Pobyt/tábor pro 3,5leté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
197
22.6.11 13:59

Pobyt/ tabor pro 3,5lete dite

Ahoj holky,

mela jsem jet na tabor s detmi (dcera 3,5 let a syn skoro 2), ale bohuzel se nekona a tak hledam nejaky pobyt s programem, pokud mozno ne drahy, kam bych mohla s obema detmi jet. Na rodinny pobyt jet nechci, tam budou hlavne rodiny, ja bych radeji spis neco pro matky s detmi. Je mi lito dcerky, protoze budeme pres prazdniny hodne doma kvuli financim, prestehovali jsme se, a tady nema zadne kamarady. Nevite nekdo o necem, kam bychom se mohli jeste pridat? Termin pro nas optimalni nekdy v srpnu.
Moc diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
22.6.11 14:03

Ahoj. Nemáte někde u vás DDM (Dům dětí a mládeže), mateřské centrum nebo něco takového? U nás třeba DDM organizuje pobyt pro maminky s dětmi, cena je přijatelná, ale nevím, jak je to s kapacitou. My máme pobyt rezervovaný už asi 2m a je bohužel už obsazený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
22.6.11 15:07

Ahoj, zkus si u vás v okolí vyhledat mateřské centrum.A zjistit jestli něco nepořádají, tam kam my chodíme cvičit ,ted dělali dva pobyty pro mamky s dětmi . :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
24.6.11 14:44

Ahoj, diky za odpovedi, u nas v okoli bohuzel nic neporadaji a na ostatnich castech Prahy uz jsou vesmes obsazeny.:-(
Ale stejne moc diky za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.5.13 12:12

:mavam: Ahoj děvčata, taky hledám tábor, kde bych mohla být s osmiletou holčičkou. Jsem její babička a mám malou v péči. Z psychických důvodů nemůže jet sama. Jsme z Brna, ale dojely bychom kamkoliv. I když jsem babička 53 let, jsem docela akční a žádné aktivity mi nejsou cizí. Bývalá skautka :palec:
Díky za typ
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
25.5.13 12:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...