Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak si zabookujte hotel sami, kupte si letenky a je to. Cestovku nutne nepotrebujete.
A dost mozna vas to vyjde levneji.
@Nairol levněji to určitě nevyjde, naopak. Koukla jsem na to, konkrétně tu djerbu, je tam jenom pár hotelů, rozhodně ne ten co chtějí. Když jsem si tam zadala dva dospělé a dvě děti, 10 dní mimo sezónu, tak mi obyčejná trihvezda vyšla na 70 tisíc. Bez letenek, takže kdyby jedna zpáteční stala 6 tisíc, tak jsou na šílený částce. Já jednou hledala na bookingu Turecko, a to co by nás vyšlo přes cestovku na 50 komplet, tak tady bylo za 90 bez cesty.
Chtít na lastminutu stejný hotel, je z logiky věci nesmysl…může to vyjít, ale spíše né, v lastu se doprodává, co zbyde…
@Cullenova ahoj, na Djerbu letíme příští týden taky od Blue style, poněkolikáté do stejného hotelu. Kupujeme tak v květnu.
Budu kupovat first. Loni jsem kupovala v prosinci a už byl problém s letenkami. Letos chci do stejného hotelu a koupím hned v říjnu. Hotel nam neměnili. Řecko.
Nesouhlasím že se může něco během roku stát. Od toho platím sníženou zálohu 3000 na celou rodinu, další platba až v březnu. A mám pojištění proti stornu.