Vánoční čas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
29.10.12 17:20
@Haňulík píše:
no já to mytí oken trošku prošvihla ale má se oteplit tak si počkám, ted se mi zdá hrozná zima 8o

Taky počkám, až se trochu oteplí..Teď se mi ty okna fakt dělat nechtějí.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
10975
29.10.12 17:37

@alsem No, myslím, že použít se dá cokoli, co se bude dát obalit, takže klidně i mandle, oříšky, my dávali i sušené švestky, takže třeba meruňky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
30.10.12 13:07

:D k odpolední siestě jsem si pustila pohádku Anděl Páně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
3.12.12 14:52

Ahoj holky,
zdravím Vás. :lol:
V říjnu, když jsme měla blbou náladu, mě tahle diskuse úplně „nakopla“.
Jak se Vám daří nyní o měsíc později?

My jsme o víkendu byli na adventní výstavě, výzdoba v bytě ve výšce 1m a více skoro hotová /níž by skončila rozšmelcovaná v ručičkách či puse/, pouštím vánoční hudbu z odkazů v téhle diskusi a…

Co u Vás nového po měsíci?
Zdraví Daniela :mavam:

Příspěvek upraven 03.12.12 v 15:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
3.12.12 15:05

@daniela4 Tak u nás už zavonělo pár kousků vánočního cukroví, včera jsme zapálili první adventní svíčku…výzdoba ještě není hotová, protože nějaké „komponenty“ schází. Děti mají nakreslené dopisy pro Ježíška a já se musím ke psaní teprve dokopat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
3.12.12 18:53

Ahoj holky. U nás ještě žádný Advent není. Doděláváme si nové bydlení, do kterého jsem si umanula, že se přestěhujeme do Vánoc (už bylo stěhování několikrát odloženo). Takže se mi nechtějí zdobit současné pokojíčky, už takhle je tu k nehnutí. Tak snad se přestěhujeme do 10-ti dnů, jak manžel slíbil, jinak budu zase fofrovat těsně před Vánoci a já už bych taky chtěla poslouchat Vánoční hudbu :,( Miluju Vánoce a vánoční atmosféru, kor když máme dceru, tak jí to chci taky plně dopřát. A to, že teď Vánoce vůbec nestíháme, je fakt na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
9.12.12 17:30

Našla jsem rádio, co hraje jen koledy:
http://www.poslouchej.net/…-Koledy.html
Hezký advent :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
10.12.12 17:00

Holky, fakt se těšim, až budeme přestěhovaný, pustim si v rádiu vánoční písničky, uvařim svařák a budu naprosto spokojená. Chodíte nakupovat vánoční dárky? My byly s dcerou na chvilku v obchodech a po pěti minutách jsem byla tak znechucená z těch davů, že jsem mazala domů jak namydlený blesk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová