Dovolená 2011 - jaká bude?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6926
22.6.11 17:05

Dovolená 2011 - jaká bude?

Ahojky všichni,
uvažujeme s rodinou, co s letošní dovolenou. Jestli zůstaneme doma, nebo se vydáme někam po ČR - na jednodenní výlety, nebo vícedenní…
Jak letos strávíte dovolenou vy? Co plánujete? Piště, třeba chytnu inspiraci… :-) A kdyby někdo někde byl, budu ráda i za připsání reference, jestli to stálo za to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2891
22.6.11 17:15

http://www.orea.cz/…a-detem.html?hl=1
my jedeme na týden sem. Už jsem tam jednou byli na víkend ještě bez malýho. Nádherný prostředí i hotel. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
22.6.11 17:18

My frčíme na Mušov, je tam krásně a nevyjde to extra draho :palec: Nějaká delší dovolená u moře letos asi nehrozí, přítel má přes léto šíleně práce, ale tak aspoň nějaký ty víkendy mimo bydliště, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
22.6.11 17:34

My jedeme do hotelu SAFARI ZOO Dvůr Králové. Byli jsme tam už vloni a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
22.6.11 17:35
Pájinka25 píše:
my jedeme na týden sem. Už jsem tam jednou byli na víkend ještě bez malýho. Nádherný prostředí i hotel. :palec:

to vypadá dobře budu uvažovat, pro nás taky jen víkend :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
22.6.11 17:48
alanis píše:
Pájinka25 píše:
my jedeme na týden sem. Už jsem tam jednou byli na víkend ještě bez malýho. Nádherný prostředí i hotel. :palec:
to vypadá dobře budu uvažovat, pro nás taky jen víkend :think:

my jsme právě využili ten balíček Arnika dětem. Sice náš male bude mít teprve půl roku, takž dětský masáže, poháry ani pastelky na pokoj nevyužijem :mrgreen: ale je to lepší cena než pultový prodej a do bazénu už s ním klidně můžem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.6.11 18:07

jedem na tabor pod stan na celkem tri tydny (ne v kuse) Pak mame v planu mensi dovolenou na chaloupce a nejaky kolovylet (snad i vicedenni) a mezitim se uvidi, ale urcite nebudem jen sedet doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.6.11 18:13

Z kraje července jedeme na sváty ke tchánom do HK,dáme si nějaké výletíky po okolí,Pak jedeme na týden na Lipno do pěkného penzionu s polopenzí,bereme kola,a v srpnu na cvičební týden s mojí cvičitelkou poblíž Nepomuku.
Moře to není,ale co naplat?
Musíme koupit nosiče na kola,a to taky bude stát :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
22.6.11 19:10

My máme letos v plánu jen jednodenní výlety-zoo Lešná,pustevny,zoo ostrava,dinopark a prostě vše co je v okolí.

A na týden se chceme nasáčkovat k taťkovi na chalupu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
22.6.11 20:14

My jedeme na tyden do Nýrska a jinak nejake vylety pak do ZOO a k nasim na vysocinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 21:32

Davdan :mavam: :mavam:
My budem sedět doma na zadku :mrgreen: Letos máme jiné starosti než dovolenou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
22.6.11 23:14
Pajule22 píše:
My jedeme na tyden do Nýrska a jinak nejake vylety pak do ZOO a k nasim na vysocinu :)

A copak budete v Nýrsku podnikat? :wink: Znám to tam jako své boty, máme tam příbuzné, ke kterým jezdíme téměř každoročně a Nýrsko jako městečko se mi moc líbí. Ale že by to byla vyhlášená turistická destinace mi teda zatím nepřišlo. 8-)
Jinak k tématu: my jedeme už za týden na pár dní na Slovensko do Bešeňové, tamní termály máme moc rádi a jezdíme taky pravidelně. A potom v srpnu na týden do Krkonoš, do Černého Dolu, se známými, už se moc těšíme! :dance: Moře bylo vloni a bude zase za rok (doufám 8-) ), to stačí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
23.6.11 00:41

Loňská dovolená byla bezva, projeli jsme s dětma Pálavu na kolech. Letos se chystáme k moři, zřejmě Itálie..ale víceméně kvůli dceři.Já bych nejraděj zase na kole :-D, tak aspoň prodloužený víkend někde na Šumavě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
23.6.11 07:07
Ronnie píše:
Pajule22 píše:
My jedeme na tyden do Nýrska a jinak nejake vylety pak do ZOO a k nasim na vysocinu :)
A copak budete v Nýrsku podnikat? :wink: Znám to tam jako své boty, máme tam příbuzné, ke kterým jezdíme téměř každoročně a Nýrsko jako městečko se mi moc líbí. Ale že by to byla vyhlášená turistická destinace mi teda zatím nepřišlo. 8-)
Jinak k tématu: my jedeme už za týden na pár dní na Slovensko do Bešeňové, tamní termály máme moc rádi a jezdíme taky pravidelně. A potom v srpnu na týden do Krkonoš, do Černého Dolu, se známými, už se moc těšíme! :dance: Moře bylo vloni a bude zase za rok (doufám 8-) ), to stačí. :wink:

No presneji jedeme do Stare lhoty,tam budem v nejakem penzionu s apartmany.Chceme to hlavne pojmout jako dovolenou na kolech,takze hodne jezdit v okoli a taky se podivat vsude kolem,na Sumavu,do Rakouska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí