Dovolená 2020 - lepší first nebo last minute - chci stejný hotel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9073
16.9.19 13:12

Tak si zabookujte hotel sami, kupte si letenky a je to. Cestovku nutne nepotrebujete.
A dost mozna vas to vyjde levneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
16.9.19 14:55

@Nairol levněji to určitě nevyjde, naopak. Koukla jsem na to, konkrétně tu djerbu, je tam jenom pár hotelů, rozhodně ne ten co chtějí. Když jsem si tam zadala dva dospělé a dvě děti, 10 dní mimo sezónu, tak mi obyčejná trihvezda vyšla na 70 tisíc. Bez letenek, takže kdyby jedna zpáteční stala 6 tisíc, tak jsou na šílený částce. Já jednou hledala na bookingu Turecko, a to co by nás vyšlo přes cestovku na 50 komplet, tak tady bylo za 90 bez cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
16.9.19 14:55

Chtít na lastminutu stejný hotel, je z logiky věci nesmysl…může to vyjít, ale spíše né, v lastu se doprodává, co zbyde…

• Citovat
  • Upravit
16.9.19 15:01

@Cullenova ahoj, na Djerbu letíme příští týden taky od Blue style, poněkolikáté do stejného hotelu. Kupujeme tak v květnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
16.9.19 22:59

Budu kupovat first. Loni jsem kupovala v prosinci a už byl problém s letenkami. Letos chci do stejného hotelu a koupím hned v říjnu. Hotel nam neměnili. Řecko.

Nesouhlasím že se může něco během roku stát. Od toho platím sníženou zálohu 3000 na celou rodinu, další platba až v březnu. A mám pojištění proti stornu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí