Dovolená 3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Marry11
23.5.10 15:37

Dovolená 3

Tak jsme to nějak probraly tu dovolenou a je to blbost zas jet k moři když dítě by nemělo být nějak celou dobu na prudkým slunci. A šetříme na bydlení. Tak jsme se rozhodli i já jsem spokojená pro Slovensko:
ted babo rad :)
a, Podhajská
b, Nové zámky tam jsou taky termální lázne
c, šturovo tam jsou taky termální lázne

Kam byste se rozhodli?
Jinak co jsem manžela usvědčila bylo to, že si přeju druhý mimčo chlapečka a tak na podzim je celej žhavej se snažit to sem ani nemusela o tom mluvit, to jsme měli dávno naplánovany, ale s čím souhlasil když to nevýjde budeme mít děti 3 :dance: A to předtím řekl vyloučeno :mrgreen:
Takže lepší než dovolená

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17609
23.5.10 21:43

Podhájskou znám a ta je podle mě spíš léčebná - naložit se do bazénu a strávit tam celý den. Je tam sice brouzdaliště, jeden tobogán a dva plavací bazény, ale to je takový pididoplněk k těm léčebným.
Ve Šturovu byla kamarádka, líbilo se jim, ale dospělí nesměli do bazénu pro děti, tak to prý bylo s prckem náročné.
Nové Zámky neznám, ale kamarádka, která s námi byla v Podhájské už druhým rokem byla ve Velkém Mederu a moc si to chválila. Ceny přijatelné, velké vyžití pro děti a lehce léčebné to je prý taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.5.10 07:32

díky moc za odpověd našli jsme velký meder a právě hledám ubytování zdá se nám nejlepší :dance:

• Citovat
  • Upravit
8935
24.5.10 07:42

A co trřeba Tatralandia,Bešňová,Poprad?Jsou nádherné,kousek Tatry,spousta míst kam se dá jít na procházky,pokud nevyjde počasí.Jeskyně,lanovky,stezky,není to jen o jednotvárné dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.5.10 07:55

ta tatralandia byla taky ve výběru, ale zdá se nám moc na severu. Ten Velký meder by mohl vyjít je to skoro v madarsku.

• Citovat
  • Upravit
17609
25.5.10 15:02

Bešeňová je prý moc pěkná, ale hodně drahá, pokud si dobře pamatuju, tak známí platili za 2dosp. a 2děti přes 1000Kč za celodenní vstup :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
25.5.10 15:04

A doufám, že se vám v Mederu bude líbit a neukamenuješ mě tu pak za blbou radu :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí