Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RadkaCh píše:
Tak když se mnou mlátila puberta a naštvala jsem tátu, tak z něj udělal solidní fašírku, ale jinak toho vydržel hodně
Dotykáč mám a má jednou spravovaný display, a to spadl na zem jen z pár centimetrů, ale za opravu jsem dala 100,– protože ho mám pojištěnýAle ono je to spíš daný tím, jak ten telefon spadne, protože od té doby zažil spoustu horších pádů a hodů
a stále v pohodě drží a mám ho, myslím, 3 roky.
teda rozbít 5110, to musel být táta sikulka
![]()
Kdyby se mi náhodou rozbil display, tak na aukru je náhradních dílů dost a chlap je šikovný, ten to umí vyměnit ![]()
@pannacotta píše:
ten mám i já,![]()
to říkám že sem s ním asi hodila víc než je zdrávo – pardon, spadnul mi víc než je zdrávo
tak to by mě fakt zajímalo jak se ti to povedlo, mě už slitnul tolikrát a synacek mu taky dává pěkně zabrat když ho zapomenu na stole ![]()
No já přemýšlím že jak příjde vrátka za vodu tak si ten dotykáč asi koupím chci samsung ![]()
Já mám iphone 4s a můžu říct, že na zem mi spadnul už několikrát a fakt drží bez jedinýho škrábance ![]()
Můj první mobil byl tenhle. a fakt nechápu jak jsme s tímhle mohla strašit a dělat frajera
![]()
Za mě určitě samsung mám už několikáty a jsou super prostě tyhle hračičky miluju ![]()
@verunka84 píše:
No já přemýšlím že jak příjde vrátka za vodu tak si ten dotykáč asi koupím chci samsung
Smsung je dobrý ale má nevýhodu že zvučky na SMS tam nejdou nastavit,.. to má jen samsung svoje
ale jinak dobrá volba ![]()
@pannacotta stačí stáhnout programek a mužeš nastavovat kolik zvuků chceš ![]()
@Uncle píše:
@pannacotta stačí stáhnout programek a mužeš nastavovat kolik zvuků chceš
jaký programek?
já jsem technický antitalent ![]()
@pannacotta jmenuje se to ringotones a nastavíš si tím zvuky u lidí vyzvánění i sms jen to pak chce vypnout zvuk v normálním nastavení aby se ti to netlouklo ![]()
Fakt? já mám ted samsung véčko a normálně dávam na sms jakou melodii chci i svoji
@verunka84
já mám asi týden poprvé v životě dotykáč sony xperia miro a je tak super že se z toho můžu pos…
a hned jak ho viděla ségra tak ho koupila taky a hned na to její přítel no to jsou opičáci
má velkej displej, android přítel mi ho chválí že je parádní a hlavně má výbornej uplně parádní foťák oboustranný
bála jsem se že to nebudu umět ale hned jak se člověk do toho dostane tak je to supr akorát ty sms to je ještě pro mě mazec ![]()
@Uncle píše:
@pannacotta jmenuje se to ringotones a nastavíš si tím zvuky u lidí vyzvánění i sms jen to pak chce vypnout zvuk v normálním nastavení aby se ti to netlouklo
Fůha, a kde v tel. to najdu
![]()