Natyber, tak to moc rada slyšim/čtu! :) Me prave taky zaujal i kvuli cene - nechci mobil za desítku, ale zas chci něco lepšího než co mám teď (LG). A taky se mi líbí vzhledově, je to takovej elegán :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
22.5.13 17:04

@bjetuschka elegán :lol: :lol: přítel má taky LG a právě mi závidí :lol: mě se fakt moc líbí mám ho cca týden a jsem max. spokojená právě i s tou cenou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
24.5.13 10:38

Tak holky jsem si nakonec koupila dotýkáč samsung s5230 je hezkej, lehké ovládaní a byl za přijatelnou cenu 1600kč akorát nemá android ale to mi nevadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová