Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám Samsung Galaxy Mini 3, stojí pár kaček -v německu je za 100 Euro, u nás asi zrovna tak… a uplně ideálka, drží, wifi, s paměťovou kartou písničky, používat jako MP3, rádio, foťák taky stačí… no nemám výtku… za to cenu uplně neuvěřitelný, když si vzpomenu co stávala Nokia 3310 ![]()
@bartsch oukej, budeš první jakblíčkář se kterým se budu kamarádit ![]()
co dotovanej telefon od operátora? Nebudete měnit smlouvy na telefon? Já mám takhle už druhej ![]()
@Žirafátko píše:
@bartsch oukej, budeš první jakblíčkář se kterým se budu kamarádit
co dotovanej telefon od operátora? Nebudete měnit smlouvy na telefon? Já mám takhle už druhej
To víš, my jablečňáci jsme mírumilovní a rádi se kamarádíme
S tím mobilem pro dceru fakt zatím nevím
O dotovaném taky uvažuji, uvidím
- budu se muset do toho hledání víc ponořit, narozeniny se jí blíží
Chci tak ideál do 2500,–, strop je 3000,– (i to se mi zdá pro ni už drahé) - zatím se rozmýšlím mezi Nokia Asha 311 a Sony Xperia Tipo
Chjo, ať je jednoduché ovládání a není zase až tak moc blbý
Teoreticky by jí teď Asha měla stačit - wi-fi má, 3G taky, nějaká ta multimédia též a je jednoduchá na ovládání. Jo a v základní výbavě má Angry birds, které dcera miluje ![]()
@bartsch dobrý zkušenosti mám s těma čínskýma - huawej a zte
@MiskaKosa píše:![]()
JJ nesmrtelný telefon! Taky mám a největší spokojenost. Nešla bych už do ničeho jiného než do iphone
no dyk
…a ještě v případě nouze může sloužit jako zbraň v sebeobraně
…fláknout s nim někoho do hlavy, možná by se mu i zatmělo ![]()
@Komteska80 píše:
no dyk…a ještě v případě nouze může sloužit jako zbraň v sebeobraně
…fláknout s nim někoho do hlavy, možná by se mu i zatmělo
@Žirafátko píše:
@bartsch dobrý zkušenosti mám s těma čínskýma - huawej a zte
Nad těmi jsem přemýšlela taky chvilku, ale nakonec jsem je vyloučila z výběru. Radila jsem se s kolegou, který má ty mobily nastudované (je to snad jeho koníček, či co
)a k ruce další nadšence (doma i o pár let starší dceru než je ta moje) a jako první mobil vhodný pro 8 letou holku nám vychází jako nejlepší právě ty mnou uvedené dva typy
.
@bartsch to je fakt, že s nimi mám dobré OSOBNÍ zkušenosti. Jde o to, jestli jí chceš dopřát i internet v mobilu, protože jestli ne, tak smart telefony nemají smysl, ta asha by mohla být dobrá volba ![]()
Ahoj, máte tu některá Sony Xperia Miro? Prosím o zkušenosti, jak jste s tím spokojené apod., plánuju si ho koupit ![]()
@Žirafátko píše:
@bartsch to je fakt, že s nimi mám dobré OSOBNÍ zkušenosti. Jde o to, jestli jí chceš dopřát i internet v mobilu, protože jestli ne, tak smart telefony nemají smysl, ta asha by mohla být dobrá volba
No, právě
To my u té Ashy vadí - v tomto je opravdu „blbá“. Ještě mě napadl Samsung Galaxy Pocket a možná, jak jsi psala o Huawei, Huawei Ascend Y 100 ![]()
@bjetuschka
už jsem tu psala že ho mám a jsem mooooc spokojená je to můj první dotykáč a až na psaní sms
chce to cvik
tak je parádní fakt a má super foťák oboustraný což ani mnohé dražší nemaj krásné fotky velké rozlišení je prostě dobrej hned si ho pořídila ségra a hned na to i její přítel
no a můj chlap má samsung a miro mi závidí ![]()
Natyber, tak to moc rada slyšim/čtu!
Me prave taky zaujal i kvuli cene - nechci mobil za desítku, ale zas chci něco lepšího než co mám teď (LG). A taky se mi líbí vzhledově, je to takovej elegán ![]()
@bjetuschka elegán
přítel má taky LG a právě mi závidí
mě se fakt moc líbí mám ho cca týden a jsem max. spokojená právě i s tou cenou ![]()
Tak holky jsem si nakonec koupila dotýkáč samsung s5230 je hezkej, lehké ovládaní a byl za přijatelnou cenu 1600kč akorát nemá android ale to mi nevadí ![]()