Jak co nejrychleji přepálit CD/DVD

26.10.12 14:21

Jak co nejrychleji přepálit CD/DVD

Dobrý den,
protože nejsem v programech na vypalování moc sběhlá, chtěla bych poprosit o radu zkušenější.
Musím přepálit nějaká CD na jiná (není to nic nelegálního :D). Jsou na nich soubory ve wordu, xls, pdf, nějaké fotky (asi JPEG), ukázky videí apod. Takový „mišmaš“. Nesmím to ale komprimovat.
Nevím v jakém programu to co nejelegantněji a nejrychleji přepálit.
Poradíte? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
26.10.12 14:30

My děláme vše v Neru

• Citovat
  • Upravit
zichisek
26.10.12 14:31

Tady jsou free verze na „vyzkoušení“ http://www.nero.com/eng/downloads/

Dáš zkopírovat celý disk, ono si ho to načte, pak dáš prázdnou placku a ono to na ni vypálí. Jednoduché!

Příspěvek upraven 26.10.12 v 14:44

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
26.10.12 14:42

Ja pouzivam program HT Fireman, prijde mi to nejelegantnejsi a muzes vybrat soubory primo z DVD nebo CD (pokud mas dve CD mechaniky nebo DVD mechaniky)… ;)

http://www.stahuj.centrum.cz/…ddvd-burner/?g[hledano]=HT%20Fireman&g[oz]=1.3

• Citovat
  • Upravit
4247
26.10.12 14:45

Ashampoo je taky dobry a ve starsi verzi free
http://www.stahuj.centrum.cz/…studio-free/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.12 14:54

No teď jsem si uvědomila, že dvě mechaniky nemám (mám teď jiný počítač :(). Takže to budu asi muset vše nejdřív uložit a pak vypálit, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
26.10.12 14:57
@KroutilovaM píše:
No teď jsem si uvědomila, že dvě mechaniky nemám (mám teď jiný počítač :(). Takže to budu asi muset vše nejdřív uložit a pak vypálit, že?

třeba to nero si to načte jaoby do sebe a hned jak si to načte tak vyjede mechanika a chce to po tobě čisté CD a hned se to vypálí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
26.10.12 14:57
@KroutilovaM píše:
No teď jsem si uvědomila, že dvě mechaniky nemám (mám teď jiný počítač :(). Takže to budu asi muset vše nejdřív uložit a pak vypálit, že?

ano

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
26.10.12 14:58
@zichisek píše:
třeba to nero si to načte jaoby do sebe a hned jak si to načte tak vyjede mechanika a chce to po tobě čisté CD a hned se to vypálí :nevim:

tak to je dobry system… to HT neumi… :( Zase mi ale prijde jednodussi nez Nero… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
zichisek
26.10.12 15:00
@Ema N. píše:
tak to je dobry system… to HT neumi… :( Zase mi ale prijde jednodussi nez Nero… :nevim:

Ono je to možná o zvyku, já v tom nedělám žádné šílenosti, ale pokud chci fakt jen něco „rozmnožit“ tak 2× kliknu a je to.

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
26.10.12 15:02
@zichisek píše:
Ono je to možná o zvyku, já v tom nedělám žádné šílenosti, ale pokud chci fakt jen něco „rozmnožit“ tak 2× kliknu a je to.

urcite je to o zvyku… ja jsem si zvykla prave na HT a pripada mi jednoduchy, ale vim, ze moji kamaradi taky pouzivaji jenom Nero a jsou velmi spokojeni… :palec:

• Citovat
  • Upravit
Navstevnice
26.10.12 15:04

Pro mě je v tomhle případě nejjednodušší překopírovat data z CD na hard disk a pak vypálit jako nová na CD, to přece umí normálně Windows a není potřeba žádný program.

• Citovat
  • Upravit
6216
26.10.12 15:17
@zichisek píše:
třeba to nero si to načte jaoby do sebe a hned jak si to načte tak vyjede mechanika a chce to po tobě čisté CD a hned se to vypálí :nevim:

zrovna tady na Nero malý kopíruju pohádky!! :palec: :palec: Přijde mi taky nejjednodušší, když člověk nechce dělat kouzla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.12 15:33

Můžete mi poradit, kde si má Nero stáhnout zdarma v ČJ? Všude jsou jen verze na cca 15 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová