Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky,
chtěla bych zda by jste mi poradili kde odletět na dovolenou s dvěma dětmi 4roky a rok a pul staré holčičky.
Chtěla bych něco kde jsme u pláže, bazén s atrakcemi stačí alespon pár něčeho at se tam nenudí v brouzdališti. A když by tak česky mluvící animátoři pro děti. Na pár dovolených co jsem byla tak jsem potkala české animátory, ale to jsem ještě neměla děti tak vím že jsou. Destinace nejlépe Řecko Španělsko byl někdo?
![]()
Nevím zda je to vůbec možné.
Děkuji
To sice ano, ale chtěla jsem něco doporučit kde se ostatním líbilo. V cestovce vám řeknou cokoliv.
@aandreaaL píše:
To sice ano, ale chtěla jsem něco doporučit kde se ostatním líbilo. V cestovce vám řeknou cokoliv.
co se líbí jednomu, nemusí druhému. Tady Ti taky každý řekne cokoli. Běž do cestovky, mají přehled.
Na Rhodosu hotel Lindos Princess. Byli jsme a super. Urcite se tam v lete vratime.
.
Ahoj ja prave dneska zaplatila na first minute hotel Angela beach na Korfu…Korfu je krasny ostrov kdysi jsem ho sjezdila cely. je to hotel primo na plazi. maji zabavu jak pro deti tak dospele. je tam all inclusive a od 20.8 jiz za hezky peniz, levnejsi jak ostatni s polopenzi. my jedeme toho 20.8 kdyby si chtela muzete juknout ja mam 5 a 3 roky tak bychom tam mohli byt spolu a deti by si vyhrali ![]()
Ahoj nadchl nás Lindos Princess, děkuji za tip:) Prosím FIDYSKU, je tam nějaká promenáda u hotelu s obchůdky, asi ne že?
PS nechápu komentáře v diskuzi typu zeptejte se v cestovce, pokud nemáte nic k tématu, tak snad radši nic nepište.
@Anonymní píše:
A nebojíte se těch migrantů v Řecku?
prosím Tě, proč anonymně? Co je na té otázce tak choulostivého? Nehledě k tomu, že je to proti pravidlům zdejšího fóra.
Dobrý den ![]()
dlouho jsem zde nebyla a teď, při plánování dovolené jsem si vzpomněla, že by jste mi tady možná pomohli, poradili ![]()
Samozřejmě na googlu a různých webech je toho spousty, ale mě by zajímalo spíše osobní doporučení.
S přítelem (já 24, přítel 33 let) máme rádi přírodu, výšlapy, sporty a hlavně vodu, proto by jsme nejraději někam přímo k vodní nádrži, jezeru, kde se dá volně koupat. Ubytování a stravování je nám v podstatě jedno… nepohrdneme hotelem/penzionem s polopenzí, ale ani nám nebude vadit stan s vlastním jídlem - v tomhle je nám to vážně úplně jedno. Hlavní o co nám jde, aby tam byl klid.. žádná turisty nacpaná lokalita… máme rádi čas strávený jen spolu ( i když je mi jasné, že v někde na hotelu, či v kempu přes sezonu to úplně o samotě nepůjde), ale čím méně lidí, útulnější prostředí pro dva, tím lépe ![]()
Jsme z Ostravy a Moravskoslezský kraj máme téměř skrz na skrz proježděný, proto by jsme uvítali něco dál (třeba Čechy).
Za tipy, rady a vlastní zkušenosti, postřehy budeme moc rádi! ![]()
Předem děkuji a přeji pěkný den ![]()
@A-nonym94 Pokud fakt chcete čirou přírodu, přespávání v lese, ve skalách, pod převisem nebo na tábořištích, rybníky a jezírka ke koupání, studánky s pitnou vodou, tak Kokořínsko. Nebo Slavkovský les, Krušné hory. Anbo klasika Šumavu, ale tam těch lidí bude dost.