Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zajímalo by mě, jak řešíte pití s sebou na pláž, v čem máte, ať vydrží studené ![]()
Pamatuji, jako malá jsme měli něco na způsob termosky, ale větší a čepovalo se stiskem vrchního „tlačítka“, no nevím, jak to líp popsat
, vím, že v tom pití udrželo teplotu, a bylo to tak na 3 l. Pak se to vzalo za ucho a šlo z pláže ![]()
Existuje něco podobného většího i dnes ![]()
Ráda se nechám inspirovat i jinými vychytávkami na pláži, co se týče jídla /např. oplatky čokoládové či jiné sušenky se za chvíli rozotpi
/a pití…
Termoska s pumpičkou, abych upřesnila,co jsem myslela,
ale našla jsme od Tescomy jen 1,7 l obsah ![]()
Právě jsem dětem objednala zdravé lahve, jsou myšleny na kolo, ale my je budeme mít na běžné denní pití. Na pláž bereme chladicí tašku s patronou z mrazáku, tak tam je můžu dát. K moři se letos nechystáme, ale tam bych to řešila asi stejně.
Pokud lahve neznáte, já objevila včera a moc se mi líbí, doporučuji!
http://www.cykloprivesy.com/…l-ruzova.htm
Ještě doplním, že chladicí tašky se dělají menší i větší, máme jednu příruční a jednu piknikovou, obě z Tchiba, a je to fakt super! I na obyč. výlet tady po Čechách v letních měsících autem. ![]()
Jasan, tuhle termosku mají v domácích potřebách, koupila jsem ji na teplé čaje při nemoci nebo na hory.
Na pláž chodíme s lahvemi čisté neperlivé vody, nemáme rádi ledové pití.
Katrinka píše:
Jj, ale za 2 hoďky je pití v petce už teplé
Není, když ho zahrabeš do písku. My to děláme tak, že vezmeme 2 PET lahve s minerálkou- jednu zahrabu v igelit tašce do písku a druhou brzo vypijeme.
A k jídlu BeBe sušenky, ovoce, zelenina, celozrné pečivo…-nic čokoládového ani přeslazeného. Ale nejlepší je pak v závěru párek v rohlíku.
![]()
ahoj, máme obal na 0,5 l pet lahev od značky cool box - netuším kolik to stojí, jistě najdeš na netu - dostali jsme.Je to super materiál udrží teplé i studené.
Ktrinko myslím, že tuhle termosku jsem viděla u nás v kauflandu.
V katalogu Avonu je teď taky ta chladící taška na pláž na pití
Ahoj. Na pláž nechodíme
ale v létě vozím jídlo a pití v chladící tašce. Když je to na dýl, mám v ní ledové náplně. Tašku jsem kdysi koupila v Tescu a jsem s ní moc spokojená už několik let. Když je prázdná, dá se krásně složit, takže nezabere skoro žádné místo.
My nechavame vodu v pet lahvich zmrznout v mrazaku a k vode si ji berem zmrzlou. V tom horku postupne odtava a my ji upijime.
Já vařím na pláž i na cesty čaj a dávám do pet lahví, čaj se dá v pohodě pít studený i teplý.
Ahojky,
k vodě nosíme pití v temohrnku a potom nrmálně v petlahvích a dáváme do stínu…maximálně si jdeme koupit ![]()
makinamama píše:
ahoj, máme obal na 0,5 l pet lahev od značky cool box - netuším kolik to stojí, jistě najdeš na netu - dostali jsme.Je to super materiál udrží teplé i studené.
Podobný obal jsem zrovna dneska viděla v kauflandu. ![]()