Vánoční čas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1848
28.10.12 09:45

Holky tak jsem se dneska ráno vzbudila a moje první cesta byla samozřejmě k oknu ;) A tam bílo :mrgreen: Měla jsem radost jak malé děcko a hned jsem to šla hlásit příteli - ten moje nadšení samozřejmě nesdílel :roll: Teď už je to vánoční atmosféra se vším všudy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
28.10.12 10:42

Holky a jake delate cukrovi? takove ty klasiky udelam, ale chtela bych vyzkouset neco noveho, dobreho a jednoducheho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.10.12 11:20

@alsem http://www.zenaazivot.cz/…i-expres/79/ u nás dělala mamka minule tohle. Jednoduché a je to něco nového :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
28.10.12 11:33

@Naunuva tak tohle rozhodne vyzkousim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.10.12 11:46

Ahojte..

No, u nás byli ráno trochu zasněžené střechy, ale už to roztálo, takže nic moc..
Já mám bundu ještě z loňska, ale nevím kam jsem si loni dala kozačky, musím je najít. :mrgreen:
Můj dneska po práci běží do obchodu malému pro zimní boty, měli jsme tak objednané, tak snad už tam budou…
Můj má naštěstí všechno, akorát nemůžu najít rukávy k pracovní bundě, on si je na jaře odepl a neví kam je dal.. :lol:

Jinak, já peču klasiku, perníčky, linecké, rohlíčky, pařížské rohlíčky, udělám ještě karamelové oplatky a ještě něco, ale to jsem se ještě nerozhodla.. :think:
Jupíííííííííí :dance: Vánoce se blíží… :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
11522
28.10.12 11:58

Parizske rohlicky? to vubec neznam…posilam pohled z okna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.10.12 12:04
@alsem píše:
Parizske rohlicky? to vubec neznam…posilam pohled z okna :mrgreen:

http://www.toprecepty.cz/…ke-rohlicky/
Moje mamka je dělá už několik let, já jsem je dělala sama poprvé loni, neměla jsem je moc pěkné(trošku hrbaté :lol: )ale chuťově byly výborné..

• Citovat
  • Upravit
11522
28.10.12 12:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
28.10.12 12:15

Já se letošní Vánoce moc těším, loni jsem měla měsíc do termínu a nic se mi už moc nechtělo, ale letos bude mít malá 11 měsíců, takže to bude úplně jiné, než loni, moc se těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.10.12 12:33
@Katuskka píše:
Já se letošní Vánoce moc těším, loni jsem měla měsíc do termínu a nic se mi už moc nechtělo, ale letos bude mít malá 11 měsíců, takže to bude úplně jiné, než loni, moc se těším :srdce:

Jo jo, s tím malým tvorečkem, které valí oči na stromeček je to mnohem lepší :srdce: Náš malý měl na první Vánoce 20 dní.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4569
29.10.12 12:52

Tak u nás dneska krásně chumelí, pouštím koledy, uklízím a peču vánočku :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
29.10.12 13:01
@Haňulík píše:
Tak u nás dneska krásně chumelí, pouštím koledy, uklízím a peču vánočku :mrgreen: :dance:

me taky to uklizeni v tom pocasi nejak vic,,bavi" :mrgreen: chytla bych se i umivani oken, ale neni hlidani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
29.10.12 13:17

Přidávám jeden recept na nepečenou vánoční dobrotu, my ji prostě milujeme

http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
29.10.12 15:54

Kdybych jedla svestky, visne a nebo alespon tresne, tak bych je udelala, vypada to lakave…co by se dalo pouzit misto nich? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
29.10.12 17:11
@alsem píše:
me taky to uklizeni v tom pocasi nejak vic,,bavi" :mrgreen: chytla bych se i umivani oken, ale neni hlidani :lol:

no já to mytí oken trošku prošvihla ale má se oteplit tak si počkám, ted se mi zdá hrozná zima 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová