Vánoční čas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1505
24.10.12 10:56
@Petiik píše:
@Silwinka87 Jsem asi zvláštní případ, ale já jsem Vánoce milovala i v pubertě :mrgreen: Ale je fakt, že většina vrstevníků se těšila spíš na „chlastací svátek“ Silvestr :nevim:

Já Vánoce miluju pořád, ale je fakt, že v pubertě to bylo slabší… nejvíc jsem milovala, že já jako starší sestra v noci s taťkou začala zdobit stromek, aby ho nám (no, bráchovi) přinesl jako Ježíšek… a on šel třeba čůrat a my museli být bez světla, ticho… aby to nepoznal. Pak když na Štědrý den křičel, že vidí zlatý žebřík do nebe atd. :mrgreen: Prostě s dětmi to každopádně jsou ty nej Vánoce :mrgreen: Letos budeme mít premiéru s manželem jen spolu, tak se nemůžu dočkat a příští rok už budou zvědavá očička na stromeček našeho prcka taky svítit :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.10.12 10:57

Jóóóó..Pohádky.. :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
2028
24.10.12 10:58
@malaVetrackova píše:
http://www.youtube.com/watch?…Na Vánocích miluju tuhle písničku, ta jim vždycky dodá atmosféru. :srdce:

Hned jsem si jí pustila a podle toho, jak se malá vlní bude mít i u nás úspěch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
24.10.12 10:59

Me ty pohadky zase nejak moc neberou, je to porad dokola :nevim: klidne bych jen tise sedela nekde u krbu a uzivala si tu atmosferu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
24.10.12 11:00

@LaBaM Jo jo, s dětma je ta atmosfére úplně nej nej nej. Taky se těším, až budu chystat Vánoce pro prcka. Myslela jsem, že už to budou ty letošní, tak snad příští rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
24.10.12 11:00

Jo, výzdobu v oknech taky miluju, koledy a jakýkoliv písničky s vánoční tematikou mi plní počítač, miluju vánoční trhy a punč a sníh, pečení cukroví a pohádky a všechno, na Vánocích prostě miluju všechno :mrgreen: A letos SNAD přemluvím rodinu, abychom poprvé strávili Vánoce na chalupě v Jeseníkách - sníh, ticho a klid, vánoční večerní procházka :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.10.12 11:01

@Petiik drzim palce, at se prani brzy vyplni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aff
1267

Wham už hraje už i u mě :D :D ještě mám ráda Janka, to je taková klasika http://www.youtube.com/watch?…
: taky už se těším na Vánoce od září!!!miluju tu atmosféru kdy za okny sněží, cukroví se peče a voní po celém domě. Letos jsem se zařekla že žádný stres z dárků nebude, nebaví mě vymýšlet co koupit tomu a co tomu, když si vše potřebné koupí sami. Dárky by se měly dávat jen dětem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@meringa jsem ráda, že jsem takhle pomohla.. :dance:, já si jí zatím můžu pouštet jen do bříška.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622

Jo a já milovala Vánoce vždycky - akorát mezi 13 - 15 rokem mi o Vánocích lezli na nervy naši :lol: :lol: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
24.10.12 11:03

@skritek Petra Moc děkuji :hug: Pozitivní test by byl asi ještě lepší dárek než barbína motorkářka, kterou jsem dostala někdy v deseti letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
24.10.12 11:06

Taky se vánocema nestresuju, dokonce ani nekonám vánoční úklid, proč bych měla smýčit jak pako zrovna v listopadu, mýt okna v mrazech? :lol:
Peněz taky moc není, ale nenervím se tím, prostě tak jako jiné roky zase nebudou veledary, ale voňavý stromeček, oheň v krbu, nějaké cukroví a štědrodenní válečka u pohádek.
Taky odpoledne chodíme do kostela pro betlémské světýlko, projdem se po trzích, dáme svařáček…
dřív jsme chodili i na večerní mši do kostela (nejsme věřící, ale líbí se mi ta atmosféra), ale s prckem to asi vynecháme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.10.12 11:06

@Petiik tak tomu bych i verila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
24.10.12 11:07
@Aff píše:
Wham už hraje už i u mě :D :D ještě mám ráda Janka, to je taková klasika http://www.youtube.com/watch?… : taky už se těším na Vánoce od září!!!miluju tu atmosféru kdy za okny sněží, cukroví se peče a voní po celém domě. Letos jsem se zařekla že žádný stres z dárků nebude, nebaví mě vymýšlet co koupit tomu a co tomu, když si vše potřebné koupí sami. Dárky by se měly dávat jen dětem :)

taky miluju tyhle vánoční písničky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
24.10.12 11:07

Zrovna dnes jsem nad tím také přemýšlela :) a jelikož se to blíží, pustila jsem se do mytí oken :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová