Vánoční čas

39
24.10.12 10:33

Vánoční čas

Ahoojky, tak tady právě sedím v obýváku, malá spinká v ložnici, koukám z okna a říkám si, že bych celej listopad přeskočila.. A začla rovnou 1.prosincem, kdy už budeme mít hotovej vánoční úklid, vyzdobená okna, začneme péct cukroví, celej byt bude provoněnej, mohlo by do toho všeho sněžit, koledy budou puštěny, budem si zpívat.. achh - já tu vánoční atmosféru miluju.. :) Tu atmosféru, tu vůůni.. Proč se většina lidí stresuje z nákupů a má nervy, že nic nestíhá, když je možnost se na to podívat z tý druhý stránky a vše si táááák užívat. Máte to taky tak, holky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
24.10.12 10:35

Mám to taky tak! Prosinec bude super!!! Nějaký dárky už mám, ale absolutně se nehodlám stresovat ničím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.10.12 10:36

Jej, ty jsi muj clovek!!! Presne, ja Vanoce miluju a ano, dokazu chapat lidi, co se temi svatky stresuji, ale prijde mi, ze nedelaji nic pro to, aby se toho stresu zbavili a treba nakoupili darky v prubehu roku, pousteli si hezke vanocni koledy, pekli s detma cukrovi, ja to miluju, to zdobeni, vuni, proste atmosferu Vanoc! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.10.12 10:36

Práávě, já si myslim, že o tom to je, nenervovat se, prostě si to užívaat.. aaa.. já si snad ty vánoční koledy pustím už ted.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.10.12 10:37

Vánoční období si užívámm pro mě to není stres. Jen mám občas problém vymyslet co za dárky. Ale každopádně listopad pro mě není ničím romantický a taky bych ho hnedle vypustila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
24.10.12 10:38

Taky to tak mame :palec: uz se na ty letosni silene tesim - poprve jako rodina :dance:
vune, zapalene svicky, pohoda, tepla vana :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505

Tak to jsme na tom úplně stejně :-) Vánoce miluju, ale letos se těším obzvlášť! Jednak budeme s manželem na Vánoce poprvé sami, budeme si dělat své Vánoce, prostě rodina a jednak po okolo Vánoc, po Vánocích, čekáme našeho prvního synka :-)

Jééé, jak já bych ten listopad ráda přeskočila a vrhla se na Vánoce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
@alicenicka píše:
Práávě, já si myslim, že o tom to je, nenervovat se, prostě si to užívaat.. aaa.. já si snad ty vánoční koledy pustím už ted.. :)

Já už si je týden zpívám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.12 10:40

http://www.youtube.com/watch?…

Na Vánocích miluju tuhle písničku, ta jim vždycky dodá atmosféru. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
24.10.12 10:40
@LaBaM píše:
Já už si je týden zpívám :mrgreen:

ja uz je dceri zpivala pred mesicem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.10.12 10:41

@alicenicka ja uz jedu na koledach skoro 14 dni, jakmile tady zacly mlhy, tak na me padla vanocni nalada :)… taky jsem uz pekla pernicky, takze nam to tady uz i voni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.10.12 10:42

Jééé..Super diskuse.. :potlesk: :palec:
Máme to taky tak..Prosinec je krásný měsíc..A je to u nás přesně tak jak píšete, koledy, pečeme cukroví..Je to prostě super..A náš malý má ještě do toho všeho 4.prosince narozeniny, takže té radosti je tam fakt plno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11522
24.10.12 10:43
@skritek Petra píše:
@alicenicka ja uz jedu na koledach skoro 14 dni, jakmile tady zacly mlhy, tak na me padla vanocni nalada :)… taky jsem uz pekla pernicky, takze nam to tady uz i voni :)

8o :potlesk: ja to vidim zase az zacatkem prosince, jinak bych to vsechno do Vanoc se*rala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622

Já se u toho příspěvku culím a mráz mi běhá po zádech :srdce: Miluju Vánoce, nidky sem nepochopila ty řeči o stresech a shonu a komerci 8o 8o Jaký si to uděláš, takový to máš…Ale já mám ráda i ten listopad - čím dýl se těším, tím líp :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848

Mám to úúúplně stejně. Miluju předvánoční období, tu atmosféru… Je to nej období roku. A předvánoční stres je pro mě cizí slovo, neznám. Já si tohle období užívám fakt naplno a nenechám si ho ničím a nikým kazit. Zrovna včera jsem si pouštěla vánoční písničku od Sinatry :mrgreen: Jako malá jsem se hrozně bála, že až vyrostu, tak pro mě Vánoce ztratí své kouzlo, neztratily ;) Jsem natěšená jak malé děcko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová