Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Uncle píše:
@pannacotta musíš si to stáhnout na obchod play
no tož to jdu na to ![]()
A v čem to tam najdu? a kde to tam najdu?? myslím ten ringotones.. v nejstahovanějším? nebo kde?
Já potřebuji návod přesný ![]()
@ivana-domca píše:
5110 to byl drzak
můj chlap taky řiká, že to byl nejvíc telefon všech dob - a kdyby ho někde sehnal, tak ho bude používat až do smrti…
já dotykáč měla, tři roky, malej s nim házel kolikrát, oslintal ho a kdesi cosi a pohoda, a najednou umřel. Popravdě, já už dotykáč nechci. Měla sem Sony Ericson, hrozně mě štvalo, že nevydržela baterka a pak to, že měl hrozný prodlevy mezi stisknutím „klávesy“ a reakcí
na to sem si nezvykla za celé tři roky.
Teď mám starou nokii a zlatej telefon je to. Baterka držák, dovolám se, sms napíšu a já vlastně nic moc jinýho nepotřebuju, už sem z toho nějak vyrostla ![]()
Tak těch ringtone nebo co mi našlo několik tož kerý mám stáhnout?
@pannacotta klikni nahoře na tu lupu napiš tam ringotones znova na lupu a najde ti to je to ten program modrá figurka se žlutou notou
@Mar__tanka1983 No právě já furt uvažuju jestli to má cenu kupovat vůbec když mám dobrý tel a neinvestovat radši do něčeho jiného ![]()
Dotykáče jsou fajn, mnohdy stačí silikon za necelé dvě stovky a zachrání to celej telefon, kolikrát mi syn hodil s tím ajfónem a žije, akorát je to klump celej Apple ![]()
@Uncle píše:
@pannacotta klikni nahoře na tu lupu napiš tam ringotones znova na lupu a najde ti to je to ten program modrá figurka se žlutou notou
Super, už stahuji, ale než jsem toho panáka našla, jsme málem usnula ![]()
@zelenaprisera píše:
IPhone - ze čtyřky jsem přešla na pětku a spokojenost
Kde na ty ajfony berete holky na mateřské? ![]()
@Komteska80 píše:
Já mám iphone 4s a můžu říct, že na zem mi spadnul už několikrát a fakt drží bez jedinýho škrábance
JJ nesmrtelný telefon! Taky mám a největší spokojenost. Nešla bych už do ničeho jiného než do iphone ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Kde na ty ajfony berete holky na mateřské?
no, první jsem si pořídila před mateřskou, ale já platím i tdď za pětku 389 SEK (cca 1100 českých korun) se smlouvou na 2 roky za telefon + 300 minut zdarma + 300 sms a ještě nějaký GB a mms k tomu. český operátory bych
jsou to vydřiduši
@ivana-domca
trochu připitej a teda sakra vytočenej
Ale můj táta je taky chlap jak hora, on by ho možná ve velkým vzteku i rozdrtil v ruce ![]()
Ale abych tady náhodou nehanila svého tátu. Nikdy mě nebil, poněvadž by mě těma rukama zabil ![]()