Vánoční čas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2673
24.10.12 11:08

Vánoce úplně miluju, všude po bytě si to zdobím a miluju vůni živého stromku. Těším se hlavně kvůli dětem :srdce: Dárky jsem kupovala od srpna takže mám skoro nakoupeno.
Co teda na Vánocích nesnáším jsou narvaný obchodáky k prasknutí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
24.10.12 11:09
@Mar__tanka1983 píše:
Taky se vánocema nestresuju, dokonce ani nekonám vánoční úklid, proč bych měla smýčit jak pako zrovna v listopadu, mýt okna v mrazech? :lol:
Peněz taky moc není, ale nenervím se tím, prostě tak jako jiné roky zase nebudou veledary, ale voňavý stromeček, oheň v krbu, nějaké cukroví a štědrodenní válečka u pohádek.
Taky odpoledne chodíme do kostela pro betlémské světýlko, projdem se po trzích, dáme svařáček…
dřív jsme chodili i na večerní mši do kostela (nejsme věřící, ale líbí se mi ta atmosféra), ale s prckem to asi vynecháme…

Tak teď jsi popsala moje ideální Vánoce! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
24.10.12 11:11

Taky mam rada myti oken v mrazech, k tem Vanocim to proste nejak patri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.10.12 11:13

@malaVetrackova ty jsi můj člověk :hug: :hug: :hug: Tu pisničku mám ráda :srdce:
Taky bych vypustila listopad a začala rovnou prosincem :dance: :dance: Bože, jak já miluju vánoční čas :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
24.10.12 11:14

@Flooa Já jsem si ji teďka pustila a úplně mě sjela husí kůže, už cítím jehličí a linecké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
24.10.12 11:15

I já se přidávám, i když letos to bude s pupínem o něco náročnější. Ale prostě tu vůni cukroví, svíček a ty zářící očka dětiček jsou prostě naprosto dokonalé :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.10.12 11:16

@Petiik Já taky. Už aby to bylo. Ale pak mám pocit, že to strašně rychle uteče :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.12 11:17

@Flooa :oops: já jsem schopná ji poslouchat pořád dokola a nikdy se mi neoposlouchá.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975

A pro milovnice seskupení Nighwork ještě jedna s vánoční atmoškou :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Holky teď by sem mohl přijít nějakej chlap a by si asi slušně poťukal na čelo, jak to tady prožíváme.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.10.12 11:19
@Petiik píše:
@skritek Petra Moc děkuji :hug: Pozitivní test by byl asi ještě lepší dárek než barbína motorkářka, kterou jsem dostala někdy v deseti letech :lol:

Vánoční zázrak se stane…Neboj.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
15674
24.10.12 11:19

Já peču už v listopadu, takže ten bych teda nevypustila :P. Peču perníkový adventní věnec, dělám i perníkové dárečky na Mikuláše (místo čokolád a bombonů dávám dětem a rodině perníčky), někdy i perníkový adventní kalendář, takže v prosinci by bylo pozdě. Ostatní cukroví peču až v prosinci. Dárky už mám prakticky všechny, poslední koupím zítra v Lidlu (funkční prádlo), vánoční úklid dělávám v srpnu, takže stres před Vánocemi neznám :nevim:. Výzdobu moc nepřeháním a spíš to beru jako zábavu pro děti, letos se snad budou podílet už obě holky. Vloni jsme vystřihovali s papíru ozdoby na sklo, malovali na sklo slupovacími barvami vánoční motivy, starší dcera si vyráběla ozdoby na stromeček do svého pokoje. Včera jsem byla po dlouhé době v centru Prahy a celkem mě mrzelo, že vánoční výzdoba ještě nikde není :lol:.

Příspěvek upraven 24.10.12 v 11:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.10.12 11:20
@tripetri píše:
Jo, výzdobu v oknech taky miluju, koledy a jakýkoliv písničky s vánoční tematikou mi plní počítač, miluju vánoční trhy a punč a sníh, pečení cukroví a pohádky a všechno, na Vánocích prostě miluju všechno :mrgreen: A letos SNAD přemluvím rodinu, abychom poprvé strávili Vánoce na chalupě v Jeseníkách - sníh, ticho a klid, vánoční večerní procházka :srdce: :srdce:

To by se mi taky líbilo..Vánoce na horách..To musí být teprve paráda.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
1848
24.10.12 11:20

@malaVetrackova No to jo, ten můj taky nechápal, když jsem si minulý měsíc koupila betlém co jsme měli doma, když jsem byla malá. :mrgreen: A když jsem se ho o víkendu zeptala, kam dáme v novém bytě vánoční stromeček tak na mě koukal jak na cvoka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
24.10.12 11:21

Ahoj holky tak já jsem taky vánoční nadšenec ;)
Já miluji písničku Happy christmas od Celine Dion ale nejde mi sem vložit odkaz :nevim: S dárky už jedu ve velkém, za chvíli budu mít hotovo a nevím co budu dělat do vánoc, hrozně mě baví je vybírat :dance:. Už se těším až budu zdobit a péct cukroví a na vůni stromečku. Jen ty okna se mi nechce mýt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová