Dotykač telefon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
21.5.13 22:18
@RadkaCh píše:
Tak když se mnou mlátila puberta a naštvala jsem tátu, tak z něj udělal solidní fašírku :mrgreen:, ale jinak toho vydržel hodně :mrgreen:
Dotykáč mám a má jednou spravovaný display, a to spadl na zem jen z pár centimetrů, ale za opravu jsem dala 100,– protože ho mám pojištěný :mrgreen: Ale ono je to spíš daný tím, jak ten telefon spadne, protože od té doby zažil spoustu horších pádů a hodů :oops: a stále v pohodě drží a mám ho, myslím, 3 roky.

teda rozbít 5110, to musel být táta sikulka :palec: :lol:
Kdyby se mi náhodou rozbil display, tak na aukru je náhradních dílů dost a chlap je šikovný, ten to umí vyměnit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
21.5.13 22:21
@pannacotta píše:
ten mám i já, :mrgreen: :mrgreen: to říkám že sem s ním asi hodila víc než je zdrávo – pardon, spadnul mi víc než je zdrávo :lol:

tak to by mě fakt zajímalo jak se ti to povedlo, mě už slitnul tolikrát a synacek mu taky dává pěkně zabrat když ho zapomenu na stole :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.5.13 22:22

No já přemýšlím že jak příjde vrátka za vodu tak si ten dotykáč asi koupím chci samsung :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
21.5.13 22:23

Já mám iphone 4s a můžu říct, že na zem mi spadnul už několikrát a fakt drží bez jedinýho škrábance :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
21.5.13 22:23

Můj první mobil byl tenhle. a fakt nechápu jak jsme s tímhle mohla strašit a dělat frajera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.5.13 22:24

Za mě určitě samsung mám už několikáty a jsou super prostě tyhle hračičky miluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
21.5.13 22:24
@verunka84 píše:
No já přemýšlím že jak příjde vrátka za vodu tak si ten dotykáč asi koupím chci samsung :think:

Smsung je dobrý ale má nevýhodu že zvučky na SMS tam nejdou nastavit,.. to má jen samsung svoje :( ale jinak dobrá volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.5.13 22:25

@pannacotta stačí stáhnout programek a mužeš nastavovat kolik zvuků chceš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
21.5.13 22:27
@Uncle píše:
@pannacotta stačí stáhnout programek a mužeš nastavovat kolik zvuků chceš :D

jaký programek? :nevim: já jsem technický antitalent  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.5.13 22:31

@pannacotta jmenuje se to ringotones a nastavíš si tím zvuky u lidí vyzvánění i sms jen to pak chce vypnout zvuk v normálním nastavení aby se ti to netlouklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.5.13 22:31

Fakt? já mám ted samsung véčko a normálně dávam na sms jakou melodii chci i svoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
21.5.13 22:33

@verunka84 :mavam: já mám asi týden poprvé v životě dotykáč sony xperia miro a je tak super že se z toho můžu pos… :lol: :lol: :lol: a hned jak ho viděla ségra tak ho koupila taky a hned na to její přítel no to jsou opičáci :roll: má velkej displej, android přítel mi ho chválí že je parádní a hlavně má výbornej uplně parádní foťák oboustranný :palec: :palec: :palec: bála jsem se že to nebudu umět ale hned jak se člověk do toho dostane tak je to supr akorát ty sms to je ještě pro mě mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.5.13 22:33

Já mluvím o androidovim samsungu tedy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
21.5.13 22:34
@Uncle píše:
@pannacotta jmenuje se to ringotones a nastavíš si tím zvuky u lidí vyzvánění i sms jen to pak chce vypnout zvuk v normálním nastavení aby se ti to netlouklo :D

Fůha, a kde v tel. to najdu :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.5.13 22:36

@pannacotta musíš si to stáhnout na obchod play

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...