Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
nemáte někdo zkušenosti s xboxem?? Přemýšlíme že bychom si koupili na Vánoce, ale máme před TV asi jen tak 2 metry tak nevím jestli to stačí.. Dívali jsme se i na Wii a PS3, ale xbox se nám líbil nejvíc. A nevíte někdo jak se na tom hrají třeba nějaké střílečky? Já bych byla spokojená s tím cvičením a tak ale manžela baví zase to, tak budu ráda za názory:)Děkuji moc ![]()
Ahoj,
na samotný xbox 2 metry stačí. Ale pokud ho chcete s kinectem, tam mi to přijde málo. My ho máme z tohoto důvodu u dětí v pokojíčku, je tam více místa. Hry si můžete prohlídnout na xbox live.
Pokud chceš cvičit, tak raději kinekt a mám před televizí taky jen dva metry a dá se v pohodě.
Jo a to tam ještě skáču s hračkama pod nohama, lustrem vedle hlavy a dítětem postaveným u stolu zamnou
(8 měsíců)
dva metry jsou akorát, stejně pak nadává, že máš jít k tomu blíže.
2 metry jsou uplne dostacujici. Davame si doma souboje, kde je hod diskem, beh, prekazkovy beh, skok do dalky, hod ostepem apod. A mista tolik nepotrebujes, neb bezis a skaces jakoby na miste.
Strilecky jsou na tom jiste skvele, neb i muj muz „nuti“ juniora, at si snim jde strilet
Hodne u nas taky jede box, ping pong..na x boxu si myslim najde kazdy to svoje..Hlavne se u toho clovek namaka a zapoti, tak nemusi ani do posilky ![]()
U nas ma xbox vyuziti daleko vetsi, nez playstation.
A pobavime se, ikdyz prijde navsteva, neb jedem souboje s nima ![]()
Děkuji moc:) A jakej ten xbox máte? Viděli jsme že jeden má 4 GB a druhej 250GB?
tak by mě zajímalo v čem ten rozdíl je a tak..
Také uvažujeme o xboxu na vánoce, synkovi jsou 4a půl a viděla jsme že jsou hry už od 3let. dejte prosím tip na nějakou dobrou hru, pro děti i pro dospělé…díky!
mmch taky mám tak 2,5m před TV, jinak odstěhovat konferák a k sedačce by to pak byly tak 3 ![]()
Soleile: myslím že rozdíl je prostě jen v tom že xbox má nějakou vnitřní paměť na hry a stažené aplikace, jak jsem pochopila tak hry nemusíš kupovat jen na fyzických discích ale také online stahovat přímo do konzole, proto by větší paměť měla být lepší. na druhou stranu zvětšit vnitřní paměť by mělo jít o dodatečně výměnou disku. možná mě někdo opraví…info mám jen zprostředkované z netu, doma xbox ještě nemáme a stejně bychom asi pořídili 4GB verzi momentálně ![]()
Ahoj my nakonec koupili ten s 250G. Ten 4G stál 7,5 tis. a 250G stál 9,5 ale měl u sebe hru kterou by jsme stejně kupovali v hodnotě cca 900 kč. 4G měl hry dvě, bez tý co jsme chtěli a 250G měl hry 3, z toho jedna právě s kódem ke stažení. Konečný rozdíl v ceně byl teda cca 1000 Kč, když si odečtu tu hru, kterou by jsme stejně koupili a to už není zas takový rozdíl. My máme hry sport, adventure, dance central.
Synovi plánuji koupit rush - to je soubor her od disney.
Ke koupi xboxu většinou dostaneš zlaté členství na xbox live (na různou dobu, někde měsíc, někde tři) tam si můžeš stahovat demo verze her.
No to máš jedno, je pravda, že ten, co má paměť nehučí, když točí cd, ale myslím, že to není žádný velký hluk. Ty hry si stejně koupíš na cd a musíš je mít a zahraješ si jen jednu naráz, tak tu paměť zas tolik nemusíš hrotit.
@soleile Dva metry jsou jen tak tak. U některých her potřebuješ prostor nejen do stran, ale i dozadu. Nebo když hrají dva, tak se občas potřebují dostat za sebe. Taky ho máme dva metry od gauče, ale na některé hry ho musíme natočit do prostoru.
Tak to nevím teda, my už na něm hráli ledacos, i ve skupince a dva metry od kamery stačí ![]()