Hranice na Moravě - info

1845
10.11.17 13:46

Hranice na Moravě - info

Zdravím, potřebuju pár informací o městě Hranice. Doporučte mi dobrou restauraci na oběd nebo i kavárnu nejlépe s dětským koutkem, jaký je místní aquapark (jak je teplá voda v bazénech)? A co zajímavého je ve městě k vidění. Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12237
10.11.17 14:59

Zdravím, doporučuji ti navštívit hotel Centrum, vaří tam božsky, fakt nejlíp z celých Hranic, ostatní taky dobrý, ale Centrum je fakt pecka. Jinak tady aquapark fakt není, pouze krytý bazén teďka přes zimu a taky nic moc, jeden tobogán a 3 bazény, raději jezdíme jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.17 17:05

Jsem z Hranic už dost let pryč, tak to neber úplně stopro. Já držím na restauraci Monika, je to normální hospoda, ale vaří moc dobře. Zajímavější výběr mají v Caffetterii Ducatti, byla jsem tam dvakrát a dobrý. Na náměstí je restaurace a cukrárna Archa, nedávno zrekonstruovaná, ale dlouho jsem tam nebyla.
S dětskými koutky je asi dost blbý, v restauracích nevím. Trochu větší prostor než jen stoleček měla kavárna U mlsné kočky.
Nevím jak staré máte děti, v případě nepřízně počasí je docela fajn herna Hranická džungle.
Co se zajímavostí týče tak moc nevím, co poradit. Záleží spíš na počasí. Určitě mrkněte dovnitř zámku a do zámecké zahrady. Za hezkého počasí bych jela do Teplic. Škoda, že jsou teď zavřené jeskyně.
Omlouvám se za anonym, ale nechci, aby mě někdo s Hranicemi spojoval.

• Citovat
  • Upravit
23.11.17 23:25

Nooo

Bazén je výborný. Žádný aquapalac, ale menší rodinný a krásně teplá voda. Vřele doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
1.3.18 21:56

Na jídlo doporučuji restaurace:
Katowna - obrovská pizza
Agostiny - take dobrá pizza i jídlo dá se říct
Agh - luxusní a obrovské ondráše a jídlo si tam též nemohu vynachválit
Monika - se dost pokazila ale minimálně rok jsme tam na jídlo nebyla takže uplně přesně
nevím.. dříve jsem tam byla velice spokojená
Archa - takový průměr řekla bych, s dost omezeným výběrem..
a naprosto luxusní je restaurace U Krále Jiřího, vedle stanice Shell pod CT parkem.. Malá, utulná ale jidlo naprostá bomba :srdce:

Bazen je užasný, o víkendech docela nacpaný rodinami s dětmi ale to se dá čekat.. voda krom plaveckého bazénu teploučká jak čaj :P Letní koupaliště.. Prostory velké ale bazén sám o sobě malý, hlava na hlavě, moc si tam člověk nezaplave

Zajímavosti k vidění? No záleží dost na počasí, v zimě to žádná hitparáda není.. ale jaro léto podzim, jednosznačně výlet k Hranické propasti.. Od Kempu lesní stezkou nahorů k soše Janka a dál k propasti a nebo stezkou za Teplickým nádražím.. Jinak Hranice jsou celkově hezké na procházení.. Skvělá cyklostezka vedoucí od bazénu až do Přerova :srdce: té se snad nic vytknout nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí