Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Muj dela servisy a tohle opravuje kazdou chvili, takze to asi moc nestoji, kdyz na to lide pristoupi ![]()
A co zkusit zavolat do servisu té značky??? my ti asi těžko poradíme. navíc si ani nenapsala co ta noťas a typ máš… ![]()
Jo, to ti nikdo takhle neřekne… záleží co přesně se tam stalo, zda to vůbec budou někde chtít opravit…
Proč proboha anonymně?
Nicméně odkud jsi? Taky přijde na to jak moc je to rozbitý, takhle ze vzduchu ti to nikdo neřekne. Třeba to bude stačit jen zašroubovat, ale třeba je tam něco víc.
Chodil BYCHJ PHOTO ALE NEMAM FOTAK
JE TO ZNAČKA LENOVO PROSTĚ JE TO VYHAKNUTÝ A NEJDE TO ZAVÁRAT TEN NTOEBOOK, a ted koukám a nějake srač me asi prodsali je tam i nějaký lepidlo
@lleennttiillkkaa píše:
Proč proboha anonymně?
Nicméně odkud jsi? Taky přijde na to jak moc je to rozbitý, takhle ze vzduchu ti to nikdo neřekne. Třeba to bude stačit jen zašroubovat, ale třeba je tam něco víc.
hodně je to celý vysunutý
@Anonymní píše:
Chodil BYCHJ PHOTO ALE NEMAM FOTAK
JE TO ZNAČKA LENOVO PROSTĚ JE TO VYHAKNUTÝ A NEJDE TO ZAVÁRAT TEN NTOEBOOK, a ted koukám a nějake srač me asi prodsali je tam i nějaký lepidlo
Já mám teda taky Lenovo a nemůžu si stěžovat. Dle mého IT muže je to výborná značka. Rozhodně se do oprav nepouštěj sama. Jak dlouho ho máš? Je ještě v záruce? Kde si ho kupovala? Odkud jsi? Stačí okres a nebo pošli SZ
@lleennttiillkkaa píše:
Já mám teda taky Lenovo a nemůžu si stěžovat. Dle mého IT muže je to výborná značka. Rozhodně se do oprav nepouštěj sama. Jak dlouho ho máš? Je ještě v záruce? Kde si ho kupovala? Odkud jsi? Stačí okres a nebo pošli SZ
okres chrudim kupovala jsem ho v electroworld, šlape výborně ale toto nějako nechapu dva měsíce ho mam ![]()
Lenovo jsou jedny z nejlepších PC, lepidlo tam být může. Máš ho v záruce? Asi ano, zajdi tam kde jsi ho koupila. Dávej pozor, pod tím plastem u monitoru vedou kabely k monitoru. Neutrhni je. To už by ti nevzali.
Jinak ano, tohle opravujeme každou chvilku i na záruku (u našich PC)
Jinak samo se to opravdu nestane. Asi s tím někdo bouchnul nebo na něj šplápnul, uvidíte co řeknou v servisu.
@Žirafátko píše:
Jinak samo se to opravdu nestane. Asi s tím někdo bouchnul nebo na něj šplápnul, uvidíte co řeknou v servisu.
jedině moje mala nemuzu jí hlídat vždycky, a nemohlo se třeba za to špatně vzít jako prudce??
@Žirafátko píše:
Lenovo jsou jedny z nejlepších PC, lepidlo tam být může. Máš ho v záruce? Asi ano, zajdi tam kde jsi ho koupila. Dávej pozor, pod tím plastem u monitoru vedou kabely k monitoru. Neutrhni je. To už by ti nevzali.Jinak ano, tohle opravujeme každou chvilku i na záruku (u našich PC)
Na kolik to tak příjde? Píšu z noťasu, který má stejný úraz. S jedním kloubem to ještě šlo, ale mladej oddělal i druhej ![]()
@Baba píše:
Na kolik to tak příjde? Píšu z noťasu, který má stejný úraz. S jedním kloubem to ještě šlo, ale mladej oddělal i druhej
přesně dětičky
obno to ještě zqa ten klouv drží ale enchci to oodělat uplně,**kolik to TEDA STOJÍ******
Ahojky holky, rozbilo se mi to vyklápění u notase
asi mi to nevyreklamují co?,KOLIK BY STÁLA OPRAVA??