Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Brzy bude na trhu tahle nová verze Samsungu S III s přídomkem mini, uvažujete o ní někdo? Mám klasickou S III - super mobil ale stále ještě jsem si nezvykla na jeho velikost, např.,jdu venčit, pro něco se venku sehnu a mobil letí z kapsy nebo z bundy, tyhle dva modely jsem ještě nesrovnávala ale nad verzí,,mini,, dost přemýšlím o jeho pořízení, co vy, srovnával už někdo z vás parametry obou mobilů? Za případné odpovědi nebo postřehy moc díky. L.
Tak to si počkám, aktuálně mám úplně stejný problém i myšlenku na změnu za mini… ale zase nechci úplně pidi telefon a funkce bych ráda celkem zachovala…
Trochu už jsem koukla na parametry obou mobilů, místo velké čtyřjádrové S III verze mini pracuje s horším dvoujádrem, což by mi nevadilo, telefon má vyjít v polovině listopadu, takže si počkám, díky za odpověď
.
To by bylo super, S III jsem chtěla, ale když jsem viděla jaké to je kladivo (co do velikosti), to už bych mohla v kapse nosit notebook
Takže já o něm budu určitě uvažovat a když se objeví, asi půjdu do něj. I když teď jsem objevila funkční praktičnost xperie…tak uvidíme ![]()
Ten rozdíl vypadá zajímavě http://www.engadget.com/…-s-iii-mini/
Právě - porovnávám klasickou S III kterou mám s S III s přídomkem,,mini,, - ale jestli předobjednat a riskovat, že narazím na špatný kus a nebo počkat cca měsíc, než bude v klasických kamenných obchodech v prodeji
Velká S III je opravdu pádlo a nikam se mi nevejde, padá mi z kapes atd, mini bude o něco menší a skladnější…
Mám klasickou S III, a nad mini fakt neuvažuji, ten velký display mi naopak vyhovuje ![]()
@Hesovi píše:
@Shreya a co budeš dělat s tou normální??
Nejspíš zdědí někdo z rodiny, mamča, tchyně… ![]()
Zdravím, narazila jsem na tuhle diskusi a zajímá mě, jak teď vypadá situace s „mini“ verzí. Máte někdo? Já jsem si ji pořídila před cca měsícem a jsem moc spokojená. Kolegyně v práci má tu velkou a fakt je to hrozný dělo. Jediná věc, se kterou mám u toho svého trošku problém, že telefon dost často, když je v klidu, se sám od sebe ne chvilku rozsvítí a po chvilce zase zhasne. Všimla jsem si toho třeba když byl na nabíječce nebo někdy, když mám zapnutý přehrávač hudby. Je to normální? Dělá to takhle až v poslední době. Asi to ničemu moc nevadí, ale víc se mi díky tomu vybíjí baterka. Poradíte někdo? ![]()
Ahoj holky, taky jsem si pořídila verzi mini a teď řeším pouzdro. Líbí se mi flip (otevírání na knížku) ale nevím jak moc je to praktické. Když hodím mobil do kebalky zda se to neotevře a tím nezvyýši pravděpodobnost že si poškrábu displej. Nechtěla jsme klasické silikonové právě kvůli tomu abych ochránila i přední displej a nějak se nemůžu rozhodnout. Jaké pouzdra máte vy a s čím jste spokojené a s čím naopak ne?
Děkuji ![]()
@Michaela 2012 Tak já mám klasiku pouzdro na zasunutí, ale chtěla bych si pořídit zadní kryt a na displej dat ochrannou folii. Tím pádem nemusím řešit pouzdro, telefon prostě vezmu a hodím do kabelky. Ale chci, aby zadní kryt měl drsnej povrch, telefon sám o sobě je celej takovej hladkej a kluzkej
To mi na něm celkem vadí. Potom mě ještě „drásá“ chybějící notifikační dioda upozorňující na zmeškaný hovor nebo sms. No co už…
Jinak si myslím, že pouzdro „knížka“ by se ti v kabelce jen tak otevřít nemělo. Ale tohle pouzdro má kolegyně známá a prý není moc praktické při manipulaci jednoruč…