V čem máte pití na pláž?

3011
15.6.11 14:37

V čem máte pití na pláž?

Zajímalo by mě, jak řešíte pití s sebou na pláž, v čem máte, ať vydrží studené :?:
Pamatuji, jako malá jsme měli něco na způsob termosky, ale větší a čepovalo se stiskem vrchního „tlačítka“, no nevím, jak to líp popsat :roll: :lol: , vím, že v tom pití udrželo teplotu, a bylo to tak na 3 l. Pak se to vzalo za ucho a šlo z pláže :-D
Existuje něco podobného většího i dnes :?:
Ráda se nechám inspirovat i jinými vychytávkami na pláži, co se týče jídla /např. oplatky čokoládové či jiné sušenky se za chvíli rozotpi :nevim: /a pití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
15.6.11 14:39

Termoska s pumpičkou, abych upřesnila,co jsem myslela,
ale našla jsme od Tescomy jen 1,7 l obsah :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
15.6.11 14:42

Právě jsem dětem objednala zdravé lahve, jsou myšleny na kolo, ale my je budeme mít na běžné denní pití. Na pláž bereme chladicí tašku s patronou z mrazáku, tak tam je můžu dát. K moři se letos nechystáme, ale tam bych to řešila asi stejně.
Pokud lahve neznáte, já objevila včera a moc se mi líbí, doporučuji!
http://www.cykloprivesy.com/…l-ruzova.htm
Ještě doplním, že chladicí tašky se dělají menší i větší, máme jednu příruční a jednu piknikovou, obě z Tchiba, a je to fakt super! I na obyč. výlet tady po Čechách v letních měsících autem. :palec:

• Citovat
  • Upravit
7576
15.6.11 14:53

Jasan, tuhle termosku mají v domácích potřebách, koupila jsem ji na teplé čaje při nemoci nebo na hory.
Na pláž chodíme s lahvemi čisté neperlivé vody, nemáme rádi ledové pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
15.6.11 14:54

Jj, ale za 2 hoďky je pití v petce už teplé :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
15.6.11 15:25
Katrinka píše:
Jj, ale za 2 hoďky je pití v petce už teplé :-?

Není, když ho zahrabeš do písku. My to děláme tak, že vezmeme 2 PET lahve s minerálkou- jednu zahrabu v igelit tašce do písku a druhou brzo vypijeme.
A k jídlu BeBe sušenky, ovoce, zelenina, celozrné pečivo…-nic čokoládového ani přeslazeného. Ale nejlepší je pak v závěru párek v rohlíku. :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67

cool box

ahoj, máme obal na 0,5 l pet lahev od značky cool box - netuším kolik to stojí, jistě najdeš na netu - dostali jsme.Je to super materiál udrží teplé i studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259

Ktrinko myslím, že tuhle termosku jsem viděla u nás v kauflandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
15.6.11 15:26

Nemáme písčitou pláž :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
15.6.11 15:36

V katalogu Avonu je teď taky ta chladící taška na pláž na pití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.6.11 15:40

Ahoj. Na pláž nechodíme :wink: ale v létě vozím jídlo a pití v chladící tašce. Když je to na dýl, mám v ní ledové náplně. Tašku jsem kdysi koupila v Tescu a jsem s ní moc spokojená už několik let. Když je prázdná, dá se krásně složit, takže nezabere skoro žádné místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
15.6.11 15:47

My nechavame vodu v pet lahvich zmrznout v mrazaku a k vode si ji berem zmrzlou. V tom horku postupne odtava a my ji upijime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
15.6.11 15:58

Já vařím na pláž i na cesty čaj a dávám do pet lahví, čaj se dá v pohodě pít studený i teplý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.6.11 16:02

Ahojky,
k vodě nosíme pití v temohrnku a potom nrmálně v petlahvích a dáváme do stínu…maximálně si jdeme koupit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
15.6.11 16:29
makinamama píše:
ahoj, máme obal na 0,5 l pet lahev od značky cool box - netuším kolik to stojí, jistě najdeš na netu - dostali jsme.Je to super materiál udrží teplé i studené.

Podobný obal jsem zrovna dneska viděla v kauflandu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario