Vánoční čas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
352
24.10.12 10:44

Ahoj Vanocomilky, taky uz se strasne tesim!! Letos budeme poprve ctyri, uz se moc tesim, az se vsichni vyfotime u stromecku- sice klise, ale to musi byt!! Tak at nam to cekani na kapra a darecky rychle utece :mrgreen:
Darecky uz mam vymyslene, pect budu, az budou prcci spat a stres hodlam prenechat jinym 8) Tak Vanocum zdar!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
24.10.12 10:44
@alsem píše:
ja uz je dceri zpivala pred mesicem :lol:

Brácha, když byl malý, tak měl úchylku, že si pouštěl koledy v červnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
24.10.12 10:45
@malaVetrackova píše:
http://www.youtube.com/watch?…Na Vánocích miluju tuhle písničku, ta jim vždycky dodá atmosféru. :srdce:

Tuhle miluju úplně nejvíc, je božííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.10.12 10:46

@alsem mi povidej, kolem toho chodime jak kolem horkych brambor, obcas uzobneme, ono totiz cukrovi celkove chutna uplne nejlepe kradene pred Vanocemi, jakmile je Stedry Den a je to nachystane na stole, tak uz chut pomalu ani nemam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
24.10.12 10:47

Jeee kéž by to šlo. Už jsem na vánoce opravdu natěšená. Budou to první vánoce s naším prďolkou, takže o to to bude hezčí :mrgreen: Nejradši bych už vytáhla ozdoby a začala si zdobit byt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
24.10.12 10:48

@skritek Petra Jo jo, přesně tak. Nejlepší je cukroví sotva sundané z plechu :palec: Jsi mi udělala „laskominy“ :mrgreen: Asi se už taky vrhnu na perníčky, protože ta vůůůně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017

:pankac: tu taky miluju…

@malaVetrackova píše:
http://www.youtube.com/watch?…Na Vánocích miluju tuhle písničku, ta jim vždycky dodá atmosféru. :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@Petiik píše:
Mám to úúúplně stejně. Miluju předvánoční období, tu atmosféru… Je to nej období roku. A předvánoční stres je pro mě cizí slovo, neznám. Já si tohle období užívám fakt naplno a nenechám si ho ničím a nikým kazit. Zrovna včera jsem si pouštěla vánoční písničku od Sinatry :mrgreen: Jako malá jsem se hrozně bála, že až vyrostu, tak pro mě Vánoce ztratí své kouzlo, neztratily ;) Jsem natěšená jak malé děcko :dance:

Zrovna včera jsme se o tom bavili s ženskýma na hřišti..Je fakt, že když se člověk dostane do té puberty, tak už ty Vánoce tak neprožívá, když mi bylo takových 16,tak jsem nechápala mamku a tu její vánoční náladu.. :mrgreen:
Ale když máš potom vlastní dítě, tak se to zase vrátí a zase jsi jako malá holka, co se těší na Ježíška..Je to fakt krásný svátek.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
24.10.12 10:49

@Petiik Skvělá! Koledy ani neposlouchám.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
24.10.12 10:50
@skritek Petra píše:
@alsem mi povidej, kolem toho chodime jak kolem horkych brambor, obcas uzobneme, ono totiz cukrovi celkove chutna uplne nejlepe kradene pred Vanocemi, jakmile je Stedry Den a je to nachystane na stole, tak uz chut pomalu ani nemam :)

presne tak :lol:
jinak my budeme mit i poprve kapra ve vane :palec: juchu :dance: :D
a jeste si drzim na letosni Vanoce palce, protoze poprve budu smazit kapra a delat bram. salat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
24.10.12 10:50

Díky za tuhle diskuzi. Na Vánoce se už ladím dlouho, okolí mě moc nechápe :mrgreen: Ale už se těším na výzdobu, cukroví, pohádky a tu náladu. Miluju, když jdu večer domů z procházky a v oknech domů jsou světýlka. Miluju i tu praštěnou výzdobu v obchoďákách, ale ta by mohla opravdu být až od adventu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
24.10.12 10:52

@Silwinka87 Jsem asi zvláštní případ, ale já jsem Vánoce milovala i v pubertě :mrgreen: Ale je fakt, že většina vrstevníků se těšila spíš na „chlastací svátek“ Silvestr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.10.12 10:52

@alsem joj, kapr ve vane, zavidim :oops:… to mi budeme mit az prestavime koupelnu a budeme mit jak sprchac, tak vanu, abychom si na Vanoce nesmrdeli pod nos :)… a az bude cipisek dostatecne veliky, aby chapal, ze rybycka plavajici ve vane neni nic, s cim by se mel koupat spolecne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.10.12 10:54
@Nainuva píše:
Díky za tuhle diskuzi. Na Vánoce se už ladím dlouho, okolí mě moc nechápe :mrgreen: Ale už se těším na výzdobu, cukroví, pohádky a tu náladu. Miluju, když jdu večer domů z procházky a v oknech domů jsou světýlka. Miluju i tu praštěnou výzdobu v obchoďákách, ale ta by mohla opravdu být až od adventu :roll:

Taky se mi vždycky líbí výzdoba ve městě, když už je venku tma a nejlepší je, když k tomu nasněží..To je potom nááádhera.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
5505
24.10.12 10:54
@Nainuva píše:
Díky za tuhle diskuzi. Na Vánoce se už ladím dlouho, okolí mě moc nechápe :mrgreen: Ale už se těším na výzdobu, cukroví, pohádky a tu náladu. Miluju, když jdu večer domů z procházky a v oknech domů jsou světýlka. Miluju i tu praštěnou výzdobu v obchoďákách, ale ta by mohla opravdu být až od adventu :roll:

souhlasim naprosto, co by byly Vanoce bez preplacanych vyloh a Popelky v televizi, at ziji ceske krasne pohadky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová