Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky všichni,
uvažujeme s rodinou, co s letošní dovolenou. Jestli zůstaneme doma, nebo se vydáme někam po ČR - na jednodenní výlety, nebo vícedenní…
Jak letos strávíte dovolenou vy? Co plánujete? Piště, třeba chytnu inspiraci…
A kdyby někdo někde byl, budu ráda i za připsání reference, jestli to stálo za to. ![]()
http://www.orea.cz/…a-detem.html?hl=1
my jedeme na týden sem. Už jsem tam jednou byli na víkend ještě bez malýho. Nádherný prostředí i hotel. ![]()
My frčíme na Mušov, je tam krásně a nevyjde to extra draho
Nějaká delší dovolená u moře letos asi nehrozí, přítel má přes léto šíleně práce, ale tak aspoň nějaký ty víkendy mimo bydliště, no ![]()
My jedeme do hotelu SAFARI ZOO Dvůr Králové. Byli jsme tam už vloni a super.
Pájinka25 píše:
my jedeme na týden sem. Už jsem tam jednou byli na víkend ještě bez malýho. Nádherný prostředí i hotel.
to vypadá dobře budu uvažovat, pro nás taky jen víkend ![]()
alanis píše:Pájinka25 píše:to vypadá dobře budu uvažovat, pro nás taky jen víkend
my jedeme na týden sem. Už jsem tam jednou byli na víkend ještě bez malýho. Nádherný prostředí i hotel.
my jsme právě využili ten balíček Arnika dětem. Sice náš male bude mít teprve půl roku, takž dětský masáže, poháry ani pastelky na pokoj nevyužijem
ale je to lepší cena než pultový prodej a do bazénu už s ním klidně můžem
jedem na tabor pod stan na celkem tri tydny (ne v kuse) Pak mame v planu mensi dovolenou na chaloupce a nejaky kolovylet (snad i vicedenni) a mezitim se uvidi, ale urcite nebudem jen sedet doma
Z kraje července jedeme na sváty ke tchánom do HK,dáme si nějaké výletíky po okolí,Pak jedeme na týden na Lipno do pěkného penzionu s polopenzí,bereme kola,a v srpnu na cvičební týden s mojí cvičitelkou poblíž Nepomuku.
Moře to není,ale co naplat?
Musíme koupit nosiče na kola,a to taky bude stát ![]()
My máme letos v plánu jen jednodenní výlety-zoo Lešná,pustevny,zoo ostrava,dinopark a prostě vše co je v okolí.
A na týden se chceme nasáčkovat k taťkovi na chalupu ![]()
My jedeme na tyden do Nýrska a jinak nejake vylety pak do ZOO a k nasim na vysocinu ![]()
Davdan
![]()
My budem sedět doma na zadku
Letos máme jiné starosti než dovolenou ![]()
Pajule22 píše:
My jedeme na tyden do Nýrska a jinak nejake vylety pak do ZOO a k nasim na vysocinu
A copak budete v Nýrsku podnikat?
Znám to tam jako své boty, máme tam příbuzné, ke kterým jezdíme téměř každoročně a Nýrsko jako městečko se mi moc líbí. Ale že by to byla vyhlášená turistická destinace mi teda zatím nepřišlo. ![]()
Jinak k tématu: my jedeme už za týden na pár dní na Slovensko do Bešeňové, tamní termály máme moc rádi a jezdíme taky pravidelně. A potom v srpnu na týden do Krkonoš, do Černého Dolu, se známými, už se moc těšíme!
Moře bylo vloni a bude zase za rok (doufám
), to stačí. ![]()
Loňská dovolená byla bezva, projeli jsme s dětma Pálavu na kolech. Letos se chystáme k moři, zřejmě Itálie..ale víceméně kvůli dceři.Já bych nejraděj zase na kole
, tak aspoň prodloužený víkend někde na Šumavě ![]()
Ronnie píše:Pajule22 píše:A copak budete v Nýrsku podnikat?
My jedeme na tyden do Nýrska a jinak nejake vylety pak do ZOO a k nasim na vysocinuZnám to tam jako své boty, máme tam příbuzné, ke kterým jezdíme téměř každoročně a Nýrsko jako městečko se mi moc líbí. Ale že by to byla vyhlášená turistická destinace mi teda zatím nepřišlo.
Jinak k tématu: my jedeme už za týden na pár dní na Slovensko do Bešeňové, tamní termály máme moc rádi a jezdíme taky pravidelně. A potom v srpnu na týden do Krkonoš, do Černého Dolu, se známými, už se moc těšíme!Moře bylo vloni a bude zase za rok (doufám
), to stačí.
No presneji jedeme do Stare lhoty,tam budem v nejakem penzionu s apartmany.Chceme to hlavne pojmout jako dovolenou na kolech,takze hodne jezdit v okoli a taky se podivat vsude kolem,na Sumavu,do Rakouska…