Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na emimino chodim cca rok. Dřív jsem měla naprosto jiný představy o tom, jak to v životě funguje. Připadá mi, že máme doma pohodovou domácnost. Máme stejně vysoký (nebo nízký?:)) platy, budujeme byt, chystáme se založit rodinu. Jak to tu tak pročítám, tak narozením miminka většina chlapů odpadá na 2.kolej (spíš ještě dál). Z miminka jste nešťastný, že brečí, kaká, nesedí, nemá zuby podle kamarádek. Vztah jde do kytek.
Proč to tak je? Proč jste si nedaly pozor na to, abyste nezanedbávaly svoje mužský? Nevěděly jste, že je to s miminkem složitý?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já svýho chlapa nezanedbávám, ale zase potom ty děti brečí, nesedí a prudí..nevybereš si.. ![]()
Iluze takovýá, že jsem se viděla s manželem a dětma v krásný rodinný atmosféře. Tady čtu jen o samejch peciválech u pc, nebo o těch, co sice vydělávají peníze, ale věčně nejsou doma. Řikám si, co z toho života ty holky maj.
To neznamená, že když si někde na netu přečteš něco, že to musí tak být i u Vás doma. Je spousta vztahů, které se příchodem dětí utuží ještě víc a funguje jim to krásně, pak jsou i vztahy, kde nastala trhlina a právě děti tu trhlinu zapravily (mám doma vím o čem mluvím) a můžou být i vztahy, které se možná příchodem dětí rozpadnou, ale to neznamená, že tě to musí odrazovat, že to musíš zažít, klid
.
Přece protože ti to tu bere iluze, tak si neodmítneš pořídit děti nebo ano? ![]()
Nic není jen černé a bílé
.
Ale prd!!
jestli Ty nečteš jen ty špatný diskuze a deníčky
jasně, že furt bude nějaká ta nevěra a problémy s „kakáním“ u mimina…ale já se tady mnohdy bavim u super diskuzí a vidím, že v plno rodinách to skvěle funguje, táta s mámou se maj rádi, mají normální a krásnej sex, mají doma běžnej bordel, jezdí na dovolený s dětma i bez nich, rádi vaří a nebo naopak, děti tak normálně kadí, normálně zlobí…
u nás teda v žádným případě neodpad manžel na 2. kolej a ze mě není upatlaná matka s mastnýma vlasama a poblinděným tričkem…a to mám ty děti 3 a brzo po sobě ![]()
a kdyby to bylo v každý rodině stejný - tak to by asi byla sakra nuda!!
a ty poslední dvě otázky v Tvém dotazu - no nevim
![]()
No jelikož píšeš, že budujete byt a vše plánujete teprve, tak možná až to budeš mít, tak poznáš, že ne vše jde podle plánu. A vždy musíš v životě trochu upravit priority, něco musí jít trochu vedle at už je to biť jen o centimetr!! A ty víš, jak je to s dětmi těžké, když je nemáš?
přečti si to po sobě, až budeš mít doma dvě a více uřvaných dětí. jsem zvědavá, kde pak vezmeš čas a hlavně sílu na chlapa ještě. Až budeš spát 3 hodiny denně do toho budeš uklízet, vařit atd. poslouchat neustálý řev a knourání, tak si to pak povíme ![]()
Příspěvek upraven 24.10.12 v 18:09
@Anonymní píše:
Iluze takovýá, že jsem se viděla s manželem a dětma v krásný rodinný atmosféře. Tady čtu jen o samejch peciválech u pc, nebo o těch, co sice vydělávají peníze, ale věčně nejsou doma. Řikám si, co z toho života ty holky maj.
no však proto nám příroda nadělila tu možnost snění, iluzí. Protože kdybychom všechny věděly dopředu tu realitu, tak by lidstvo vymřelo ![]()
Tak jde vidět, že máš vše teprve před sebou, milé dítě. Já svého přítele nikam neodsouvám, máme po narození miminka skvělý vztah. A že jsem nešťastná, když miminko pláče? Ano, když měla malá koliky, několik hodin proplakala, nebo když byla nemocná a plakala a nemohla spát, plakala jsem s ní, a vůbec se za to nestydím. Přeji ti hodně štěstí, ty se asi budeš usmívat, když bude tvé miminko nemocné, trpět s bolestmi bříška…
Fuj to emimino, místo aby se lidi milovali, tak chlapi podváděj a ženský trčej tady, viď
Můžu se zeptat, proč anonymně? Vždyť zklamaná můžeš být i pod přezdívkou, ne ![]()
EDIT:gramatika
Příspěvek upraven 24.10.12 v 18:15
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat