Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tu nejaka odbornice pres pocitace? Zmackla jsem omylem nejakou klavesu a srazila se mi stranka…vse je uprostred obrazovky pocitace a pismo je tak malicke, ze nejde precist
Muze mi nekdo pomoc?
Nebo v pravem dolnim rohu je lupa a u toho %, tim to zvetsis…
Holky ještě jeden dotaz ![]()
kluci mi nedávno něco šašili u počítače a někde něco zmáčkli a vše na obrazovce bylo na délku (ne jako normálně na šířku obrazovky) ![]()
za boha jsem nemohla přijít na to, jak obraz vrátit zpátky, pomohl až restart ![]()
nevíte jak na to?
A ještě jeden tedy ![]()
lištu mám napravo (podél pravé strany) a chtěla bych si jí přesunout zpět dolů..pomůže mi někdo prosím? ![]()
@eshta chytit levým tlačítkem myši uprostřed plochy lišty a s podržením táhnout dolů na původní umístění;) to je oblíbená činnost syna ji přesouvat.
Listu normalne pretahni mysi (klikni levym a drz, tahej a pak pust). pokud to nejde, je zamkla. pak staci na ni kliknout pravym, odkliknout ‚zamknout listu‘(nevim presne nazev, mam to anglicky) a pak udelat to co jsem psala vyse ![]()
@eshta píše:
Holky ještě jeden dotaz
kluci mi nedávno něco šašili u počítače a někde něco zmáčkli a vše na obrazovce bylo na délku (ne jako normálně na šířku obrazovky)
za boha jsem nemohla přijít na to, jak obraz vrátit zpátky, pomohl až restart
nevíte jak na to?
pravý alt a šipku dle potřeby - zjistíš
@20012004 píše:
pravý alt a šipku dle potřeby - zjistíš
super!!! děkuju
![]()
Můžu se přidat s dotazem?
Mám dotykový telefon Samsung galaxy, a když mám příchozí SMS, písmenka jsou maličká (když odešlu, jsou v normální velikosti).
Tak před 3 týdny jsem někde přejela prstem na displeji a tím se zmenšila, teď zkouším vše možné a nemůžu vrátit původní formát. (v návodu nic není).