Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Podhájskou znám a ta je podle mě spíš léčebná - naložit se do bazénu a strávit tam celý den. Je tam sice brouzdaliště, jeden tobogán a dva plavací bazény, ale to je takový pididoplněk k těm léčebným.
Ve Šturovu byla kamarádka, líbilo se jim, ale dospělí nesměli do bazénu pro děti, tak to prý bylo s prckem náročné.
Nové Zámky neznám, ale kamarádka, která s námi byla v Podhájské už druhým rokem byla ve Velkém Mederu a moc si to chválila. Ceny přijatelné, velké vyžití pro děti a lehce léčebné to je prý taky.
díky moc za odpověd našli jsme velký meder a právě hledám ubytování zdá se nám nejlepší ![]()
A co trřeba Tatralandia,Bešňová,Poprad?Jsou nádherné,kousek Tatry,spousta míst kam se dá jít na procházky,pokud nevyjde počasí.Jeskyně,lanovky,stezky,není to jen o jednotvárné dovolené.
ta tatralandia byla taky ve výběru, ale zdá se nám moc na severu. Ten Velký meder by mohl vyjít je to skoro v madarsku.
Bešeňová je prý moc pěkná, ale hodně drahá, pokud si dobře pamatuju, tak známí platili za 2dosp. a 2děti přes 1000Kč za celodenní vstup ![]()
A doufám, že se vám v Mederu bude líbit a neukamenuješ mě tu pak za blbou radu
![]()
Tak jsme to nějak probraly tu dovolenou a je to blbost zas jet k moři když dítě by nemělo být nějak celou dobu na prudkým slunci. A šetříme na bydlení. Tak jsme se rozhodli i já jsem spokojená pro Slovensko:
ted babo rad
a, Podhajská
b, Nové zámky tam jsou taky termální lázne
c, šturovo tam jsou taky termální lázne
Kam byste se rozhodli?
A to předtím řekl vyloučeno 
Jinak co jsem manžela usvědčila bylo to, že si přeju druhý mimčo chlapečka a tak na podzim je celej žhavej se snažit to sem ani nemusela o tom mluvit, to jsme měli dávno naplánovany, ale s čím souhlasil když to nevýjde budeme mít děti 3
Takže lepší než dovolená