Chci přestat kouřit

Anonymní
25.10.12 21:29

Chci přestat kouřit

Chci přestat kouřit, věřím že to dokážu, když manžel není doma (třeba 5dní) vůbec nepotřebuju kouřit ale jakmile přijede tak mi to prostě nedá :nevim:
Už jsem mu říkala že chci přestat a ať mi v tom trochu pomůže, prosila jsem ho ať chodí kouřit ven ale je to pro něj velkej problém :roll: (bydlíme v RD takže seběhne jen schody na zahradu) dokonce když řeknu že teď kouřit nechci tak mi tu cigaretu doslova cpe do pusy 8o
Prosím vás, jak ho mám opravdu přesvědčit že prostě kouřit nechci a jak ho donutit aby nekouřil doma?
Budu vděčná za každou radu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
25.10.12 21:36

No pokud nebere ohledy na Tebe (a na dítě jestli máte) tak to bude těžké - jestli to vůbec půjde :think:. Když je někdo zvyklý kouřit doma a je mu jedno, že v tom pak žije on i jeho rodina, těžko ze dne na den začne brát ohledy.. Leda mu vytisknout nějaký článek jak je zakouřené prostředí škodlivé - třeba pro ty děti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.12 21:41

Děti nemáme ale snažíme se. Já prosila i jeho aby přestal ale vydržel to den a byl na zabití, takže mě došlo že on prostě nepřestane. Ale já prostě nechci aby se kouřilo a hlavně ne doma, je z toho bordel a smrad :x nehledě na to že to leze do peněz

• Citovat
  • Upravit
646
25.10.12 22:06

Ahojik,

My jsme s manzelem prestali kourit zacatkem zari, prave proto, ze to lezlo do penez a ze to smrdelo a nechteli jsme to delat uz kvuli detem. Koupili jsme si elektrickou cigaretu, ale s nasim zapominanim jsme ji sem tam doma ponechali a cely den nebylo potom nic, az po prichodu domu…No a behem chvilinky uz jsme najednou nekourili..Pri predstave toho dusiciho smradu, natoz jake to bylo asi pro deti, a s velkym pranim po miminku (vlastni deti jeste nemam), jsme tedy prestali a nechybi nam to. Manzel pracuje na stavbe, ale prezil a preziva to a jsme na sebe opravdu pysni :-) Snad proste vymalovat a chodit ven, pokud chces, tak prvne s manzelem a potom proste at chodi sam.
Jinak, je konec rijna a dneska jsme meli pozitivni test :) takze to nekuractvi prece jen k necemu vedlo ;) snad prani po mimi bude velkou motivaci :-) drzim palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
25.10.12 22:10

My kouřili oba krabku denne, ac jsem k tomu byla skepticka, koupili jsme si e-cigaretu a fakt pomohla, kourime oba jen to, chlap je jeste lepsi, ja si treba k piti cigo dam, ale on ne a to bych to do nej v zivote nerekla…a dost usetrime, zadnej smrad a je to jen nikotin…myslis, ze by do toho sel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
25.10.12 22:12
@vehon70 píše:
My jsme s manzelem prestali kourit zacatkem zari, prave proto, ze to lezlo do penez a ze to smrdelo a nechteli jsme to delat uz kvuli detem. Koupili jsme si elektrickou cigaretu, ale s nasim zapominanim jsme ji sem tam doma ponechali a cely den nebylo potom nic, az po prichodu domu…No a behem chvilinky uz jsme najednou nekourili..Pri predstave toho dusiciho smradu, natoz jake to bylo asi pro deti, a s velkym pranim po miminku (vlastni deti jeste nemam), jsme tedy prestali a nechybi nam to. Manzel pracuje na stavbe, ale prezil a preziva to a jsme na sebe opravdu pysni :-) Snad proste vymalovat a chodit ven, pokud chces, tak prvne s manzelem a potom proste at chodi sam.
Jinak, je konec rijna a dneska jsme meli pozitivni test :) takze to nekuractvi prece jen k necemu vedlo ;) snad prani po mimi bude velkou motivaci :-) drzim palecky.

gratuluju :kytka: taky se snazime, mam spozdeni, ale na test jsem jeste srab :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
25.10.12 22:17

Kupte si e-cigarety, my s mužem kuřáci, hnusáci 30 a víc denně, kouřili jsme jen v pracovně, ale stejně to táhlo do bytu.
Muž kouří jen éčko, už skoro měsíc a je hospodskej, ne povaleč :mrgreen: provozuje hospodu, já si dám pár denně, nechci přestat uplně, moc mi to chutná, prostě cigára miluju ;) dám si tak 6-7 denně zbytek éčko, ale i s tím éčkem chodíme do pracovny, v bytě nekouříme, s klasikou na balkon :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.12 22:20

@Brambůrka10 el. cigaretu už jsme měli, on by nezvládl nekouřit tak jsem mu ji koupila a nic…furt jen že nic necejtí a ten jeho vražednej výraz k tomu :lol: Nechci po něm aby přestal, jen aby dal prostor mě abych já mohla přestat. Ty // by pro mě byli vysvobození protože by měl velkej důvod doma nekouřit a nenutit mě :) snad se brzo zadaří

• Citovat
  • Upravit
3478
25.10.12 22:25

Hele, nam sedl az treti model a napln, chce to zkouset..jinak promin, ale je to sobec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
25.10.12 22:26
@Anonymní píše:
@Brambůrka10 el. cigaretu už jsme měli, on by nezvládl nekouřit tak jsem mu ji koupila a nic…furt jen že nic necejtí a ten jeho vražednej výraz k tomu :lol: Nechci po něm aby přestal, jen aby dal prostor mě abych já mohla přestat. Ty // by pro mě byli vysvobození protože by měl velkej důvod doma nekouřit a nenutit mě :) snad se brzo zadaří

neni ecigáro jako ecigáro, a záleží čím si to plníš ;)

• Citovat
  • Upravit
3478
25.10.12 22:30
@K.Black píše:
neni ecigáro jako ecigáro, a záleží čím si to plníš ;)

to teda, ja na to nadavala jak cert, nez jsem to vychytala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.12 22:35

Chci přestat žrát

Jak mám docílit toho, abych přestala žrát.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
25.10.12 22:37
@Anonymní píše:

nežrat :lol: samozřejmě nesmí ani nikdo z rodiny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
646
25.10.12 22:44

:-)

@Brambůrka10 píše:
gratuluju :kytka: taky se snazime, mam spozdeni, ale na test jsem jeste srab :)
:-)

Dekujeme :-) ono to uz potom slo samo, jen se k tomu dokopat :-) premysleli jsme nad tim opravdu uz snad rok :-D a ja porad ze od zitrka uz ne..jako s dietou… No a ted… Prestali jsme kourit, asi jsem trosku vic bastila i diky tomu, ale nic moc extremniho a sup… :-) ja se taky bala s tim testikem, ale dneska to kalplo a ja jen doufam, ze bude vsechno v poradku, konecne :-) drzim pesticky :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
25.10.12 22:45
@Anonymní píše:

Ja bych ti skoro poradila zvykacky a tiktak nebo neco na ten styl :-) nebo pokrupkavat ovoce a zeleninku…ale i to mi bylo za tezko..ja se drzela spis zvykacek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová