Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký podzimní den přeji. Mám jeden dotaz. Uvažuji o koupi dotykového telefonu Sony Xperia tipo Classic, má s tímto telefonem někdo z vás zkušenosti??? A jaký je rozdíl mezi smartphonem a mobilním telefonem?
Sony je smartphon. Děkuji předem za názory. ![]()
Ahoj ja tedy nemam primo tento telefon.Mam Sony Xperia X2 a za me obecne sony uzasne telefony.Ted si budu kupovat novy a zatim opet vitezi Sony ![]()
Asi jsem moc neporadila, tak snad nedostanu vynadano ![]()
Se Sony ne, u nás běhají kolem zatím jen HTC. Ale chci si pořídit kvůli dětem Active. Prostě něco odolnějšího, malého a relativně levného, abych ho neobrečela, když mu příšery něco provedou.
Jinak telefon především telefonuje. Ty novější mají nějaké hry, jednoduchý mailový program a nějaké to prohlížení webu, ale obecně to není nic moc. Smarthphone umí mimo jiné i telefonovat
Můžeš si na něm prohlídnout film, přečíst knížku, nakoupit na webu, krafat na emiminu, lovit kešky…
Já mám sony xperia U a šla jsem vyloženě jen po výrobci SONY. Tuhle značku mám ověřenou několika lety neustáleho používání a xperia U je bezvadná. Myslím, že nějaké extra rozdíly v těch modelech nebudou.
Sony je prostě záruka kvality
![]()
Oba s přítelem máme sony xperie…já konkrétně xperia u a jsem moc spokojená. Tento mobil mi naprosto vyhovuje.
Dekuji za vase nazory.Ja mela sony erisson a bez problemu, ale prave ze jsem se tady na diskuze docetla, ze jsou poruchovy. Desing me nejak neprijde OUT.
Ahojky, k Vánocům jsem dostala Xperii Miro máte někdo zkušenost? Poradí někdo ohledně focení-nastavení nebo momentálně jsou z něj horší fota něz ze staré nokie co měla foťák jen 3MPx
Ahoj, mám xperia mini Qwerty, jsem s ni naprosto spokojena jediná chybička možná slabší výdrž baterie..Jinak jsem se s žádnou poruchou zatím nesetkala takže za mě xperia ano ![]()
Já měla tak 2-3 roky zpět SE Xperia X10 a už nikdy více! Po nějaké době už dotykovka není to, co bejvalo a s novými aplikacemi, i přes velkou paměť, byl telefon tak pomalý a zasekávací, že jsem stejně vše musela smazávat! Nahradila jsem ho. Myslím, že už obecně SE odzvonilo… Jsou na trhu lepší…
Ahojky! Ja mam sony xperia S a uz bych si tento telefon nekoupila.Mam ho od min.roku a uz 2krat byl v oprave. Najednou se vypnul a svitil v pravo dole bile. A neslo snim nic…Fotak ma sice hodne mega ale nez zaostri tak to trva docela dlouho a clovek jak trochu pohne rukou tak je fotka rozmazana…Baterka vydrzi jeden den.Kdyz se sekne tak s tim nejde nic udelat. U jinych jde treba vyndat baterka u tohoto typu nejde.Stal 12tis a radsi sem si mela koupit jiny treba iPhone
Já přemýšlím o Sony Xperia Tipo, moc se mi líbí, ale vadí mi, že se nedá ovládat umělými nehty…ale to už u většiny těchto mobilů nelze..
@hanitscha píše:
Já přemýšlím o Sony Xperia Tipo, moc se mi líbí, ale vadí mi, že se nedá ovládat umělými nehty…ale to už u většiny těchto mobilů nelze..
Tipo znám a ok. Můžu jenom doporučit. ![]()
Ahojky. Já teda nemám Miro, ale dostalajsem Sony Xperia Sola. telefon sklvelý, ale fotky nic moc. šíleně rozmazaný. tak jsem šla telefon reklamovat minulou středu a prodavačka mi ukázala jiný, a ten byl ok. poslali jsme tel na výměnu. mám pocit, že je v prčicích stabilizátor. předtím jsem měla SE Xperia Mini pro a ten byl úžasnej. ani bych neměnila, ale spadl mi na zem a rozbil se displej. oprava by stála 2500.takže se mi ho podařilo dát do výkupu za 1600 a koupila jsem si za 6nový. tak jsem zvědavá, jestli bude tel. v pořádku
No právě manžel má xperii mini pro a fotky úžasný, v nastavení má víc možností. Jak vyfotím dítě když je neustále v pohybu? Když přednastavím sport musím zesvětlit obraz a fotka je pak strašná a když nechám tmavý tak není pořádně nic vidět. Chtěla jsem nový tel. hlavně kvůli foťáku a teď tahám digifoťák sebou jak mrchu
![]()