Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak jsem se dneska ráno vzbudila a moje první cesta byla samozřejmě k oknu
A tam bílo
Měla jsem radost jak malé děcko a hned jsem to šla hlásit příteli - ten moje nadšení samozřejmě nesdílel
Teď už je to vánoční atmosféra se vším všudy ![]()
Holky a jake delate cukrovi? takove ty klasiky udelam, ale chtela bych vyzkouset neco noveho, dobreho a jednoducheho ![]()
@alsem http://www.zenaazivot.cz/…i-expres/79/ u nás dělala mamka minule tohle. Jednoduché a je to něco nového ![]()
No, u nás byli ráno trochu zasněžené střechy, ale už to roztálo, takže nic moc..
Já mám bundu ještě z loňska, ale nevím kam jsem si loni dala kozačky, musím je najít. ![]()
Můj dneska po práci běží do obchodu malému pro zimní boty, měli jsme tak objednané, tak snad už tam budou…
Můj má naštěstí všechno, akorát nemůžu najít rukávy k pracovní bundě, on si je na jaře odepl a neví kam je dal.. ![]()
Jinak, já peču klasiku, perníčky, linecké, rohlíčky, pařížské rohlíčky, udělám ještě karamelové oplatky a ještě něco, ale to jsem se ještě nerozhodla.. ![]()
Jupíííííííííí
Vánoce se blíží…
![]()
@alsem píše:
Parizske rohlicky? to vubec neznam…posilam pohled z okna
http://www.toprecepty.cz/…ke-rohlicky/
Moje mamka je dělá už několik let, já jsem je dělala sama poprvé loni, neměla jsem je moc pěkné(trošku hrbaté
)ale chuťově byly výborné..
Já se letošní Vánoce moc těším, loni jsem měla měsíc do termínu a nic se mi už moc nechtělo, ale letos bude mít malá 11 měsíců, takže to bude úplně jiné, než loni, moc se těším ![]()
@Katuskka píše:
Já se letošní Vánoce moc těším, loni jsem měla měsíc do termínu a nic se mi už moc nechtělo, ale letos bude mít malá 11 měsíců, takže to bude úplně jiné, než loni, moc se těším
Jo jo, s tím malým tvorečkem, které valí oči na stromeček je to mnohem lepší
Náš malý měl na první Vánoce 20 dní.. ![]()
Tak u nás dneska krásně chumelí, pouštím koledy, uklízím a peču vánočku
![]()
@Haňulík píše:
Tak u nás dneska krásně chumelí, pouštím koledy, uklízím a peču vánočku![]()
me taky to uklizeni v tom pocasi nejak vic,,bavi"
chytla bych se i umivani oken, ale neni hlidani ![]()
Přidávám jeden recept na nepečenou vánoční dobrotu, my ji prostě milujeme
Kdybych jedla svestky, visne a nebo alespon tresne, tak bych je udelala, vypada to lakave…co by se dalo pouzit misto nich? ![]()
@alsem píše:
me taky to uklizeni v tom pocasi nejak vic,,bavi"chytla bych se i umivani oken, ale neni hlidani
no já to mytí oken trošku prošvihla ale má se oteplit tak si počkám, ted se mi zdá hrozná zima ![]()