Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Vanocomilky, taky uz se strasne tesim!! Letos budeme poprve ctyri, uz se moc tesim, az se vsichni vyfotime u stromecku- sice klise, ale to musi byt!! Tak at nam to cekani na kapra a darecky rychle utece ![]()
Darecky uz mam vymyslene, pect budu, az budou prcci spat a stres hodlam prenechat jinym
Tak Vanocum zdar!!
@alsem píše:
ja uz je dceri zpivala pred mesicem
Brácha, když byl malý, tak měl úchylku, že si pouštěl koledy v červnu ![]()
@malaVetrackova píše:
http://www.youtube.com/watch?…Na Vánocích miluju tuhle písničku, ta jim vždycky dodá atmosféru.
Tuhle miluju úplně nejvíc, je božííí ![]()
@alsem mi povidej, kolem toho chodime jak kolem horkych brambor, obcas uzobneme, ono totiz cukrovi celkove chutna uplne nejlepe kradene pred Vanocemi, jakmile je Stedry Den a je to nachystane na stole, tak uz chut pomalu ani nemam ![]()
Jeee kéž by to šlo. Už jsem na vánoce opravdu natěšená. Budou to první vánoce s naším prďolkou, takže o to to bude hezčí
Nejradši bych už vytáhla ozdoby a začala si zdobit byt ![]()
@skritek Petra Jo jo, přesně tak. Nejlepší je cukroví sotva sundané z plechu
Jsi mi udělala „laskominy“
Asi se už taky vrhnu na perníčky, protože ta vůůůně…
tu taky miluju…
@malaVetrackova píše:
http://www.youtube.com/watch?…Na Vánocích miluju tuhle písničku, ta jim vždycky dodá atmosféru.
@Petiik píše:
Mám to úúúplně stejně. Miluju předvánoční období, tu atmosféru… Je to nej období roku. A předvánoční stres je pro mě cizí slovo, neznám. Já si tohle období užívám fakt naplno a nenechám si ho ničím a nikým kazit. Zrovna včera jsem si pouštěla vánoční písničku od SinatryJako malá jsem se hrozně bála, že až vyrostu, tak pro mě Vánoce ztratí své kouzlo, neztratily
Jsem natěšená jak malé děcko
Zrovna včera jsme se o tom bavili s ženskýma na hřišti..Je fakt, že když se člověk dostane do té puberty, tak už ty Vánoce tak neprožívá, když mi bylo takových 16,tak jsem nechápala mamku a tu její vánoční náladu.. ![]()
Ale když máš potom vlastní dítě, tak se to zase vrátí a zase jsi jako malá holka, co se těší na Ježíška..Je to fakt krásný svátek.. ![]()
@skritek Petra píše:
@alsem mi povidej, kolem toho chodime jak kolem horkych brambor, obcas uzobneme, ono totiz cukrovi celkove chutna uplne nejlepe kradene pred Vanocemi, jakmile je Stedry Den a je to nachystane na stole, tak uz chut pomalu ani nemam
presne tak ![]()
jinak my budeme mit i poprve kapra ve vane
juchu
![]()
a jeste si drzim na letosni Vanoce palce, protoze poprve budu smazit kapra a delat bram. salat ![]()
Díky za tuhle diskuzi. Na Vánoce se už ladím dlouho, okolí mě moc nechápe
Ale už se těším na výzdobu, cukroví, pohádky a tu náladu. Miluju, když jdu večer domů z procházky a v oknech domů jsou světýlka. Miluju i tu praštěnou výzdobu v obchoďákách, ale ta by mohla opravdu být až od adventu ![]()
@Silwinka87 Jsem asi zvláštní případ, ale já jsem Vánoce milovala i v pubertě
Ale je fakt, že většina vrstevníků se těšila spíš na „chlastací svátek“ Silvestr ![]()
@alsem joj, kapr ve vane, zavidim
… to mi budeme mit az prestavime koupelnu a budeme mit jak sprchac, tak vanu, abychom si na Vanoce nesmrdeli pod nos
… a az bude cipisek dostatecne veliky, aby chapal, ze rybycka plavajici ve vane neni nic, s cim by se mel koupat spolecne ![]()
@Nainuva píše:
Díky za tuhle diskuzi. Na Vánoce se už ladím dlouho, okolí mě moc nechápeAle už se těším na výzdobu, cukroví, pohádky a tu náladu. Miluju, když jdu večer domů z procházky a v oknech domů jsou světýlka. Miluju i tu praštěnou výzdobu v obchoďákách, ale ta by mohla opravdu být až od adventu
Taky se mi vždycky líbí výzdoba ve městě, když už je venku tma a nejlepší je, když k tomu nasněží..To je potom nááádhera.. ![]()
@Nainuva píše:
Díky za tuhle diskuzi. Na Vánoce se už ladím dlouho, okolí mě moc nechápeAle už se těším na výzdobu, cukroví, pohádky a tu náladu. Miluju, když jdu večer domů z procházky a v oknech domů jsou světýlka. Miluju i tu praštěnou výzdobu v obchoďákách, ale ta by mohla opravdu být až od adventu
souhlasim naprosto, co by byly Vanoce bez preplacanych vyloh a Popelky v televizi, at ziji ceske krasne pohadky! ![]()