Samsung Galaxy S III mini

1980
25.10.12 09:36

Samsung Galaxy S III mini

Brzy bude na trhu tahle nová verze Samsungu S III s přídomkem mini, uvažujete o ní někdo? Mám klasickou S III - super mobil ale stále ještě jsem si nezvykla na jeho velikost, např.,jdu venčit, pro něco se venku sehnu a mobil letí z kapsy nebo z bundy, tyhle dva modely jsem ještě nesrovnávala ale nad verzí,,mini,, dost přemýšlím o jeho pořízení, co vy, srovnával už někdo z vás parametry obou mobilů? Za případné odpovědi nebo postřehy moc díky. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1505
25.10.12 09:46

Tak to si počkám, aktuálně mám úplně stejný problém i myšlenku na změnu za mini… ale zase nechci úplně pidi telefon a funkce bych ráda celkem zachovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
25.10.12 10:19

Trochu už jsem koukla na parametry obou mobilů, místo velké čtyřjádrové S III verze mini pracuje s horším dvoujádrem, což by mi nevadilo, telefon má vyjít v polovině listopadu, takže si počkám, díky za odpověď ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
25.10.12 10:20

To by bylo super, S III jsem chtěla, ale když jsem viděla jaké to je kladivo (co do velikosti), to už bych mohla v kapse nosit notebook :mrgreen: Takže já o něm budu určitě uvažovat a když se objeví, asi půjdu do něj. I když teď jsem objevila funkční praktičnost xperie…tak uvidíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
25.10.12 10:25

Ten rozdíl vypadá zajímavě http://www.engadget.com/…-s-iii-mini/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
25.10.12 12:17

Teď koukám, že se dá už předobjednat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
25.10.12 12:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
25.10.12 12:34

Právě - porovnávám klasickou S III kterou mám s S III s přídomkem,,mini,, - ale jestli předobjednat a riskovat, že narazím na špatný kus a nebo počkat cca měsíc, než bude v klasických kamenných obchodech v prodeji :nevim: Velká S III je opravdu pádlo a nikam se mi nevejde, padá mi z kapes atd, mini bude o něco menší a skladnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
25.10.12 12:44

@Shreya a co budeš dělat s tou normální??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.10.12 15:41

Mám klasickou S III, a nad mini fakt neuvažuji, ten velký display mi naopak vyhovuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
25.10.12 16:01
@Hesovi píše:
@Shreya a co budeš dělat s tou normální??

Nejspíš zdědí někdo z rodiny, mamča, tchyně… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
25.10.12 19:04

@Shreya tak to mají štěstí :mrgreen: škoda, že nejsem z rodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
12.3.13 08:37

Zdravím, narazila jsem na tuhle diskusi a zajímá mě, jak teď vypadá situace s „mini“ verzí. Máte někdo? Já jsem si ji pořídila před cca měsícem a jsem moc spokojená. Kolegyně v práci má tu velkou a fakt je to hrozný dělo. Jediná věc, se kterou mám u toho svého trošku problém, že telefon dost často, když je v klidu, se sám od sebe ne chvilku rozsvítí a po chvilce zase zhasne. Všimla jsem si toho třeba když byl na nabíječce nebo někdy, když mám zapnutý přehrávač hudby. Je to normální? Dělá to takhle až v poslední době. Asi to ničemu moc nevadí, ale víc se mi díky tomu vybíjí baterka. Poradíte někdo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.13 14:20

Ahoj holky, taky jsem si pořídila verzi mini a teď řeším pouzdro. Líbí se mi flip (otevírání na knížku) ale nevím jak moc je to praktické. Když hodím mobil do kebalky zda se to neotevře a tím nezvyýši pravděpodobnost že si poškrábu displej. Nechtěla jsme klasické silikonové právě kvůli tomu abych ochránila i přední displej a nějak se nemůžu rozhodnout. Jaké pouzdra máte vy a s čím jste spokojené a s čím naopak ne?
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
25.3.13 20:07

@Michaela 2012 Tak já mám klasiku pouzdro na zasunutí, ale chtěla bych si pořídit zadní kryt a na displej dat ochrannou folii. Tím pádem nemusím řešit pouzdro, telefon prostě vezmu a hodím do kabelky. Ale chci, aby zadní kryt měl drsnej povrch, telefon sám o sobě je celej takovej hladkej a kluzkej :) To mi na něm celkem vadí. Potom mě ještě „drásá“ chybějící notifikační dioda upozorňující na zmeškaný hovor nebo sms. No co už… :nevim: Jinak si myslím, že pouzdro „knížka“ by se ti v kabelce jen tak otevřít nemělo. Ale tohle pouzdro má kolegyně známá a prý není moc praktické při manipulaci jednoruč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová